Ovülasyona başladınmı yavrumBide onu deneyelim bakalım
Canım benim ben tekrar adet oldumOvülasyona başladınmı yavrum
Adetin bitince başla yavrumCanım benim ben tekrar adet oldum
Sipariş verdim canım benim gelince baslicam inşallah . Sende aşılama sonrası erken adet problemi oluyor muAdetin bitince başla yavrum
Yok tam gününde adet oldum ben temmuz 9 unda olmuştum aşılamadan sonra ağustos 9 unda geldiSipariş verdim canım benim gelince baslicam inşallah . Sende aşılama sonrası erken adet problemi oluyor mu
Peki progestan kullanmış mıydınYok tam gününde adet oldum ben temmuz 9 unda olmuştum aşılamadan sonra ağustos 9 unda geldi
Duphaston kullandım benPeki progestan kullanmış mıydın
Ben progestan kullandim iki aşılamada da ilkinde 1 hafta geç adet oldum ama onu takip eden adetimdede bir hafta erken oldum aslında normal adet düzenim gibi normale döndü ikincisinde de 5 gün geç oldum adet bitti 12. Gün tekrar oldum anlam veremedim doktor gecikme olur demiştiDuphaston kullandım ben
Sonuç ne olduBende dün mikroçip aşılama oldum beklemedeyim , bence adetinin geçmesini bekle strese sokma kendini
Merhaba bizde 2. Mikroçip aşılama yaptıracağız Manisa da nurhan kılıç var ? Bir bilginiz var mı doktor hakkındaDevlette yapmıyorlar diye biliyorum , ben manisada yaşıyorum istanbul için bi bilgim yok malesef
Hayır hiç duymadım grandmedical de mi doktorMerhaba bizde 2. Mikroçip aşılama yaptıracağız Manisa da nurhan kılıç var ? Bir bilginiz var mı doktor hakkında
Hayır instagram da nurhan ulupınar kılıç yazıyor bir bakınHayır hiç duymadım grandmedical de mi doktor
Baktımda soma da ben merkezdeyim bi bilgim yok doktorla ilgiliHayır instagram da nurhan ulupınar kılıç yazıyor bir bakın