Aşılama Mikroçip aşılama 🌸

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Baktim simdi 1300 lira diyo azıcık bişey bide mecbur alıcaz artık. Nasıl kullanıcaz aç mi tok mu günde kaç kasik
Ben çok karıştırmamak adına her sabah aç karnına 1 kaşık arı sütü, akşamda yemekten 3 3 saat keçiboynuzu kaynatıyorum. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyo benim eşimin midesi cok hassas cok karıştırmak istemedim.

Baktim simdi 1300 lira diyo azıcık bişey bide mecbur alıcaz artık. Nasıl kullanıcaz aç mi tok mu günde kaç kasik
Bugunde 13. Gündeyim böyle çıktı bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_1328.webp
    IMG_1328.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 20
Ay ciddenmiiii ilk defa kullanıyorum içimi rahatlattın resmen kendimi yedm bitirdim sürekli pozitif çıkıyor diye 😂
😅 ovulasyon testi sürekli iki cizgi cikar yumurtlama olsa da olmasada ama ikinci cizgi silik cikar ta ki yumurtlamaya kadar. Yumurtlama zamani iki cizgide ayni netlikte olur. Yumurtlamadan sonraki gün yani catlama günü yine silikleşir

😅 ovulasyon testi sürekli iki cizgi cikar yumurtlama olsa da olmasada ama ikinci cizgi silik cikar ta ki yumurtlamaya kadar. Yumurtlama zamani iki cizgide ayni netlikte olur. Yumurtlamadan sonraki gün yani catlama günü yine silikleşir
Ne biliyim ya hiç silik gibi gelmedi bana da o yüzden kafamı karıştırdı

Bunuda demin yaptım

Eklentiler

• IMG_1352.webp
    IMG_1352.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 16
selam kızlar geçen pazartesi aşılama oldum yarın tam 1 hafta olucak sol kasık ağrım ve bel ağrım var birde akıntım var sice tutunma mı?

Arkadaşlar merhaba bir tüp bebek tedavim oldu pozitifti ama düşükle sonuçlandı mikro çip yaptırmak istiyorum bana süreci anlatırmısınız
benim güzel geçti adetinin 2 yada 3 günü doktora gidiyorsun yumurtlama için ilaç veriyorlar yumurtan büyünce de eşinden sperm alım işliyorlar sonra yumurtana koyuyorlar.

Back
X