mikroenjeksiyon

banucum nasılsın sakın tedirgin olmaa iki tane koydular biri olmasa bile diğeri duruyordur diye düşünüyorum sürekli yat...

banucum nasılsın sakın tedirgin olmaa iki tane koydular biri olmasa bile diğeri duruyordur diye düşünüyorum sürekli yat...

canım günaydın,cumadan beri lekelenmem devam ediyodu dün biraz azalmıştı bugünde kırmızıya döndü adet oluyorum sanırım ama clexan diye bi iğne var onu vurulduktan sonra kanamam başlıyo. ogünde test yapıyım dedim gölgede olsa gördüm ikinci çizgiyi anlamadım valla hayırlsı

bugün teste gideceksin değilmi genede

kızlar merhaba ancak girebildim bugün banucum senden haberim var merakla bekliyorum benim hala umudum var bu arada beni biraz önce mayadan aradılar transferi yarın değil çarşamba günü yapacaklarmış yani 1 gün daha bekliycez hayırlısı ile inşallah iyi olurda bekledigime değer.

kızlar kanı aldırdım dua edin nolur hayırlısyla inş güzel sonucuda yazarım

allah hakkında hayırlısını versin bak şöyle düşün sonuç umarım iyi çıkar kötü çıkarsada sakın üzülme bundada bir hayır vardır diye düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…