Teşekkür ederim sende kendine dikkat et 2,3 gün dinlen uzan sürekliGeçmiş olsun canım inşallah dikkat et kendine soğuktan kpru yorma kendini
İnşallah bende 11 de çatlatma iğnemi oldu inşallah biran mnce Çarşamba olurTeşekkür ederim sende kendine dikkat et 2,3 gün dinlen uzan sürekli
İnşAllah canım benimİnşallah bende 11 de çatlatma iğnemi oldu inşallah biran mnce Çarşamba olurBu arada yaşın kaç , yaşında etkisi olur illaki
Demi çok haklısın bazen insan öyle bi düşünceye düşüyor ama olsun genede genciz güzeliz bende 24 yaşındayım dediğin gibi herkes daha erken kafana takma diyor insan ne kadar takmak istemese de bir şekilde stres yapıyor yaniİnşAllah canım benim25 yaşındayım erken evlendim biraz Herkes diyor gençsin daha neler yaşıyor insanlar tabii ki öyle ama yıl geçtikçe ben kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum zaten şuan sorsan 35 hissediyorum
Valla takma demek, stres yapma demek çok kolay herkes için vallahi sadece yaşayan anlar bizi aşkımDemi çok haklısın bazen insan öyle bi düşünceye düşüyor ama olsun genede genciz güzeliz bende 24 yaşındayım dediğin gibi herkes daha erken kafana takma diyor insan ne kadar takmak istemese de bir şekilde stres yapıyor yani
Aynen canım. Çok korkuyorum yumurtam çatlamadı diye. Dün vurundum ama bugün hiç bir belirti yaşamadım canım senin kasıklarında , belinde ağrı olmuşmuydu çatlatma iğnesinden sonra canımValla takma demek, stres yapma demek çok kolay herkes için vallahi sadece yaşayan anlar bizi aşkım
Korkma korkma Allah’ın izniyle çatlar önemli olan aşılamanın tutması ben çatlatma iğnesi oldum eşim kendimi dinlemeyeyim diye gezdirdi sürekli hiç birini hissetmedim ağrı falan yoktuAynen canım. Çok korkuyorum yumurtam çatlamadı diye. Dün vurundum ama bugün hiç bir belirti yaşamadım canım senin kasıklarında , belinde ağrı olmuşmuydu çatlatma iğnesinden sonra canım
Peki doktor kontrol ediyor mu acaba çatladı mı çatlamadı mı diyeKorkma korkma Allah’ın izniyle çatlar önemli olan aşılamanın tutması ben çatlatma iğnesi oldum eşim kendimi dinlemeyeyim diye gezdirdi sürekli hiç birini hissetmedim ağrı falan yoktu
Yok canım etmedi direk yaptı aşılamayı çatlayıp çatlamamasından şüphe etseler bence ederlerdiPeki doktor kontrol ediyor mu acaba çatladı mı çatlamadı mı diyeYarın sorarım doktora inşallah
Haklısın canım bende akışına bırakıyım biraz inşallah hayırlısı olur ikimiz içindeYok canım etmedi direk yaptı aşılamayı çatlayıp çatlamamasından şüphe etseler bence ederlerdi
Ayy İnşAllah ben şuan bıraktım resmen olumlu olumsuz nasip işteHaklısın canım bende akışına bırakıyım biraz inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde
Aynen canımAyy İnşAllah ben şuan bıraktım resmen olumlu olumsuz nasip işte
Senin için dua ettim hayırlısıyla güzel geçer İnşAllah canımAynen canım
İnşallah canım 11.30 da gidicez bakalım dua et bana inşallah bu ay ikimizde mutlu oluruzSenin için dua ettim hayırlısıyla güzel geçer İnşAllah canım
Canım nasılsın aklım sende vallaİnşallah canım 11.30 da gidicez bakalım dua et bana inşallah bu ay ikimizde mutlu oluruz
Allah razı olsun canım benim yeni bitti hastanedeyim şuan dinleniyorum 2 de çıkıcaz inşallahCanım nasılsın aklım sende valla
Güzel geçti mi canın acımadı demiAllah razı olsun canım benim yeni bitti hastanedeyim şuan dinleniyorum 2 de çıkıcaz inşallah
Yok canım acımadı. Ama eşimin döllenmeye hazır kaliteli spermi 0 çıktı ileri hızlı yani. İleri yavaşta 18 çıktı bilmiyorum biraz onu üzüldüm sinirlerim boşaldı sanırımGüzel geçti mi canın acımadı demi
Daha önce baktırdınız demi öyle mi çıkmıştı yine kıyamam bak onu düşüp stres yapma ol der olur rabbimYok canım acımadı. Ama eşimin döllenmeye hazır kaliteli spermi 0 çıktı ileri hızlı yani. İleri yavaşta 18 çıktı bilmiyorum biraz onu üzüldüm sinirlerim boşaldı sanırım
Bu şimdi çipli olunca sağlıklı spermleri ayrıştırma yaptılar ya him dememişlerdi böyle bir sorun doktor aşılama yapmadan önce baktı sonuçlara işte ama ileri yavaş iyi döllenirse onlar döllenir nasip dedi canımDaha önce baktırdınız demi öyle mi çıkmıştı yine kıyamam bak onu düşüp stres yapma ol der olur rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?