Mikroenjeksiyonlu ilk tüp bebek yaptıracaklar birlikte devam edelim

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
SELAM; arkadaşlar aranıza yeni katıldım :teytey:dün adetimin 3. günü doktorla randevumuz vardı eşimle gittik ve tahliller yapıldı biz aşılama istiyorduk ama çıkan sonuçlarla aşılama ile çocuk sahibi olamayacağımız söylendi ve tüp bebek dedi doktorumuz benim ulturoson ve kan tahlillerim çok güzel çıktı yaşıma göre 8 tane yumurtam varmış bu arada 24 yaşındayım doktor çok iyi dedi ama aynı şey eşim için geçerli değildi onun spermleri 4 milyon çıktı ama ileri hareketli dedi yani tüp bebk için ideal dedi ama doktor bize ben size tüp bebeğin üstü olan bi işlem uygulucam dedi böylelikle %90 şansımız varmış ama benim bazı işlemlerden geçmem lazımmış daha iyi sonuç alabilmak adına bana haftaya çarşamba anestesi altında rahimimi bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayacak ve tutunmasını engelleyecek bazı zarlar varmış onları ben hiç bir şey hissetmeden halledeceklermiş yani benim vucudumu gebeliğe hazırlıcaklarmış buda başarı şansını artırıyormuş doktor öyle dedi 1 milyar tutuyormuş bu işlem ama yapmak zorunda değilmişiz ama doktor ben yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi daha iyi olur yaptırmanız açısından dedi eşimde herşey kusursuz olması için tamam dedi bunun sadece başarı oranını %90 lara taşıdığını söyledi normalde %40 veya %50 miş tüp bebk şansımız ama bu işlemleri yaptırırsak başarı oranını %90 lara taşıcakmışız bize mikro enjeksiyon tüp bebeğinüstü olan bu işlemi yapacağım dedi karar sizin dedi bizde hayırlısı olsun o zaman dedik doktorla ve başladık..hesap kitap kullanacağım ilaçlar hariç toplam 6 milyar lira ödeyeceğiz hastaneye ayrıca benim kullanmak zorunda olduğum hap ve göbekten iğnelerim varmış bunların hepsi özelmiş sigorta karşılamıyormuş ve 1,5 yani BİRBUÇUK MİLYAR tutuyormuş buda eczaneye ödeyeceğimiz para maddi açıdan çok büyük rakamlar ama yaptırmak zorundayız kayınvaldemler bize destekler onlar karşılıyo bütün masrafları o yüzden içim rahat ve olmuşken herşeyin en iyisi olsun istiyoruz onlarda bizde o yüzden hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tutar allah isteyen herkese nasip etsinn.. arkadaşlar bize söylenen fiyat çok mu fazla sizler kaça yaptırıyorsunuz?

canım tedavin hayırlısı olsun bende izmirdeyim ? doktorun kim hangi hastane bu? benim 4. tedavim histeroskopi mi yapacaklar işlemi merak ettim.özelden veya burdan hast yaneyi doktoru yazarsan sevinirim

arkadaşım öncelikle tedavin . hayırlı olsun.bende izmirdeyim. o nedenle senin hangi hastaneye gittiğini ve dr öğrenmek istiyorum. dr. söyledikleri biraz kafamı karıştırdı. hiç bir dr ben % 90 larda şans verdiğini duymadım. umudunu kırmak istemem. sana yapılacak operasyon ne . ben de bu ay histeroskopi yaptırdım. rakam 1.350 tl idi . acaba bunu mu kastediyor. normal şartlarda tüp bebek tedavisine özel gittiğinde raamlar üç aşağı beş yukarı 5-6-7 milaar arasında değişiyor. bana nerede tedavi olduğunu yazarsan sana daha net birşeyler söyleyebilirim..

canım tedavin hayırlısı olsun bende izmirdeyim ? doktorun kim hangi hastane bu? benim 4. tedavim histeroskopi mi yapacaklar işlemi merak ettim.özelden veya burdan hast yaneyi doktoru yazarsan sevinirim

ses 82 merhaba. aynı anda yazmışız. ben de senin gibi hsteroskopi olucağını tahmin ettim, ama dr söyledikleri bana biraz abartılı geldi. belki yaşı genç olduğu içindir bilmiyorum.

ses 82 merhaba. aynı anda yazmışız. ben de senin gibi hsteroskopi olucağını tahmin ettim, ama dr söyledikleri bana biraz abartılı geldi. belki yaşı genç olduğu içindir bilmiyorum.

bende sana katılıyorum senin doktorun kim? ben kent hast. israel aruha gidiyorum. hicbir tedavide %90 bir oran söylenemez..

