mikroenjeksiyon

Canım sana da çok geçmiş olsun...
Ben de mayada yaptırdım kasım ayında tüp bebek tedavisi,hem de en ileri teknolojiyle ama olmadı (
2 tana de benim dondurulmuş embriyom var ama tekrar olumsuz olmasından korktuğum için cesaret edip gidemiyorum.Ocakta gel demişti halbuki ama mart girdi ben hala toparlayamadım...
Senin ilk denemen miydi?
Embriyolara herhangi bir işlem uygulandı mı?

İnşallah canım...
Senin ilk denemen mi?
Dondurulmuş embriyolarınıza herhangi bir işlem uygulandı mı?

tesekkur ederım canım benım ılk denememdı hersey ıyı gozukuyodu ama olmadı ıste 1.kalite demıslerdı bende cok korkuyorum ama durmak yok dıyorum.oldukca zaman kaybedıyoruz zaten bır an evvel basla sende dondurulmuslarla benım emprıyolara bır ıslem uygulanmadı 18 toplanmıstı 11 ı dollendı ama ıclerınden 4 u ıyı ıdı 1 ını kullandık 3 yane kaldı gerıye bakalım benım esımde problem var sayısı dusuk hareketde yerınde dondurulmuslarla denıyelım bakalım 2 ay sonra ...

Hadi bakalım hayırlısı...
Rabbim inşallah gönlüne göre versin canım...

İnşallah canım...
Senin ilk denemen mi?
Dondurulmuş embriyolarınıza herhangi bir işlem uygulandı mı?

canım benim dondurulmuşlarla 2 denemeyi yaptırdım oda olmadı.dün doktorla görüşmeye gittim kalan 4 embriyoya pgt işlemi yapalım diyolar.senin pgt yapılmışmıydı?

canım benim dondurulmuşlarla 2 denemeyi yaptırdım oda olmadı.dün doktorla görüşmeye gittim kalan 4 embriyoya pgt işlemi yapalım diyolar.senin pgt yapılmışmıydı?

Bitanem benim embriyolara pgtnin bi üst aşaması olan cgh yöntemi uygulandı...
Osman hoca %80 umut verdi ama olmadı maalesef,nasip değilmiş demek ki...
Kalan 2 embriyoma da cgh yöntemi uygulandı,o şekilde donduruldu...
Benim son denemem kasımda yapıldı,aslında ocakta gel dedi ama bir türlü cesaret edemiyorum (
Son teknolojiyle bile tutmadıysa daha da bidaha tutmaz diye,evham yapıyorum sürekli (
Belki yaza girerken Allah ta nasip ederse eğer,mayıs gibi giderim...

Bu arada canım dondurulmuş embriyoyu çözdürüp,pgt uygulayıp tekrar mı donduracaklar...
Riskli olmaz mı,Osman hocayla iyice konuştunuz mu,bu konuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…