- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
selam arkadaşlar
ben mikrodalga fırın hakkında bilgi istiyorum kullanışlımıdır
yoksa öylesine yer kaplayan aletlerden birimi
buz çzömede sebze çzödürülürmü taze fasulye filan gibi
fikir verirseniz sevinirim
teşekkürler kızlar cevaplar için bende bir yandan zararlarını düşünüyorum bir yandanda çok kullanışlı diyorlar kararsız kaldm:26:
yazalı epey olmuş, naptın tatlım? ne karar verdin? aldın mı yoksa??
henüz almadım canım ama büyük ihtimalle alıcam canım donanım haber diye bir forum sitesi var ordan yorumlara bakabilirsin
çoğu insan zararının cep teli kadar olduğunu düşünüyor
çalışırken önünde durmadığı sürece zararı olmuyormuş gıdalara zararı yokmuş
zaten ben sadece ısıtma ve buz çözme için kullanıcam
mikrodalgalarda ısıtma - pişirme ve buz çözme özelliği ayrı ayrı mı oluyor...
mesela ben bişey pişirmeyi düşünmüyorum sadece ısıtma ve buz çözme özelliği olan ayrı mıkrodalgalar var mı.. pişirme özelliği olmayan yaniii
Ben de cok kullaniyorum. Buz cozdururum, yemek isitirim, esim yumurta pisirir, nescafemin sutunu isitirim, suyunu kaynatirim. Hem bulasik ta daha az cikiyor, hem kisa surede yiyecek hazir. Icindeki gidaya zarari yok, cunku mikrodalgalar yiyecegin icinden gecip gidiyor, yiyecegin icinde kalmasi mumkun degil. Her gun en az 5 kere kullaniyorumdur. Bize ne kadar zarari var ondan emin degilim. Kimisi cok zararli diyor, kimisi de kullandigimiz diger elektronik aletlerden fazla degil diyor. Ozellikle avrupada amerikada cok yaygin bu, yillardir kullaniliyor, onlar yasaklarlardi cok zararli olsa diye kendimi avutup kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?