Ayy İnşAllah canım benim Allah razı olsun benim bugün 5.günüm aşılamam oldu çok stresyliyim gerçekten sonra daha zor aşılamada hiç bir zorluk yok beklemek zorMerhaba canım , bizimde eşimde de bende de sorun olmamasına rağmen doğal gebelik hiç oluşmadı 2.5 yıldır. 9 gün gonal f iğnesi kullandım bugünde 23 te çatlatma iğnesi vurunucam inşallah. 18 ocakta da öğlen aşılama olucak inşallah Kader arkadaşıyız birlikte bu güzel haberleri bekleyebiliriz inşallah pozitif sonuçlar elde ederiz her ikimizde
Kıyamam İnşAllah güzel haberler alırızAllahım yardımcımız olsun ama heycanımızı kaygıya çevirmeyelim inşallah. Ben iki defa klomen kullandım ama çatlatma iğnesi çatlatmadı kiste dönüştü şimdilik bende ona stres yapıyorum inşallah yumurtalarım çatlar 3 tane sağ tarafta çatlamaya hazır yumurtam varmış. Sizin kaç tane yumurtanız oluşmuştu ?
Gerçekten zor yaşayan anlar anca bende imtihanımız bu diye düşünüyorum bu kadar stres değildim aşılama sürecine girmeden daha çok stres oldumİnşallah canım ya. Valla çok stresli bir dönemmiş Rabbim kimseye aratmasın sebepsiz olmaması insanı çok üzüyor ama sonra diyoruzki imtihanımız demekkiBugün doktor normal ve çipli aşılamayı anlattı ama bende çipli olması taraftarıyım bakalım. Sizin ilk aşılamanız mı
Haklısın canım insan bir yandan heycanlanıyor ama gene olumsuz sonuçlanıcak diye de içi içi yiyor değil mi bende myle hissediyorum. Ama hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallahGerçekten zor yaşayan anlar anca bende imtihanımız bu diye düşünüyorum bu kadar stres değildim aşılama sürecine girmeden daha çok stres oldumEvet canım ilk aşılama ama çok umut bağlamak da istemiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum o test günü gelsin istemiyorum resmen olumsuz olcak diye
Allah razı olsun İnşAllah hakkımızda hayırlısı olsun dün bir söz okudum “Senin için yazılmışsa, olacaktır” bu söz içimi rahatlatıyor hatta ekran resmî yaptım sende öyle düşün nasibimizde varsa olacak İnşAllahHaklısın canım insan bir yandan heycanlanıyor ama gene olumsuz sonuçlanıcak diye de içi içi yiyor değil mi bende myle hissediyorum. Ama hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallahİnsanın kendisini anlayan birisi olmasıda çok güzel
Memnun oldum canım inşallah önce sen mutlu olursun sonra da ben mutlu olurum Rabbim bize de hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahAllah razı olsun İnşAllah hakkımızda hayırlısı olsun dün bir söz okudum “Senin için yazılmışsa, olacaktır” bu söz içimi rahatlatıyor hatta ekran resmî yaptım sende öyle düşün nasibimizde varsa olacak İnşAllahAdım Tuğba bu arada ben hesabı açarken öylesine açtım aklıma gelen ilk ismi yazdım neden bilmiyorum çok memnun oldum birbirimizi motive edelim İnşAllah
Ay İnşAllah canım benim her ikimizde bu tarifsiz mutluluğu yaşayalım İnşAllahMemnun oldum canım inşallah önce sen mutlu olursun sonra da ben mutlu olurum Rabbim bize de hayırlı sağlıklı evlat nasip eder inşallahPeki nasıl oldu sizin acı oldu mu aşılamada çok soruyorum merakımdan inanın ♀
Ay maşallah canım inşallah benimde öyle olurAy İnşAllah canım benim her ikimizde bu tarifsiz mutluluğu yaşayalım İnşAllahİnan 3,4 dk sürmüyor ve ben hiç bir acı hissetmedim doktor şaşırdı hatta iyi misin diye soruyordur sadece aşılama olmaya odaklanmıştım yani
Olur Allah’ın izniyle İnşAllah dua edecem sana daAy maşallah canım inşallah benimde öyle olur
Allah razı olsun canım benimOlur Allah’ın izniyle İnşAllah dua edecem sana da
Siz nerede ikamet ediyorsunuz Büyükşehirde mi gitceğiniz hastane ?Allah razı olsun canım benim
Yok canım ben Aksarayda kalıyorum özel bir hastaneye gidiyorum sen nerde kalıyorsunSiz nerede ikamet ediyorsunuz Büyükşehirde mi gitceğiniz hastane ?
Yaa bende karamanlıyımYok canım ben Aksarayda kalıyorum özel bir hastaneye gidiyorum sen nerde kalıyorsun
Yok canım ben Aksarayda kalıyorum özel bir hastaneye gidiyorum sen nerde kalıyorsunSiz nerede ikamet ediyorsunuz Büyükşehirde mi gitceğiniz hastane ?
Evet biraz karışıkmış ama olsunYaa bende karamanlıyımama eşim asker Doğu tayininizdeyiz şuan Tunceli’de bende aşılamayı Elazığ’da oldum Ama aslen İzmir’de doğdum büyüdüm çok karışık
Evet canım öyle denilebilir özel kliniği var doktorumun ordan oldumYok canım ben Aksarayda kalıyorum özel bir hastaneye gidiyorum sen nerde kalıyorsun
Evet biraz karışıkmış ama olsunişte bende Aksarayda olucam. Siz özel bir hastanede mi oldunuz
Geçmiş olsun canım inşallah dikkat et kendine soğuktan kpru yorma kendiniEvet canım öyle denilebilir özel kliniği var doktorumun ordan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?