Merhba güzelim maddi olarak sorun olmaması güzel ama doktorundan yapacağı o ektradan tedavinin adını öğrenip bir araştır körü körüne teslim olma en azından doktoruna güvenene kadar tüp bebeği ticarete dökmüş insanlarda var ve uyanık olmalıyız.Belki maddi acıdan değil ama seni sağlığın açısından etkileyecek birşey olmamalı..

Canım Erol Tavmergen ile aynı ekiptemi ? Hayırlı olsun tedavin hangi asamadasin?

evet canım erol hocayla aynı ekipte. ben iki aşılama yaptırdım biri negatif, ikincisi kimyasalla sonuçlandı. bir aya aradan sonra üçüncüyü denemek istemedim dr da kabul etti. 10 gün önce histeroskopi yapıldı, geçen yılda rahim filmi çekildi.eşim dede bende de sorun yok. ama olmuyor işte. şimdi reglimi bekliyoruz. tüpe başlayacağız.

senin hikayen ne..

smyrna tüp bebek merkezi canım doktor bize aynen yazdıklarımı söyledi ve %90 şansımız varmış ama bunu herkese söylemiyorlarmış sadece başarı oranı daha yüksek olan çiftlere drek söylüyorlarmış bizde o başarılı ve şnslı çiftler arasındaymışız....bizim tahlil sonucumuza göre ve bende 8 tane yumurtalık olması kan tahlillerimin normal çıkması ve hiç bir sorun olmaması nedeni ile %90 şansımızın olduğunu söyledi...

doğru söylüyorsun canım ama biz eşimle ve kayınvaldemlerle daha önce geniş çaplı bi araştırma yaptık öyle gittik doktorun bana söylediği yaşımın 24 olması ve kilo problemin olmaması ve yumurta sayımın fazla olması ve FSH,LH,PRL,HTSH ETDL kan tahlil sonuçlarımın normal çıkması eşimin spermleri 4 milyon az çıkması fakat ileri derece de hareketli çıkması bizi %90 şanslı kişiler arasına koyuyormuş.... doktorun bize söylediği bu tabi sizlerde haklı olabilirsiniz benim ilk sizler daha deneyimlisiniz ama bize söylenen bunlar ayrıca biz hemen karar vermedik hastaneden çıkıp başka bi hastaneye gittik elimizdeki tahlilsonuçları göstermek için eşim üroloji doktoruna gösterdi bende bi kadın doğum uzmanına tahlil sonuçlarımı gösterdim onlarda çok olumlu konuştu ve gerçekten başarı oranımızın yüksek olduğunu söyleyince tekrar smyrna hastanesine gidip anlaşmayı yaptık

arkadaşlar smyrna tüp bebek merkezi hastanesi hakkında bilgi sahibi varsa bana yazsın yada ohastane hakkında doktorları hakkında ne biliyorsanız beni bilgilendirin lütfen gerçi biz şimdiye kadar araştırmalarımızda en iyi olumlu sonuçlar alan hastane olarak smyrna yı önerdiler herkesin iyi ve olumlu yorumlarını okuduk internetten ve sağdan soldan da soruşturduk ege tüp bebek merkezini irenbe tüp bebek merkezinde doktor dilek hanımdan bi sürü şikayet eden mağdur olan çiftlerle de konuştuk hep olumsuz hep para yemişler ama sonuç yok ama smyrna hakkında hep olumlu konuşuyorlar ve oradan %70 civarında çift bebek sahibi olarak eve dönüyorlarmış bunlar çok önemli arkadaşlar smyrna daki doktor ve hemşireler çok itina ve güler yüz gösteriyorlar yapmacık değiller diğer hastaneler gibi sonuçta parana hizmet ediyorlar ama kişiye güven vermesi çok önemli biribirimize yardımcı olalım lütfen...:dance:

kızlar benim ilk tedavi olarak doktorun verdiği ginera doğum kontrol hapını kullanıyorum adetimi geciktirmesi için ama her akşam midem çok bulanıyo ve yediklerimi çıkarıyorum acaba ilaçtan dolayı mı oluyo mide bulantısı kullanan varmı içiniz de ne gibi yan etkiler yapıyo????......

