Aşılama Mikroçip aşılama 🌸

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım senin değerlerin daha iyi bizim varikosel öncesi morfoloji %1
Toplam sperm sayısı 20 milyon idi.
1 mt ise 4 milyon idi.
Ameliyat sonrası 1 ml 16 milyon
Toplamda 86.000 milyon
Morfoloji %2

Ameliyat sonrası geçen hafta morfoloji %2
Toplam sperm 28 milyon
1 mt 7 milyon
İleri hız %17

Ameliyat sonrasında ilk 3 ay yükseliş sonrasında düşüş oldu 🥹
Yani bu değerlerle hamile kalınır mı diyorsunuz bir de sizde çıkan varikosel daha mı büyüktü ameliyattan sonra tekrarladı mı acaba biz biraz ameliyatı erteleyelim önce ni araştıralım dedik çünkü tek bi doktora gittik başka doktorları da değerlendirelim diyoruz siz ne zaman farketmiştiniz me kadar sürede etkiledi bu sizi yardımcı olur musunuz bana acaba

Erkek faktörü yani sperm değerleri cok düşük ve morfoloji %2
Dna hasarı normal ama morfoloji çok çok düşük, doğal yolla zor ama Rabbim nasip etti ama kalbi durdu. 8 martta kürtaj oldum.
Zaten varikosel vardı ameliyat olmuştu eşim.çok doktora gittik ameliyatın üzerinden 11 ay geçti olmayınca aşılama sürecine girdik.
Merhaba bizdede varikosel var aşılama düşünüyoruz süreç hakkinda hic bilgim yok aşilama ücretsiz mi sartlari falan var mi

Merhaba bizdede varikosel var aşılama düşünüyoruz süreç hakkinda hic bilgim yok aşilama ücretsiz mi sartlari falan var mi
Özelde paralı canım devlette 3 yıl evli olma koşulu varmış sanırım.
Özel doktora gidiyorsun gebe kalamadığını söylüyorsun, yumurtalarına bakıyor soruyor vs aşılama istediğnii söylüyorsun süreç başlıyor öncelikle adetin 2.günü ilaçlara başlıyorsun.
Sonra doktor takip ediyor yumurta büyümüş mü diye sonra çatlatma iğnesi veriyorlar kendin iğneni yapıyorsun, iğne sonrası 36 saat sonra aşılamyı yapıyor. Aşılama günü 3 saat önce eşin sperm testi veriyor iyi ve hızlı olanlar iğneye enjekte ediliyor aşılama günü eşinin spermi senin rahmine enjekte ediliyor.
Olay basit hafif ağrın oluyor o gün o kadar. Aynı gün duş yapmak yasak. Aşılama gününden 1 gün sonra gün aşırı birliktelik isteniyor.

Özelde paralı canım devlette 3 yıl evli olma koşulu varmış sanırım.
Özel doktora gidiyorsun gebe kalamadığını söylüyorsun, yumurtalarına bakıyor soruyor vs aşılama istediğnii söylüyorsun süreç başlıyor öncelikle adetin 2.günü ilaçlara başlıyorsun.
Sonra doktor takip ediyor yumurta büyümüş mü diye sonra çatlatma iğnesi veriyorlar kendin iğneni yapıyorsun, iğne sonrası 36 saat sonra aşılamyı yapıyor. Aşılama günü 3 saat önce eşin sperm testi veriyor iyi ve hızlı olanlar iğneye enjekte ediliyor aşılama günü eşinin spermi senin rahmine enjekte ediliyor.
Olay basit hafif ağrın oluyor o gün o kadar. Aynı gün duş yapmak yasak. Aşılama gününden 1 gün sonra gün aşırı birliktelik isteniyor.
biz devlet düşünüyoruz maddi imkanlardan dolayi ama 1.5 yillik evliyiz özelde ne kadardir ki acaba

Rica ederim ne demek ovülasyon testi denediniz mi hiç 😍 Z zyynppp
Evet nerdeyse her ay deniyoruz 1.5 yildir istiyoruz ama tüplerim tikaliymis meğersem nisan ayinda tüplerim acildi hsg ile. Geçen ay kimyasal gebelik yasadim eşimin sperm hareketsizligi var bide hem varikosel ameliyati oldu hemde doğal yoldan değerlerini düzeltmeye calistik ama çok yoruldum artik bide aşılama deneyelim diyoruz

Evet nerdeyse her ay deniyoruz 1.5 yildir istiyoruz ama tüplerim tikaliymis meğersem nisan ayinda tüplerim acildi hsg ile. Geçen ay kimyasal gebelik yasadim eşimin sperm hareketsizligi var bide hem varikosel ameliyati oldu hemde doğal yoldan değerlerini düzeltmeye calistik ama çok yoruldum artik bide aşılama deneyelim diyoruz
Evet çok yorucu bi süreç seni anlayabiliyorum bizdede bi sorun yok mesela ben strese bağlıyorum artık yeni başladım benda buna 😂

Eklentiler

• IMG_1249.webp
    IMG_1249.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 12
Back
X