canım sordum hemşireye değerlerden pek anlaşılmaz dedi ama seninki tek gibi gözüküyo dedi
gunaydın yada tünaydın kızlar nasılsınız aslı ohh regl oldun adım adım yaklasıyosun cok guzel. banucum sen nasılsın agrın falan varmı neler oluyo anlat....kızlar benı sorarsanız hıc bişi hissetmıyorum sankı hiç bişi yok gibi dondurulmusta böle oluyo demek gecen sefer opudan sonrakı agrılar varmıs meger bende onu tutundu agrısı sanardm şimdi kuş gibiyim.progestandan sonrakı 1 saat bayılıyorum ondan sonra kalkıp dolanıyorum.normal hayata donduk yanı...ınsallah ıyı sonuclar olur caktırmamaya calısıyorum ama olmadı gıbıme gelıyo işte ayy öyle işte .
ara ara ağrım oluyo canım kasıklarımda iyiyim şimdiilik bakalım.sen bana hep demiyomuydun pozitif ol banu diye şimdi ben sana aynısını diyorum pozitif ol diye.hatırlarsan transferimin ilk günleri bende öyle diyodum hiç belirtim yok diye benim 6. günden sonra biraz belirtiler başlamıştı.inş sonuç pozitif olcak sen dinlenmene bak
Merhaba arkadaşlar eşimde azospermi var çok şükür mikro tese ameliyatında yeterli miktarda sperm bulundu.ve bugün yumurtalarım toplandı ama bir sorunumuz var spermler hareketsizmiş sizce hareketsizler de de başarı elde ediliyormu yada eden varmı lütfen cvp verin
Canim benim oncelikle sakin ol stres yapma spermlerin canli olmasi yetrli bildigim kadari ile hareketin microda bir anlami yok zaten yumurtanin icine enjekte ediyorlar sen stres yapma insallah tedavin olumlu olur canim. Banucum bende evdeyim otur kalk yemek yapiyorum belirti yok ama bazen sol kasigimda bi agri oluyp sonra hemen geciyo psikolojik de olabilir tabi bilemiyorum yani sen nasilsin arkadasim.
banban canım sperm bulunmuş ne güzel niye canını sıkıyosun sen hareketsizlik bildiğim kadarıyla o kadar önemli değil önemli olan spermin olması.esra canım bende iyiyim herhangi bişeyim yok.ağrı deyince sevindim bak şimdi hadi hayırlısı test sonucunu bi alsaydık hayırlısıyla
Kizlar nerdesiniz banu asli nerelerdesiniz merak ettim valla
canım 1 hafta izin aldım evdeyim hafif lekelenmelerim oldu gene osman hocada bi iğne onu vurulmamı ve istirahat etmemi söyledi iyiyim ama şimdi.sonucun inş olumlu olcak içimden bi ses öyle diyo sonucunu bi alsaydık heyecanla bekliyorum
burdayım kızlar hafta sonu anneannem vefat etti giremedim fazla ben şu anlık elevit ve aspirin içmeye devam ediyorum önümüzdeki ayki reglimde ilaçlarıma başlayacağım ama bu sefer tutarsa kızlar hareket edene kadar kimseye söylemeyeceğim çünkü nazar değiyor banucum sende söyleme kimseye oldu mu kalp atışını dut 3. ayı atlat öyle söyle canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?