• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikroçip uygulaması

lestue10

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
18
merhaba ben yarın kedime mikroçip taktıracağım bu tür uygulamaları yaptırmadık çünkü daha önceden veterinerde bi atak geçirdi 3 gün veterinerde kaldı kalp astım problemi var ve yüksek ihtimalle stres tetikliyor 2,5 yaş scottish cinsi çok sakin korkak bir kedi acaba bir şey olur mu diye çok korkuyoruz taktıranlar var mı nasıl bir tepki aldınız?

Bende çok korkuyordum ama ufacık bişiymiş yaa iğne gibi kedolar hissetmiyormuş bile tık yapıyorlar tamam bitti alabilirsiniz dediler

Ben geçen hafta ilçe tarımda taktirdim.
Aynı zamanda kuduz aşısı da yaptırdım.
Hiç sesi çıkmadı yavrumun. Çok çabuk takıldı.

onlar biraz daha atılgan oluyor bizimkine göre🥲 bizimki çok pısırık ödü kopuyor her şeyden
Benim büyük kedim öyle duman çok sakin en ufak tıkırtıda ödü kopar kapı açılsın hemen irkilir o yüzden varla yok arasıdır mesela

Ben geçen hafta ilçe tarımda taktirdim.
Aynı zamanda kuduz aşısı da yaptırdım.
Hiç sesi çıkmadı yavrumun. Çok çabuk takıldı.
belediyeye güvenemedim geçen hafta kuduz aşısı yapılan bir kedinin öldüğünü gördüm bende aşırı fazla titriyorum üstüne çipi bile yaptırıp yaptırmamakta kararsızım

dünyada benim kedimden korkak kedi vardır misafirlerim bilmez bile evde kedi beslediğimizi on yildir ne zaman eve biri gelse saklanir :)
o bile yaptirdi sorun olmaz . herkesin dediği gibi iki saniyelik olay.

Evham yapmayın korkmayın kediler de stresi hisseder rahat olun

dünyada benim kedimden korkak kedi vardır misafirlerim bilmez bile evde kedi beslediğimizi on yildir ne zaman eve biri gelse saklanir :)
o bile yaptirdi sorun olmaz . herkesin dediği gibi iki saniyelik olay.
cinsi ne?

cins kedilere karşi biriyim ben. sirf görece guzel olduklari icin akrabalar arasi ciftlestire ciftlestire genlerini bozuyorlar tonla hastalık sahibi zavalli kediler dünyaya geliyor. Cins kedi sever insanlar para verip almaya devam ettigi icin de bu düzen boyle devam ediyor, olan para için üretilen kedilere oluyor.
kedim halis muhlis sokak kedisi, kocaman haldeyken veterinerden aldim ameliyatlı diye 🧿🧿

cins kedilere karşi biriyim ben. sirf görece guzel olduklari icin akrabalar arasi ciftlestire ciftlestire genlerini bozuyorlar tonla hastalık sahibi zavalli kediler dünyaya geliyor. Cins kedi sever insanlar para verip almaya devam ettigi icin de bu düzen boyle devam ediyor, olan para için üretilen kedilere oluyor.
kedim halis muhlis sokak kedisi, kocaman haldeyken veterinerden aldim ameliyatlı diye 🧿🧿
anladım bende sokaktakileri çok seviyorum hasta olanları veterinere götürüyorum daha önceden sürekli evime girip çıkan bi sarman kedim vardı ama sahiplendirdim benimki scottish akrabamın bi arkadaşının kedisi doğurdu son bir taneyi kimsw sahiplenmedi diye sokağa bırakacakmış ben aldım parayla alma durumu vs yok zaten☺️☺️

Back
X