Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay olacağım canım, şuan femara kullnıyoum bugün kontrol var. Sen oldun mu aşılama ??Mikroçip aşılamaa olanlar varmı , varsa süreci birlikte takip edelim , inşalllah pozitif sonuçlar görürüz![]()
Evet oldum canım femara etkili bi ilaç bugun adet oldumBen bu ay olacağım canım, şuan femara kullnıyoum bugün kontrol var. Sen oldun mu aşılama ??
Tüh tutmadı mı peki kaç yumurtan büyümüştü eşinin sperm değerleri nasıldı yanlış anlama bende o süreçteyim meraklanıyorum ondan soruyorum canımEvet oldum canım femara etkili bi ilaç bugun adet oldum
Bizde bi sorun yok çok şükür sebepsiz yani , 3 tane yumurtam oluştu 18,19,20 ml diTüh tutmadı mı peki kaç yumurtan büyümüştü eşinin sperm değerleri nasıldı yanlış anlama bende o süreçteyim meraklanıyorum ondan soruyorum canıminş tez zamanda nasip olur
Beni de bugün kontrol etti 2 yumurta biri 13 cm biri 12,5 cm canım Salı bir daha gel dedi.Bizde bi sorun yok çok şükür sebepsiz yani , 3 tane yumurtam oluştu 18,19,20 ml di
Erkek faktörü nasıl oluyor , Amin inşalllah allahım sanada nasip etsinnnBeni de bugün kontrol etti 2 yumurta biri 13 cm biri 12,5 cm canım Salı bir daha gel dedi.
Erkek faktörü var bizde cnm, demek vakti değil senin canım Rabbim tez zamanda nasip etsin inşş![]()
Erkek faktörü yani sperm değerleri cok düşük ve morfoloji %2Erkek faktörü nasıl oluyor , Amin inşalllah allahım sanada nasip etsinnn
Çok özür dileyerek soruyorum varikosel verilen örnektemi belli oldu yoksa onun için ayrı bi doktor kontrolü oldumuErkek faktörü yani sperm değerleri cok düşük ve morfoloji %2
Dna hasarı normal ama morfoloji çok çok düşük, doğal yolla zor ama Rabbim nasip etti ama kalbi durdu. 8 martta kürtaj oldum.
Zaten varikosel vardı ameliyat olmuştu eşim.çok doktora gittik ameliyatın üzerinden 11 ay geçti olmayınca aşılama sürecine girdik.
Hem elle muayane hem de doopler cihazı ile baktılar canım hem de sperm testine baktılar 3 faktörle varikosel teşhişi koyuldu.Çok özür dileyerek soruyorum varikosel verilen örnektemi belli oldu yoksa onun için ayrı bi doktor kontrolü oldumu
Erkeklere hormon testi yapılıyormu acaba yaHem elle muayane hem de doopler cihazı ile baktılar canım hem de sperm testine baktılar 3 faktörle varikosel teşhişi koyuldu.
%70 yazıyordu kağıtta baktımEşinin sperm değerleri nasıl genel olarak morfoloji kaç mesela ?
Evet benim eşimin ona da bakıldı fsh lh gibiErkeklere hormon testi yapılıyormu acaba ya
O zaman sorun yoktur diğer değerlerde normalse vaktini bekliyordur ne kadar süredir gebelik deniyorsunuz ?%70 yazıyordu kağıtta baktım
Benim hikayem çok uzun yavrum ben ara vermiştim tedaviye yeniden başladım benO zaman sorun yoktur diğer değerlerde normalse vaktini bekliyordur ne kadar süredir gebelik deniyorsunuz ?
Anladım hayırlısı olsun tüp bebek düşünüyor musunuz ne kdr süre olduğunu bilmiyorum amaBenim hikayem çok uzun yavrum ben ara vermiştim tedaviye yeniden başladım ben
Yok düşünmüyorum tüp bebek bi sorun yokken gerek duymuyorum açıkçasıAnladım hayırlısı olsun tüp bebek düşünüyor musunuz ne kdr süre olduğunu bilmiyorum ama![]()
Bence de düşünmeyin, sonuçta her ay yumurtlama da olmayabiliyor bizde sorun erkek faktörü ve cok belirginYok düşünmüyorum tüp bebek bi sorun yokken gerek duymuyorum açıkçası
Tüp bebek ciddi sorunlar varsa uygulanır şuanlık ciddi bişey yok yani o süreçtede kendimi yıpratamam açıkçası zamana bıraktım ben artık , umudunu yitirme tutar belki bilemeyizBence de düşünmeyin, sonuçta her ay yumurtlama da olmayabiliyor bizde sorun erkek faktörü ve cok belirginhatta kimi doktorlar cok olumsuz direkt tüp bebek dedi ama ben Rabbime güveniyorum inş aşılama ile olur her ne kadar sans az olsa da
![]()