Aşılama Mikroçip aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

My child

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
727
1.893
63
29
Merhaba ben bu ay mikro çip aşılama yaptırdım
Mikroçip ile hamile kalan var mı ?

Merhabalar, 5 ay önce tüp bebek tedavisine başladık. İki defa dondurulmuş transfer yapıldı. Embriyoların sağlıklı olmasına rağmen ilki kimyasal gebelik oldu, ikincisi ise hiç tutunmadı. 3 günlük iki embriyom daha var. Ancak bu süreçte aşılama mı yaptırsak diye düşünür oldum. Çünkü tüp bebek çok maliyetli ve son embriyolarım. Tüp bebek olumsuz olup aşılama ile sağlıklı gebelik elde eden var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çaresiz kaldım

Mikroçip aşılama nasıl oluyor? Normal aşılamadan farkı nedir
Normal aşılamaya göre dna hasarı daha az spermler ve daha hızlı kaliteli spermler seçiliyor bi çip içinde. Bu yüzden hamile kalma olasılığı artıyor , düşük ve hasta bebek olasılığı düşüyor kaliteli embriyo oluşuyor

İlk aşılamanız mı ?
herhangi bir sorununuz var mın
İkinci aşılamam olcak ama mikroçip ilk defa yapılcak 2 gün sonra tekrar klasik aşılama yapıcak doktorum duble yapalım garanti olsun dedi bende sorun yokta eşimde varikosel vardı ameliyat oldu hızda sıkıntı vardı ben bi dış gebelik geçirdim cerrahi ameliyatla alındı çok şükür tüpler zarar görmedi 2 yıldır olmadı birdaha bebeğimiz😞

Merhaba ben bu ay mikro çip aşılama yaptırdım
Mikroçip ile hamile kalan var mı ?
Merhaba. Ben yaptırdım ama tutmadı . Bu ay yıkanma aşılaması yaptırdım. Pazar günü test yapicam belli olucak. 2 defa düşük yaptım . Kanımda pıhtılaşma var diye. Eşimle benim hiç bı sıkıntımız yok çok şükür . İnşallah sende hayirli haberi alırsın bende alırım insallah

İkinci aşılamam olcak ama mikroçip ilk defa yapılcak 2 gün sonra tekrar klasik aşılama yapıcak doktorum duble yapalım garanti olsun dedi bende sorun yokta eşimde varikosel vardı ameliyat oldu hızda sıkıntı vardı ben bi dış gebelik geçirdim cerrahi ameliyatla alındı çok şükür tüpler zarar görmedi 2 yıldır olmadı birdaha bebeğimiz😞
Aşılama öncesi eşinizin spermiogram sonuçları nasıldı?

Eklentiler

• 06FE1D02-F093-473D-9CAC-415AF47D3973.webp
    06FE1D02-F093-473D-9CAC-415AF47D3973.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 639
  • 16998228-2590-4C2E-AB43-13F48E34E0EA.webp
    16998228-2590-4C2E-AB43-13F48E34E0EA.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 616
Back
X