yardımcı olmak isteyen kimse yokmu kızlarrr ginera hapı hakkında ayrıca benim sol kasığım her gün ağrıyo daha önce böyle bişi yoktu hepsi bu hapı kullanmaya başladıktan sonra çıktı meydana yarından sonra hiperezkopi için gittiğimde sorayım barii kimseden çıt çıkmıyoalsanaalsanasmile

kızlar saat 11 de gidiyorum bugün hastaneye hiperzkopi için çok korkuyorum ya sabaha kadar uyuyamadım doğru dürüst biraz endişelerim var inşallah iyi geçer de bi sıkıntı yaşamameyvahedigeldismile

Baby yazdıklarını baştan sona okuyunca seninle benim kelimenin tam anlamıyla aynı şeyleri yaşadığımızı gördüm..
Ben 23 yaşındayım .. Benim eşiminde sperm sayısı 4 milyon fakat hızında ve morfolojisinde ciddi anlamda bir sorun yok..
İlk mikroenjeksiyon denemesiyle başlıyoruz tedaviye ..
Benim Dr'um da Tedaviye ginera ile başlattı ve bugün ginerada 2. günüm..
19.günde Lucrin ile başlayacağım ilk önce yumurta bastırma sonra puregon ile yumurta gelitirme yani anlayacağın uzun protokol..
İnşallah bugün için bir sıkıntı yaşamazsın .. Gerçi şu saatlerde çoktan olmuşsundur..
Yalnız bunu neden olduğunu anlamadım ? Hiperzkopiyi dr'un ne için istedi?

Bugün ki

selam canım doktorun bana hiiiç güven vermedi ben ikinciyi yapıyorum,sana şunları tavsiye ediyorum; normal tüp şansın varken mikro yaptırma onun da kendine göre zararları var. sigorta ilaçların büyük bir kısmını karşılıyor 2tüp bebek denemesini ödüyor rapor kolay çıkıyor. kendini kullandırtma biz biraz tecrübe kazandık izmir büyük şehir biraz daha sor soruştur canım.iyi şanslar...

bu işlem rahimi temizlemek için gebe kalırsam bebeğin tutunmasını engelleyecek her hangi bi sorunu ortadan kaldırmak içinmiş ve gebe kalma şansını arttırıyormuş walla bize doktor öyle söyledi bizde tamam yaptıralım dedik dün oldum çok şükür sonuç harika zaten rahim içim temizmiş doktor söyledi şanslıymışım:dance: ginera hapını 19 kasımda son kez içip bırakmamı söyledi göbekten iğnelere başlancakmış sonra yumurtalar toplanıp yerleştirilcek vesaire vesaire doktor işlemi uzatmak için bi neden olmaığını söledi başlıcaz bakalım allahın izniyle inşallah hemen tutar da çektiğim sıkıntılara değer..canım seninde hayırlı olsun tedavin inşallh ilk denemede hamile kalırız... burdan gelişmeleri birbirimize haberdar edelim...:içelim:

selam tatlım; sana göre olabilir ama bizim için en iyi doktor biz öyle rast gele atlamadık çok araştırdık sorduk soruşturduk alanında uzman işini en iyi yapan ve en güvenilir doktorlardan bitanesi, bizim ilk denememiz olucak ama doktor mikro enjeksiyonlu yapıcam daha garanti dedi ve bi sorun olduğundan bahsetmedi ilaçlar pahalı ve sigorta karşılamıyo biz öyle istedik en iyi ilaçların kullanılmasını zaten paran varsa en iyi hizmeti yapıyolarlar yani parana hizmet ediyorlar açıkcası bizim biraz öyle ve tedavi süresince herşeyim en ince ayrıntısına kadar mükemmel bi şekilde omasını istedikvereliniortak ve kesenin ağzını açtık herşey maddiyata dayanıyo doktor söyledi en iyi ilaçlar en pahalı ilaçlardır dedi bizde olsun farketmez dedik kendimiz istedik anlayacağınız o yüzden bizimki biraz farklı inşallah seninde 2. tüp bebek denemen başarılı olur ve biran önce bebeğine kavuşursun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…