mikroenjeksiyon

nihayet nihayet sonuc geldi veee banu hamileeeeeeeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:kendi giremedi o yüzden ben yazayım sonucu dedim.kan testi sonucu 76 carşamba günü birdaha yapılacak inşallah 2 kat artar da allahım güzel güzel hamilelik geçirir.sonra sıra bize gelir inşallahhh:49::49::49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
banucummmmmmm hayırlı olsun dikkat et kendine etine sütüne gün aşırı bir adet yumurta ye oldu mu canım.ben daha söylerim sana inş. çarşambaya daha da artar...

nihayet nihayet sonuc geldi veee banu hamileeeeeeeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:kendi giremedi o yüzden ben yazayım sonucu dedim.kan testi sonucu 76 carşamba günü birdaha yapılacak inşallah 2 kat artar da allahım güzel güzel hamilelik geçirir.sonra sıra bize gelir inşallahhh:49::49::49::49::49::49::49::49:

:nazar::nazar::nazar: banu çok sevindim.işallah Allah kucağına almayı nasip eder.valla bugün yazılanları okurken benim bile heyecandan kalbim duruyordu.ama mutlu son.inan çok sevindim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar günaydınnnnnnnn.herkeze çok tşk ederim özellikle esra ve aslı tedavinin başından beri bana moral olduğunuz için tşk ederim.çrş günüde inş ikiye katlanırda sonucum.inş sizlerinde hamile haberleri alcaz hepimiz hamiş hamiş gezçez sonra

kızlar günaydınnnnnnnn.herkeze çok tşk ederim özellikle esra ve aslı tedavinin başından beri bana moral olduğunuz için tşk ederim.çrş günüde inş ikiye katlanırda sonucum.inş sizlerinde hamile haberleri alcaz hepimiz hamiş hamiş gezçez sonra

inş canımcımmm dikkatli ol ün aşırı bir tane yumurta ye ,muhakkak her gün süt iç min 1 çay bardağı muhakkak haftada bir gün et bir gün balık bir günde tavuk ye bu arada sebze ye ekmekten uzak durmaya çalış.inş önceki yazdığım aşamalrı birer birer atlatırsın bebişini kucağına alırsın...

Kizlar transfer yapildi ve geldim artik evdeyim asli banu tesekkur ederim sizede ilgilendiniz sagolun artik kader kismet gerisi 30 mayis buyuk gun allah hayirlisini nasip etsin hepimise.......

Kizlar transfer yapildi ve geldim artik evdeyim asli banu tesekkur ederim sizede ilgilendiniz sagolun artik kader kismet gerisi 30 mayis buyuk gun allah hayirlisini nasip etsin hepimise.......

ne demek canımcım allah yardımcın olsun acaba banu naptı değerleri arttımıki...

esra nasılsın bugün merak ettim.aslıcım değerim 169 olmuş iyi dediler bidaha kan aldırmaya gerek yokmuş 7 haziranda da ilk kontrol bakalım hayırlısı kalp atışını falanda bi duysaydım

esra nasılsın bugün merak ettim.aslıcım değerim 169 olmuş iyi dediler bidaha kan aldırmaya gerek yokmuş 7 haziranda da ilk kontrol bakalım hayırlısı kalp atışını falanda bi duysaydım

İyiyim banu dun hep yattim bugun kalktim oturuyorum.bisi hissetmiyorum.gerci daha ilk gun yarin normal hayata donerim ben valla oyle gozukuyo...

canımcım çok sevindim değerine inş keseyide görürsün bende bugün adet oldum yarın aspirin ve elevitime başlayacağım.kader lkısmet bakalım ne olacak allah yardımcımız olsun...

canımcım çok sevindim değerine inş keseyide görürsün bende bugün adet oldum yarın aspirin ve elevitime başlayacağım.kader lkısmet bakalım ne olacak allah yardımcımız olsun...

inş canım onlarıda bi görseydim hayırlısıyla.hadi hayırlsı canım kontrole ne zaman gel dediler?estrofem vermedilermi?

Back
X