Aşılama Mikroçip aşılama 🌸

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

busra_45

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
581
90
18
27
Mikroçip aşılamaa olanlar varmı , varsa süreci birlikte takip edelim , inşalllah pozitif sonuçlar görürüz 🌸

Tüh tutmadı mı peki kaç yumurtan büyümüştü eşinin sperm değerleri nasıldı yanlış anlama bende o süreçteyim meraklanıyorum ondan soruyorum canım 🥹 inş tez zamanda nasip olur
Bizde bi sorun yok çok şükür sebepsiz yani , 3 tane yumurtam oluştu 18,19,20 ml di

Bizde bi sorun yok çok şükür sebepsiz yani , 3 tane yumurtam oluştu 18,19,20 ml di
Beni de bugün kontrol etti 2 yumurta biri 13 cm biri 12,5 cm canım Salı bir daha gel dedi.
Erkek faktörü var bizde cnm, demek vakti değil senin canım Rabbim tez zamanda nasip etsin inşş 💙

Erkek faktörü nasıl oluyor , Amin inşalllah allahım sanada nasip etsinnn
Erkek faktörü yani sperm değerleri cok düşük ve morfoloji %2
Dna hasarı normal ama morfoloji çok çok düşük, doğal yolla zor ama Rabbim nasip etti ama kalbi durdu. 8 martta kürtaj oldum.
Zaten varikosel vardı ameliyat olmuştu eşim.çok doktora gittik ameliyatın üzerinden 11 ay geçti olmayınca aşılama sürecine girdik.

Erkek faktörü yani sperm değerleri cok düşük ve morfoloji %2
Dna hasarı normal ama morfoloji çok çok düşük, doğal yolla zor ama Rabbim nasip etti ama kalbi durdu. 8 martta kürtaj oldum.
Zaten varikosel vardı ameliyat olmuştu eşim.çok doktora gittik ameliyatın üzerinden 11 ay geçti olmayınca aşılama sürecine girdik.
Çok özür dileyerek soruyorum varikosel verilen örnektemi belli oldu yoksa onun için ayrı bi doktor kontrolü oldumu

Yok düşünmüyorum tüp bebek bi sorun yokken gerek duymuyorum açıkçası
Bence de düşünmeyin, sonuçta her ay yumurtlama da olmayabiliyor bizde sorun erkek faktörü ve cok belirgin 🥹 hatta kimi doktorlar cok olumsuz direkt tüp bebek dedi ama ben Rabbime güveniyorum inş aşılama ile olur her ne kadar sans az olsa da 🥹

Bence de düşünmeyin, sonuçta her ay yumurtlama da olmayabiliyor bizde sorun erkek faktörü ve cok belirgin 🥹 hatta kimi doktorlar cok olumsuz direkt tüp bebek dedi ama ben Rabbime güveniyorum inş aşılama ile olur her ne kadar sans az olsa da 🥹
Tüp bebek ciddi sorunlar varsa uygulanır şuanlık ciddi bişey yok yani o süreçtede kendimi yıpratamam açıkçası zamana bıraktım ben artık , umudunu yitirme tutar belki bilemeyiz

Back
X