canım ne yaptın ıyı gecmıstır umarım haberını beklıyorum
sen aradınmı ilaç dozu için ne zaman gidecekmişsin
hayırlısı canım inşallah benim bugün gene ultrason vardı cuma günü toplanıyor yumurtalar sonuna yaklaştım sanırım bir heyecan bastı anlatamam transferde ne zaman olucak bakalım
canım çok sevindim sakın strese girme sakin ol zaten hiç bişey duymuycaksın.2 gün sonra falan transferin olur.
stres yok evet bakalım aynı anda oluruz belki belli mi olur sonra aynı anda pozitif haberi alırız süper olur...
Canım naptın merak ettim inş iyi geçmiştir.haber ver
evet canım yazamadım dun bıraz agrım oldu ama gayet basarılı toplama işlemı oldu toplamda 18 yumurta toplanmıs bugunde haber geldı 14 u işleme girmiş 11 i döllenmiş insallah devamıda iyi olur.pzt transfer var.bende snı merak ettım ne oldu rahım kalınlasmısmı?ne zaman olucak?
Pzt 11:00 11:30 gibi gelin dediler banada kesin görüşürüz ismim esra benimde inşallah güzel haberleri beraber alicaz ben zaten rapor yazdiricam 10 gün evdeyim o zaman yarın görüşürüz.[/QUOTE
demekki aynı saatlerde gircez.bende rapor yazdırcam 1 hafta anca yazdırabilirim ben acayip heyecanlıyım uyuyamam bu gece ben inş sonuçlar iyi çıkar şimdiden onun stresindeyim grş yarın
canım naptın iyi geçtimi?kanaman falan varmı?inş sonuç iyi olur.............
arkadaslar size bi soru sormak istiyorum ben bu konularda yeniyim pek bir bilgim yok tup bebek yaptirdigimiz zaman diyelimki ilk seferi tutmadi dondurulmuslarin varsa dondurulmuslarla yapinca ikinci tedaviyi eger onlar icin fiyat ne oluyor aynisinimi öduyorsunuz sil bastan yoksa yarisini mi?
yok cnm dondurulmuşta aynı ücreti ödemiyosun cüzi bir rakamla tedaviye devm ediyosun.ben ant tüpbebekte ilk tüp bebek tedavim sadece transferime 2.900 vermiştim igneler hariç igneler sacede 2.500 tutmuştu ama donurulmuş la tedavim 1.200 civarı flndı
insallah sonuc guzel olur.kanama yok gayet ıyıyım allaha cok sukur.sen nasılsın cok panıktın heyecanını atmıssındır ınsallah dinlenmeye bak.[/QUO
iyiyim canım bende kanama bendede yok.heyecan vardı evet o masaya yatana kadar.inş sonuç iyi olurda 5 de bakalım kan testi
arkadaslar size bi soru sormak istiyorum ben bu konularda yeniyim pek bir bilgim yok tup bebek yaptirdigimiz zaman diyelimki ilk seferi tutmadi dondurulmuslarin varsa dondurulmuslarla yapinca ikinci tedaviyi eger onlar icin fiyat ne oluyor aynisinimi öduyorsunuz sil bastan yoksa yarisini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?