Bende dün mikroçip aşılama oldum beklemedeyim , bence adetinin geçmesini bekle strese sokma kendiniMerhabalar 28 yaşımdayim 4 yıllık evliyim 1 dış gebelik sürecim oldu yaklaşık 2 senedir çocuk düşünüyoruz. 6 kez falan klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum . Sebepsiz infertilite demişti doktorum . Başka bı doktora gittim rahim filmi çekti o ay hamile olduğumu ne yazikki dış gebelik olduğunu öğrendim. Kürtaj işlemiyle son buldu . 7 ay bekledim yine gebelik oluşmadi. Ankara'da bı tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdım ilki tutmadı bu ay ikincisini mikroçip yöntemle yaptırdım 28inde kan vercem. Asilamadan sonra progestan dex iğne ve progestan fitil başlattı doktorum . Sadece göğüs ağrım var ilk günden beri ve birkaç gündür hafifledi açıkçası .Dün ve bugün gebelik testi yapmaya başladım negatif çıkıyor. Erken yapıyorum biliyorum ama bu şekilde olup hamile olan var mi
Ay hadi İnşallah sende bende hayırla bebislerimize kavusalim bu ayBende dün mikroçip aşılama oldum beklemedeyim , bence adetinin geçmesini bekle strese sokma kendini
İnşalllaah canım normal aşılamaya göre mikroçip aşılamanın tutma oranı daha yüksek diye biliyorum sen ne zaman test yapıcaksınAy hadi İnşallah sende bende hayırla bebislerimize kavusalim bu ay
Normalde 26 si ama haftasonuna denk geldiği için doktor 28i dedi bilemiyorum 28 i bekleyecegim sanırımİnşalllaah canım normal aşılamaya göre mikroçip aşılamanın tutma oranı daha yüksek diye biliyorum sen ne zaman test yapıcaksın
Özel hastanenin laboratuvarına git direk kan verip yaptırabilirsin 1 saatte çıkıyorNormalde 26 si ama haftasonuna denk geldiği için doktor 28i dedi bilemiyorum 28 i bekleyecegim sanırım
Özel hastanenin laboratuvarına git direk kan verip yaptırabilirsin 1 saatte çıkıyo
Canım benim kan testi negatif çıktı inşallah seninki tutar kavuşursunuzÖzel hastanenin laboratuvarına git direk kan verip yaptırabilirsin 1 saatte çıkıyor
İstanbulda mikro çip ile aşılama yapan hangi yeri önerirsiniz kızlar ?? Var mı tanıdık bildik ?Bende dün mikroçip aşılama oldum beklemedeyim , bence adetinin geçmesini bekle strese sokma kendini
Devlette yapmıyorlar diye biliyorum , ben manisada yaşıyorum istanbul için bi bilgim yok malesefİstanbulda mikro çip ile aşılama yapan hangi yeri önerirsiniz kızlar ?? Var mı tanıdık bildik ?
özelde istanbulda mikro çip yapan bir doktor var mıdır ??Devlette yapmıyorlar diye biliyorum , ben manisada yaşıyorum istanbul için bi bilgim yok malesef
Vardır tabikide , bende mikroçip oldum bekliyorumözelde istanbulda mikro çip yapan bir doktor var mıdır ??
Yorum yazıcağın zaman yorumla kısmından yazabilirsin bana olurmu bana bildirim düşsün göriyim böyle kaçırabilirim yazdıklarını , bugun aşılamanın 6. Günündeyim iğneninde 8. Günü oluyor , çok fazla ağrım oldu hafif kasık ağrım oldu , işlemden sonra leke olmuştu oda çok sürmedi , işlemde ağrı hiissetmedim en son katateri biraz hissettim o kadar , ben 12 bin verdim ilaçlar iğne hariçÖneri anlamında sormuştum aslında kaç gün oldu nasıl geçti ? Umarım sonuç alırsınız gönlünüzce olsun. Mikro çip fiyatı nedir
Fazla ağrım olmadı yazıcaktım pardon oldu yazmışım normal adet ağrısı gibi düşünÖneri anlamında sormuştum aslında kaç gün oldu nasıl geçti ? Umarım sonuç alırsınız gönlünüzce olsun. Mikro çip fiyatı nedirşuan iyiyim sadece kasık ağrım var o kadar
Anladım teşekkür ederimFazla ağrım olmadı yazıcaktım pardon oldu yazmışım normal adet ağrısı gibi düşün
12.gün yaptırın silik de olsa çıkacaktırMerhabalar 28 yaşımdayim 4 yıllık evliyim 1 dış gebelik sürecim oldu yaklaşık 2 senedir çocuk düşünüyoruz. 6 kez falan klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum . Sebepsiz infertilite demişti doktorum . Başka bı doktora gittim rahim filmi çekti o ay hamile olduğumu ne yazikki dış gebelik olduğunu öğrendim. Kürtaj işlemiyle son buldu . 7 ay bekledim yine gebelik oluşmadi. Ankara'da bı tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdım ilki tutmadı bu ay ikincisini mikroçip yöntemle yaptırdım 28inde kan vercem. Asilamadan sonra progestan dex iğne ve progestan fitil başlattı doktorum . Sadece göğüs ağrım var ilk günden beri ve birkaç gündür hafifledi açıkçası .Dün ve bugün gebelik testi yapmaya başladım negatif çıkıyor. Erken yapıyorum biliyorum ama bu şekilde olup hamile olan var mi
Benim negatif çıktı tutmadı umarım doğal yolla olur12.gün yaptırın silik de olsa çıkacaktır
Negatif maalesefKızlar mikro çip olan hanımlar sonuçlarınız ne oldu acaba ?? Bilgi verebilir misiniz ?
Canım nasıl inşallah tutmuştur asilamanFazla ağrım olmadı yazıcaktım pardon oldu yazmışım normal adet ağrısı gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?