Kıyamam biliyorum şimdi düşünüp duruyorsun İnan bende hergün düşünüyorum tutcak mı diye kalbim hızlı atıyor düşündükçe hatta ama yapcak birşeyimiz olsa keşke nasip canımBu şimdi çipli olunca sağlıklı spermleri ayrıştırma yaptılar ya him dememişlerdi böyle bir sorun doktor aşılama yapmadan önce baktı sonuçlara işte ama ileri yavaş iyi döllenirse onlar döllenir nasip dedi canım
Öyle canım hayırlısı olsun inşallah hiç olmaz asla olmaz demedi ama genede ileri hızlı sıfır olunca üzüldüm yani hızlı sperm yokmuş yavaşlarmışKıyamam biliyorum şimdi düşünüp duruyorsun İnan bende hergün düşünüyorum tutcak mı diye kalbim hızlı atıyor düşündükçe hatta ama yapcak birşeyimiz olsa keşke nasip canım
Rabbim nelerden neleri olduruyor olacağı varsa olacak İnşAllah içini ferah tutÖyle canım hayırlısı olsun inşallah hiç olmaz asla olmaz demedi ama genede ileri hızlı sıfır olunca üzüldüm yani hızlı sperm yokmuş yavaşlarmış
İnşallah canım benim teşekkür ederimRabbim nelerden neleri olduruyor olacağı varsa olacak İnşAllah içini ferah tut
Canımm nasılsınRabbim nelerden neleri olduruyor olacağı varsa olacak İnşAllah içini ferah tut
Çok şükür iyiyim aşkım herhangi bir belirti yok bence kendimi dinlemek istemiyorum dinlersem biliyorum belirti oluşcakCanımm nasılsınNasıl gidiyor belirtilerin var mı az kaldı senin de teste
Bende iyiyim canım daha iyiyim çok şükür dinlenme aşamasındayımÇok şükür iyiyim aşkım herhangi bir belirti yok bence kendimi dinlemek istemiyorum dinlersem biliyorum belirti oluşcaksen nasılsınn
Bende iyiyim canım daha iyiyim çok şükür dinlenme aşamasındayım
Rabbim gönlüne göre versin İnşAllahBende iyiyim canım daha iyiyim çok şükür dinlenme aşamasındayım
İkimizinde canımmRabbim gönlüne göre versin İnşAllah
İnşAllah sana nasip olur canım ben yaptım hayal kırıklığı oldu bence sen yapma bekle gününüMerhaba kızlar bende ilk aşılamamı 11 ocakta oldum 25 de kan testi vericem test yapmaya korkuyorum
Hayır vermedim canımKan testi verdimizmi
İçimde hiç umut yok ne o gün gelsin istiyorum ne de test yapmak sonunda artık üzülmekten çok yoruldumMerhaba kızlar bende ilk aşılamamı 11 ocakta oldum 25 de kan testi vericem test yapmaya korkuyorum
İdrar testi mi yaptın canım sennnİnşAllah sana nasip olur canım ben yaptım hayal kırıklığı oldu bence sen yapma bekle gününü
Al benden de o kadar umutsuzumİçimde hiç umut yok ne o gün gelsin istiyorum ne de test yapmak sonunda artık üzülmekten çok yoruldum
Yaptım dün negatifti aşkım erken diyor herkes ama bence olsa çıkardıİdrar testi mi yaptın canım sennn
Umudunu yitirme kuzum bazen testte sıfırlanıp idrara zor geçtiği için idrarda çıkmıyormul iğnenin etisi sıfırlanıp sonra yükselmeye başlıyormuş vakti gelince adet olmazsan direk test yaptır kanda bakılsınYaptım dün negatifti aşkım erken diyor herkes ama bence olsa çıkardı
Bilmiyorum ya diyorum 10. Gün 9. Gün yapanlarında silikte olsa çıkıyor bu test bir benim yüzüme gülmediUmudunu yitirme kuzum bazen testte sıfırlanıp idrara zor geçtiği için idrarda çıkmıyormul iğnenin etisi sıfırlanıp sonra yükselmeye başlıyormuş vakti gelince adet olmazsan direk test yaptır kanda bakılsın
Bende dün yaptım 12 günüm oldu çıkmadı ama kan vericem bakalımBilmiyorum ya diyorum 10. Gün 9. Gün yapanlarında silikte olsa çıkıyor bu test bir benim yüzüme gülmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?