Eğriçayır markası canım küçük kutu organik 800 tl verdimArı sütünü nerden aliyosunuz ben ari sütü bal polen karisimi buldum trendyoldan onu yiyor eşim saf ari sütü mü daha iyi acaba yoksa benim dedigim karisim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğriçayır markası canım küçük kutu organik 800 tl verdimArı sütünü nerden aliyosunuz ben ari sütü bal polen karisimi buldum trendyoldan onu yiyor eşim saf ari sütü mü daha iyi acaba yoksa benim dedigim karisim mi
Baktim simdi 1300 lira diyo azıcık bişey bide mecbur alıcaz artık. Nasıl kullanıcaz aç mi tok mu günde kaç kasikEğriçayır markası canım küçük kutu organik 800 tl verdim
Ben çok karıştırmamak adına her sabah aç karnına 1 kaşık arı sütü, akşamda yemekten 3 3 saat keçiboynuzu kaynatıyorum. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyo benim eşimin midesi cok hassas cok karıştırmak istemedim.Baktim simdi 1300 lira diyo azıcık bişey bide mecbur alıcaz artık. Nasıl kullanıcaz aç mi tok mu günde kaç kasik
Anladim tesekkür ederimBen çok karıştırmamak adına her sabah aç karnına 1 kaşık arı sütü, akşamda yemekten 3 3 saat keçiboynuzu kaynatıyorum. Bir de doktorun verdiği ilacı kullanıyo benim eşimin midesi cok hassas cok karıştırmak istemedim.
Bugunde 13. Gündeyim böyle çıktı bi bakarmısınızBaktim simdi 1300 lira diyo azıcık bişey bide mecbur alıcaz artık. Nasıl kullanıcaz aç mi tok mu günde kaç kasik
Dünkü testten daha belirgin demekki bugün pik dünü değerlendirdin miBugunde 13. Gündeyim böyle çıktı bi bakarmısınız
Evet yavrum da sürekli pozitifmiş gibi geliyo sinir oldumDünkü testten daha belirgin demekki bugün pik dünü değerlendirdin mi
Sürekli degilki ilk günler hep silik cikmis onlar pozitif olmuyo.bugün pik olmus yarin catlama olur büyük ihtimalleEvet yavrum da sürekli pozitifmiş gibi geliyo sinir oldum
Ay ciddenmiiii ilk defa kullanıyorum içimi rahatlattın resmen kendimi yedm bitirdim sürekli pozitif çıkıyor diyeSürekli degilki ilk günler hep silik cikmis onlar pozitif olmuyo.bugün pik olmus yarin catlama olur büyük ihtimalle
Ay ciddenmiiii ilk defa kullanıyorum içimi rahatlattın resmen kendimi yedm bitirdim sürekli pozitif çıkıyor diye![]()
Ne biliyim ya hiç silik gibi gelmedi bana da o yüzden kafamı karıştırdıovulasyon testi sürekli iki cizgi cikar yumurtlama olsa da olmasada ama ikinci cizgi silik cikar ta ki yumurtlamaya kadar. Yumurtlama zamani iki cizgide ayni netlikte olur. Yumurtlamadan sonraki gün yani catlama günü yine silikleşir
Bunuda demin yaptımovulasyon testi sürekli iki cizgi cikar yumurtlama olsa da olmasada ama ikinci cizgi silik cikar ta ki yumurtlamaya kadar. Yumurtlama zamani iki cizgide ayni netlikte olur. Yumurtlamadan sonraki gün yani catlama günü yine silikleşir
Bence yapmayin artik strese girersiniz yoksa. Catlamayi görmek icin yarin yapin bitane :)Bunuda demin yaptım
İnşalllah çatlarBence yapmayin artik strese girersiniz yoksa. Catlamayi görmek icin yarin yapin bitane :)
Merhaba aşılama oldunuz mu acabaMikroçip aşılamaa olanlar varmı , varsa süreci birlikte takip edelim , inşalllah pozitif sonuçlar görürüz![]()
benim güzel geçti adetinin 2 yada 3 günü doktora gidiyorsun yumurtlama için ilaç veriyorlar yumurtan büyünce de eşinden sperm alım işliyorlar sonra yumurtana koyuyorlar.Arkadaşlar merhaba bir tüp bebek tedavim oldu pozitifti ama düşükle sonuçlandı mikro çip yaptırmak istiyorum bana süreci anlatırmısınız
ben 20 verdimbiz devlet düşünüyoruz maddi imkanlardan dolayi ama 1.5 yillik evliyiz özelde ne kadardir ki acaba