ben patetesleri soyup küçük doğradıktan sonra seralıyarak mikroya koyuyorum salata .mayonezliyerek kumpir harika oluyor .patlıcan .biber közlemede kullanıyorum sonra sertleşmemesi için üzerini seralamak şart bunlara dikat edilirse güzel bir gereç
Ben mikrodalgamı yeni aldım ve bugün internette araştırmalarım sonucu bulduğum browni tarifini paylaşmak istedim. Çok pratik ve az malzemeden oluşuyor. Hemen denedim ve ben beğendim umarım dener ve beğenirsiniz.
8 yemek kaşiğı süt
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tutam karbonat
malzemeyi karıştırıp küçük yayvan bi cam kasede en yüksek ayarda 4 dakika pişirdim. Pişmediyse diye kürdanla baktım pişmiş. Ben vişneli brovniye bayılırım üstüne biraz vişne reçeli sulandırıp döktüm, dondurmayla yedim az önce. Denemeye değer bi lezzet. Çok kolay toplam 10 dak hazır oluyo normal kekleri yaptığımız gibi mikserde çırpma fırının kızmasını bekle falan derdi yok valla süper. Yalnız bu minik bi kek oluyo bilginiz olsun 3-4 kişiye ancak yeter. Benim ilk denememdi ben malzemeyi çoğaltarak da bi denerim bakalım nasıl olacak sizlerlede paylaşırım. Afiyet olsun
nasıl yapıyorsunuza.s.Kızlar ben mikro dalgada en çok sucuk yapıyorum
Tavadaki gibi kurumuyor ve yumuşacık oluyor tavsiye ederim
Arkadaşlar sakın benim yaptığımı yapmayın
Bana güzel yumurta haşlanır dediler ben de tabiki hemen denedim
hatırlamak bile istemiyorum öyle bir ses çıktı ki
patladı sandık . Heryer yumurta ve çıkaramadık
Bu arada annemin microdalgasıydı alalı 10 gün olmuştu
iç cama kadar girdi aldığımız yere götürdük de Allahtan değiştiler
Onun dışında çok memnunum sosis ve hellim pişirip
sıcak sandwich de yapmıştım patates haşlayıp kumğir de yapıyorum
Patatesleri soyup büyüklüğüne göre 2 veya 3 e bölüyorum. Sonra Kettel a kaynattığım suyu borcama koyuyorum ve patatesleri içine atıyoru. Ama hiç su koymadan da yapabilirsin patatesleri sadece patlamaması için bir kaç yerinden delmen yeterli. Suyu özellikle kaynatıyorum 4-5 dakika daha önce oluyor. Ama tam derece ve süre veremem. Benim mikrodalgam kenwood ve digital ekranlı o yüzden 600 watt falan gibi bişeyler yok. Programları ve ayrıca başka bir tuşu daha var.Ben power 100 de 10 dakika falan yapıyorum ama dediğim gibi diğerlerinde nedir bilmiyorum.
bayanlar şu 3 kişil bronwnie yi yapıcam da ayarını nasıl yapıcam
arçelik benim mikrodalgam ama wolt olarak düğmeleri nasıl ayarlıcam kek yaparken bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?