Aynen öyle canım hayırlısıTüp bebek ciddi sorunlar varsa uygulanır şuanlık ciddi bişey yok yani o süreçtede kendimi yıpratamam açıkçası zamana bıraktım ben artık , umudunu yitirme tutar belki bilemeyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım hayırlısıTüp bebek ciddi sorunlar varsa uygulanır şuanlık ciddi bişey yok yani o süreçtede kendimi yıpratamam açıkçası zamana bıraktım ben artık , umudunu yitirme tutar belki bilemeyiz
Yaşayıp görücez , Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyodurAynen öyle canım hayırlısı![]()
Kesinlikle, bir de şey soracağım aşılamayı doktor mu önermişti sana ?Yaşayıp görücez , Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyodur
Ortak karar gibi oldu aslında bende söyliycektim , kendisi söyledi bana gerek kalmadıKesinlikle, bir de şey soracağım aşılamayı doktor mu önermişti sana ?
Anladım size tavsiyem belki biliyorsunuzdur ama kilo varsa her iki tarafta kilo vermeli ve keçiboynuzu kırıp kaynatıp her akşam düzenli eşiniz ve siz kullanınOrtak karar gibi oldu aslında bende söyliycektim , kendisi söyledi bana gerek kalmadı![]()
Yok kız kilom normal allaha çok şükür , deniyceem aktarlarda vardır heraldeAnladım size tavsiyem belki biliyorsunuzdur ama kilo varsa her iki tarafta kilo vermeli ve keçiboynuzu kırıp kaynatıp her akşam düzenli eşiniz ve siz kullanın![]()
Ben internetten alıyorum. Organik direkt keçiboynuzu alıyorum kendi kaynatıyorum suyunu içiyorum eşimeYok kız kilom normal allaha çok şükür , deniyceem aktarlarda vardır heralde
Adetten önce içiliyor dimiBen internetten alıyorum. Organik direkt keçiboynuzu alıyorum kendi kaynatıyorum suyunu içiyorum eşime
Yok hayır bunun bir zararı yok keçiboynuzu bağışıklığıda güçlendiyor ben eşime ve kendime her akşam yapıyorum yemekten 2 saat sonra, hem spermlere hem de yumurtalıklara iyi geliyor. Şifa aslında doğada Allahın yarattıklarındaAdetten önce içiliyor dimi
Evet öyleymiş yavrum araştırıp baktım , trendyoldan mı alsam aktardanmı bilemedimYok hayır bunun bir zararı yok keçiboynuzu bağışıklığıda güçlendiyor ben eşime ve kendime her akşam yapıyorum yemekten 2 saat sonra, hem spermlere hem de yumurtalıklara iyi geliyor. Şifa aslında doğada Allahın yarattıklarında![]()
Bizde keçiboynuzu özür var yani içsem bişey olurmuYok hayır bunun bir zararı yok keçiboynuzu bağışıklığıda güçlendiyor ben eşime ve kendime her akşam yapıyorum yemekten 2 saat sonra, hem spermlere hem de yumurtalıklara iyi geliyor. Şifa aslında doğada Allahın yarattıklarında![]()
Yo olmaz neden olsun ki organik keçiboynuzu herşeye iyi gelir. Yani biz faydasını gördük doktorunuza sorun isterseniz ama ne gibi bir sorun olabilir kiBizde keçiboynuzu özür var yani içsem bişey olurmu
Erkeğemi iyi geliyor sadeceYo olmaz neden olsun ki organik keçiboynuzu herşeye iyi gelir. Yani biz faydasını gördük doktorunuza sorun isterseniz ama ne gibi bir sorun olabilir ki
Benimki bu bunu 3 ay kullandı eşim varikoselden sonra gebe kaldım ancak kalbi durdu.Evet öyleymiş yavrum araştırıp baktım , trendyoldan mı alsam aktardanmı bilemed
Teşekkür ederim tavsiyen için deniycem mutlakaaaaBenimki bu bunu 3 ay kullandı eşim varikoselden sonra gebe kaldım ancak kalbi durdu.
Kaldım ama devamı gelmedi, kaldığım zaman eşimin değerleri yükselmişti şimdi tekrardan düştü. O nedenle aşılama sürecine girdikTeşekkür ederim tavsiyen için deniycem mutlakaaaa, dünyalık değilmiş yavrum Allah nasip eder inşalllaaah doğal yolla ne güzel hamile kalmışsın
27 yaşındayım yavrumKaldım ama devamı gelmedi, kaldığım zaman eşimin değerleri yükselmişti şimdi tekrardan düştü. O nedenle aşılama sürecine girdikRabbim nasip eder umarım ayıp olmazsa kaç yaşındaydınız ??
Ben 31 yaşındayım bence cocuk için biraz daha bekleyin olacaktır27 yaşındayım yavrum
Canım senin değerlerin daha iyi bizim varikosel öncesi morfoloji %1Merhaba arkadaşlar biz de 7 aydır deniyoruz henüz yeni sayılır ama göz ardı edilmeyecek kadar da yeni değil bu da beni endişelendirdi doktora göründük eşimde solda 3.5 mm varikosel görüldü sperm sayısı 69 milyondu ama ileri hareketlilik % 27 ve morfolojik % 3 çıktı endişelenmeli miyim eşime de bişey belli etmemeye çalışıyorum ama bi yandan da korkuttu beni