mikroenjeksiyon

tamam canlarım kızmayan yapmıycam.en azından kafamdaki düşünceden biraz uzaklaştım bişeylerle uğraşınca

kafandaki düşünceden tesbih çekerek uzaklaş istersen 1001 fatiha oku.
leken falan gelir.osman hoca bana yat demişti kesinleşene kadar...

kızlar nerdesiniz çok kötüyüm biraz önce wc gittim hafiften leke gelmeye başladı acaba adetmi oluyorum yada başka bişeymi anlamadım

kızlar nerdesiniz çok kötüyüm biraz önce wc gittim hafiften leke gelmeye başladı acaba adetmi oluyorum yada başka bişeymi anlamadım

banucum dur lütfen stres yapma bugün hiç kalkma yat dinlen kahve leke inşallah tutunma lekesidir.korkma öyledir.gelmeye devam ediyormu?

sakın stres yapma bende de olmuştu önemli olan devam etmemesi.bendede hafif gelmişti ve ertesi gün bitmişti.ah banu ah neden temizlik yaptın bizimki normal bir gebelik değilki.doğurana kadar yatacaksın uzak dur azcık ev işlerinden senin 2 taneydi sakın tereddütte bulunma yat bol bol.senin adete daha vardı demi.aslında bu bir işarettir bence tutunmuşmudur diyip duruyordur.sanırım tutunduki böle leke geliyor .sakın kalkma yat bugün akşama kadar eşin yapsın işleri...

kızlar biraz öncede 2 damla falan geldi bu sefer pembe şeklinde heralde hasta oluyorum umudumu kaybetmeye başladım

kızlar biraz öncede 2 damla falan geldi bu sefer pembe şeklinde heralde hasta oluyorum umudumu kaybetmeye başladım

banu stres yapma daha 10.gün desin hasta olman için çok erken değilmi?sabır hiç kalkma lütfen kanaması olupta hamile olanlar var dikkat et kendine canını sıkma ki bebişler sıkılmasın orda

canım şer,fe hemşireyi yada gülü ara konuş adnanla konuş illah osman hoca olsun diye bekleme lekelerin arttı mı?

yok canım 2 damla geldi kesildi şimdi yok daha bişey.biraz daha bekleyimde olmazsa onlarla görüşürüm şimdi hemşire tam anlamıyla bişey demez

2 damla pembeyle kahve karışık peçeteye geldi şuan kesildi gelmedi bi daha.bakalım ne diycek ulaşmak bi mesele acil bişey olsa yok anlamadım valla ya

sen şerife hemşeriye ara adnan hoca yı yada ama ara bi konuş ne diycekler osman hocaya kaldıysak o zor arar

görüştüm kızlar negatifte olabilir yerleşme kanamasıda olabilir dedi.test falan yapma bekle dedi pzt bakalım hayırlısı umudum tükendi ama

görüştüm kızlar negatifte olabilir yerleşme kanamasıda olabilir dedi.test falan yapma bekle dedi pzt bakalım hayırlısı umudum tükendi ama

umudun tükenmesin öyle hemen zaten yardımcı olsa şaşardım oda olabilir buda olabilir bizde biliyoruz onu bilmedigimiz bişi söylese keşke

Back
X