Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasım ayinda Yaptırdım canım ama negatif umarım senin ki tutunur hayırlısi olsun diyeyimMerhaba ben bu ay mikro çip aşılama yaptırdım
Mikroçip ile hamile kalan var mı ?
Mikroçipte olasılık yüksek diyorlar sözdeKasım ayinda Yaptırdım canım ama negatif umarım senin ki tutunur hayırlısi olsun diyeyim![]()
Yok canim bir defa yaptırdımMikroçipte olasılık yüksek diyorlar sözde
Peki tekrar yaptırdın mı canım
Hayır eşimde ya da bende herhangi bir sorun yok ona rağmen olumsuz olduBirde sorununuz felan varmıydı
Anladım canım. Sonrasında hamilelik olmadı mı halaHayır eşimde ya da bende herhangi bir sorun yok ona rağmen olumsuz oldu
Maalesef canımAnladım canım. Sonrasında hamilelik olmadı mı hala
Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallahhhMaalesef canım
İnşallah inşallahBende nasipse cuma günü mikroçip aşılama olucam inşallah iyi sonuç alırız![]()
İlk aşılamanız mı ?Bende nasipse cuma günü mikroçip aşılama olucam inşallah iyi sonuç alırız![]()
Mikroçip aşılama nasıl oluyor? Normal aşılamadan farkı nedirBende nasipse cuma günü mikroçip aşılama olucam inşallah iyi sonuç alırız![]()
Normal aşılamaya göre dna hasarı daha az spermler ve daha hızlı kaliteli spermler seçiliyor bi çip içinde. Bu yüzden hamile kalma olasılığı artıyor , düşük ve hasta bebek olasılığı düşüyor kaliteli embriyo oluşuyorMikroçip aşılama nasıl oluyor? Normal aşılamadan farkı nedir
İkinci aşılamam olcak ama mikroçip ilk defa yapılcak 2 gün sonra tekrar klasik aşılama yapıcak doktorum duble yapalım garanti olsun dedi bende sorun yokta eşimde varikosel vardı ameliyat oldu hızda sıkıntı vardı ben bi dış gebelik geçirdim cerrahi ameliyatla alındı çok şükür tüpler zarar görmedi 2 yıldır olmadı birdaha bebeğimizİlk aşılamanız mı ?
herhangi bir sorununuz var mın
Spermlerin ayrıştırılması farklı oluo daha başarılı bi yöntemmiş çip bebek yöntemiMikroçip aşılama nasıl oluyor? Normal aşılamadan farkı nedir
Merhaba. Ben yaptırdım ama tutmadı . Bu ay yıkanma aşılaması yaptırdım. Pazar günü test yapicam belli olucak. 2 defa düşük yaptım . Kanımda pıhtılaşma var diye. Eşimle benim hiç bı sıkıntımız yok çok şükür . İnşallah sende hayirli haberi alırsın bende alırım insallahMerhaba ben bu ay mikro çip aşılama yaptırdım
Mikroçip ile hamile kalan var mı ?
Aşılama öncesi eşinizin spermiogram sonuçları nasıldı?İkinci aşılamam olcak ama mikroçip ilk defa yapılcak 2 gün sonra tekrar klasik aşılama yapıcak doktorum duble yapalım garanti olsun dedi bende sorun yokta eşimde varikosel vardı ameliyat oldu hızda sıkıntı vardı ben bi dış gebelik geçirdim cerrahi ameliyatla alındı çok şükür tüpler zarar görmedi 2 yıldır olmadı birdaha bebeğimiz![]()
Biri varikosel sonrası test biride bugünkü aşılama için verdiğimiz test bakalım çipimiz tutcakmıAşılama öncesi eşinizin spermiogram sonuçları nasıldı?