Aşılama Mikroçip aşılama 🌸

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ortak karar gibi oldu aslında bende söyliycektim , kendisi söyledi bana gerek kalmadı 😂
Anladım size tavsiyem belki biliyorsunuzdur ama kilo varsa her iki tarafta kilo vermeli ve keçiboynuzu kırıp kaynatıp her akşam düzenli eşiniz ve siz kullanın 💙

Adetten önce içiliyor dimi
Yok hayır bunun bir zararı yok keçiboynuzu bağışıklığıda güçlendiyor ben eşime ve kendime her akşam yapıyorum yemekten 2 saat sonra, hem spermlere hem de yumurtalıklara iyi geliyor. Şifa aslında doğada Allahın yarattıklarında 💙

Yok hayır bunun bir zararı yok keçiboynuzu bağışıklığıda güçlendiyor ben eşime ve kendime her akşam yapıyorum yemekten 2 saat sonra, hem spermlere hem de yumurtalıklara iyi geliyor. Şifa aslında doğada Allahın yarattıklarında 💙
Evet öyleymiş yavrum araştırıp baktım , trendyoldan mı alsam aktardanmı bilemedim

Bizde keçiboynuzu özür var yani içsem bişey olurmu

Evet öyleymiş yavrum araştırıp baktım , trendyoldan mı alsam aktardanmı bilemed
Benimki bu bunu 3 ay kullandı eşim varikoselden sonra gebe kaldım ancak kalbi durdu.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 5
Benimki bu bunu 3 ay kullandı eşim varikoselden sonra gebe kaldım ancak kalbi durdu.
Teşekkür ederim tavsiyen için deniycem mutlakaaaa 😍 , dünyalık değilmiş yavrum Allah nasip eder inşalllaaah doğal yolla ne güzel hamile kalmışsın

Teşekkür ederim tavsiyen için deniycem mutlakaaaa 😍 , dünyalık değilmiş yavrum Allah nasip eder inşalllaaah doğal yolla ne güzel hamile kalmışsın
Kaldım ama devamı gelmedi, kaldığım zaman eşimin değerleri yükselmişti şimdi tekrardan düştü. O nedenle aşılama sürecine girdik 🥹 Rabbim nasip eder umarım ayıp olmazsa kaç yaşındaydınız ??

Merhaba arkadaşlar biz de 7 aydır deniyoruz henüz yeni sayılır ama göz ardı edilmeyecek kadar da yeni değil bu da beni endişelendirdi doktora göründük eşimde solda 3.5 mm varikosel görüldü sperm sayısı 69 milyondu ama ileri hareketlilik % 27 ve morfolojik % 3 çıktı endişelenmeli miyim eşime de bişey belli etmemeye çalışıyorum ama bi yandan da korkuttu beni

Merhaba arkadaşlar biz de 7 aydır deniyoruz henüz yeni sayılır ama göz ardı edilmeyecek kadar da yeni değil bu da beni endişelendirdi doktora göründük eşimde solda 3.5 mm varikosel görüldü sperm sayısı 69 milyondu ama ileri hareketlilik % 27 ve morfolojik % 3 çıktı endişelenmeli miyim eşime de bişey belli etmemeye çalışıyorum ama bi yandan da korkuttu beni
Canım senin değerlerin daha iyi bizim varikosel öncesi morfoloji %1
Toplam sperm sayısı 20 milyon idi.
1 mt ise 4 milyon idi.
Ameliyat sonrası 1 ml 16 milyon
Toplamda 86.000 milyon
Morfoloji %2

Ameliyat sonrası geçen hafta morfoloji %2
Toplam sperm 28 milyon
1 mt 7 milyon
İleri hız %17

Ameliyat sonrasında ilk 3 ay yükseliş sonrasında düşüş oldu 🥹

Back