mikroenjeksiyon

hayırlısı canım inşallah benim bugün gene ultrason vardı cuma günü toplanıyor yumurtalar sonuna yaklaştım sanırım bir heyecan bastı anlatamam transferde ne zaman olucak bakalım

canım çok sevindim sakın strese girme sakin ol zaten hiç bişey duymuycaksın.2 gün sonra falan transferin olur.

Canım naptın merak ettim inş iyi geçmiştir.haber ver

evet canım yazamadım dun bıraz agrım oldu ama gayet basarılı toplama işlemı oldu toplamda 18 yumurta toplanmıs bugunde haber geldı 14 u işleme girmiş 11 i döllenmiş insallah devamıda iyi olur.pzt transfer var.bende snı merak ettım ne oldu rahım kalınlasmısmı?ne zaman olucak?

çok sevindim benimde pzt transferim saat kaçta gelin dediler mutlaka görüşelim orda ismim banu senin
? ona göre sorarım

Pzt 11:00 11:30 gibi gelin dediler banada kesin görüşürüz ismim esra benimde inşallah güzel haberleri beraber alicaz ben zaten rapor yazdiricam 10 gün evdeyim o zaman yarın görüşürüz.

arkadaslar size bi soru sormak istiyorum ben bu konularda yeniyim pek bir bilgim yok tup bebek yaptirdigimiz zaman diyelimki ilk seferi tutmadi dondurulmuslarin varsa dondurulmuslarla yapinca ikinci tedaviyi eger onlar icin fiyat ne oluyor aynisinimi öduyorsunuz sil bastan yoksa yarisini mi?

yok cnm dondurulmuşta aynı ücreti ödemiyosun cüzi bir rakamla tedaviye devm ediyosun.ben ant tüpbebekte ilk tüp bebek tedavim sadece transferime 2.900 vermiştim igneler hariç igneler sacede 2.500 tutmuştu ama donurulmuş la tedavim 1.200 civarı flndı

jaluse tskler cevapladigin icin bu soru kafama takiliyordu rabbim butun isteyenlere en kisa zamanda anne yapsin insallah

merhaba,dondurma çözdürme parasını alıyolar canım senden sadece ilk dondurmayı yapınca ama geride başka varsa dondurulan embriyo 2. başlayınca sadece çözdürme parası.biraz karışık oldu sanırım....

Evet ayın 5 i bakalım sabretcez artık devamlı yatiyormusun ben biraz sıkılıyorum yatmaktan bide 24 unde iğne olcak o ne iğnesi biliyomusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…