valla heyecandan kalp krizi geçirecem şimdi niye aramadı bunlar daha ya
sen arasana canımcım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihayet nihayet sonuc geldi veee banu hamileeeeeeeeeeeeeekendi giremedi o yüzden ben yazayım sonucu dedim.kan testi sonucu 76 carşamba günü birdaha yapılacak inşallah 2 kat artar da allahım güzel güzel hamilelik geçirir.sonra sıra bize gelir inşallahhh
![]()
kızlar günaydınnnnnnnn.herkeze çok tşk ederim özellikle esra ve aslı tedavinin başından beri bana moral olduğunuz için tşk ederim.çrş günüde inş ikiye katlanırda sonucum.inş sizlerinde hamile haberleri alcaz hepimiz hamiş hamiş gezçez sonra
Kizlar transfer yapildi ve geldim artik evdeyim asli banu tesekkur ederim sizede ilgilendiniz sagolun artik kader kismet gerisi 30 mayis buyuk gun allah hayirlisini nasip etsin hepimise.......
ne demek canımcım allah yardımcın olsun acaba banu naptı değerleri arttımıki...
esra nasılsın bugün merak ettim.aslıcım değerim 169 olmuş iyi dediler bidaha kan aldırmaya gerek yokmuş 7 haziranda da ilk kontrol bakalım hayırlısı kalp atışını falanda bi duysaydım
İyiyim banu dun hep yattim bugun kalktim oturuyorum.bisi hissetmiyorum.gerci daha ilk gun yarin normal hayata donerim ben valla oyle gozukuyo...
iyi yapmışsın canım.canım ara ara kendini yormadan dolan evin içinde.kaç gün rapor aldın?
esra nasılsın bugün merak ettim.aslıcım değerim 169 olmuş iyi dediler bidaha kan aldırmaya gerek yokmuş 7 haziranda da ilk kontrol bakalım hayırlısı kalp atışını falanda bi duysaydım
canımcım çok sevindim değerine inş keseyide görürsün bende bugün adet oldum yarın aspirin ve elevitime başlayacağım.kader lkısmet bakalım ne olacak allah yardımcımız olsun...
banucum ikizlerin olabilri mayadan bişey dediler mi?