buna benzer bir konu var ama aradıklarımı bulamadım tam olarak,yardımcı olaursanız çok sevinirim.
fırını yeni aldım,daha doğrsu hediye geldi ve henüz kullanmadım,kılavuzu inceledim,internetten araştırdım ama tatmin olamadım.
sorun mikrodalgada ne tür kaplar kullanılabilir??örneğin cam,borcam kullanılır herhalde,peki ya şu kahvaltılık kullandığımız küçük cam tabaklar,ya da çerezlikler?hani paşabahçenin falan olanları...yine aynı türde pasta tabaklarını falan kullanabiliyor muyuz?
ya da bardakla bir şey ısıttığımızda bardak da ısınıyor mu?tabi bu genel olarak bütün tabaklar için geçerli.
kılavuzunda sürekli poşeti delin,şöyle yapın böyle yapın yazılmış.anlayamadım,buzlukta poşette( basit buzdolabı poşeti) dondurduğumuz herhangi bir ürünü öylece çözdürebilir miyiz?erimez mi,yoksa bu poşetler m.d. için özel ürünler mi olmalı???
bir de şu an hamileyim,sizce kullanmak için doğum sonrasını mı bekleyeyim?zararı olur mu?
çok soru sordum ama bilinçsiz kullanmak istemiyorum.
yardımcı olursanız çok sevinirm,sizin için çok basit bilgiler olabilir ama lütfen paylaşın benimle,çünkü hiç bilgim yok,bakıp geçmeyin lütfen.şimdiden teşekkürler herkese.