SELAM; arkadaşlar aranıza yeni katıldım :teytey:dün adetimin 3. günü doktorla randevumuz vardı eşimle gittik ve tahliller yapıldı biz aşılama istiyorduk ama çıkan sonuçlarla aşılama ile çocuk sahibi olamayacağımız söylendi ve tüp bebek dedi doktorumuz benim ulturoson ve kan tahlillerim çok güzel çıktı yaşıma göre 8 tane yumurtam varmış bu arada 24 yaşındayım doktor çok iyi dedi ama aynı şey eşim için geçerli değildi onun spermleri 4 milyon çıktı ama ileri hareketli dedi yani tüp bebk için ideal dedi ama doktor bize ben size tüp bebeğin üstü olan bi işlem uygulucam dedi böylelikle %90 şansımız varmış ama benim bazı işlemlerden geçmem lazımmış daha iyi sonuç alabilmak adına bana haftaya çarşamba anestesi altında rahimimi bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayacak ve tutunmasını engelleyecek bazı zarlar varmış onları ben hiç bir şey hissetmeden halledeceklermiş yani benim vucudumu gebeliğe hazırlıcaklarmış buda başarı şansını artırıyormuş doktor öyle dedi 1 milyar tutuyormuş bu işlem ama yapmak zorunda değilmişiz ama doktor ben yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi daha iyi olur yaptırmanız açısından dedi eşimde herşey kusursuz olması için tamam dedi bunun sadece başarı oranını %90 lara taşıdığını söyledi normalde %40 veya %50 miş tüp bebk şansımız ama bu işlemleri yaptırırsak başarı oranını %90 lara taşıcakmışız bize mikro enjeksiyon tüp bebeğinüstü olan bu işlemi yapacağım dedi karar sizin dedi bizde hayırlısı olsun o zaman dedik doktorla ve başladık..hesap kitap kullanacağım ilaçlar hariç toplam 6 milyar lira ödeyeceğiz hastaneye ayrıca benim kullanmak zorunda olduğum hap ve göbekten iğnelerim varmış bunların hepsi özelmiş sigorta karşılamıyormuş ve 1,5 yani BİRBUÇUK MİLYAR tutuyormuş buda eczaneye ödeyeceğimiz para maddi açıdan çok büyük rakamlar ama yaptırmak zorundayız kayınvaldemler bize destekler onlar karşılıyo bütün masrafları o yüzden içim rahat ve olmuşken herşeyin en iyisi olsun istiyoruz onlarda bizde o yüzden hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tutar allah isteyen herkese nasip etsinn.. arkadaşlar bize söylenen fiyat çok mu fazla sizler kaça yaptırıyorsunuz?
SELAM; arkadaşlar aranıza yeni katıldım :teytey:dün adetimin 3. günü doktorla randevumuz vardı eşimle gittik ve tahliller yapıldı biz aşılama istiyorduk ama çıkan sonuçlarla aşılama ile çocuk sahibi olamayacağımız söylendi ve tüp bebek dedi doktorumuz benim ulturoson ve kan tahlillerim çok güzel çıktı yaşıma göre 8 tane yumurtam varmış bu arada 24 yaşındayım doktor çok iyi dedi ama aynı şey eşim için geçerli değildi onun spermleri 4 milyon çıktı ama ileri hareketli dedi yani tüp bebk için ideal dedi ama doktor bize ben size tüp bebeğin üstü olan bi işlem uygulucam dedi böylelikle %90 şansımız varmış ama benim bazı işlemlerden geçmem lazımmış daha iyi sonuç alabilmak adına bana haftaya çarşamba anestesi altında rahimimi bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayacak ve tutunmasını engelleyecek bazı zarlar varmış onları ben hiç bir şey hissetmeden halledeceklermiş yani benim vucudumu gebeliğe hazırlıcaklarmış buda başarı şansını artırıyormuş doktor öyle dedi 1 milyar tutuyormuş bu işlem ama yapmak zorunda değilmişiz ama doktor ben yaptırmanızı tavsiye ediyorum dedi daha iyi olur yaptırmanız açısından dedi eşimde herşey kusursuz olması için tamam dedi bunun sadece başarı oranını %90 lara taşıdığını söyledi normalde %40 veya %50 miş tüp bebk şansımız ama bu işlemleri yaptırırsak başarı oranını %90 lara taşıcakmışız bize mikro enjeksiyon tüp bebeğinüstü olan bu işlemi yapacağım dedi karar sizin dedi bizde hayırlısı olsun o zaman dedik doktorla ve başladık..hesap kitap kullanacağım ilaçlar hariç toplam 6 milyar lira ödeyeceğiz hastaneye ayrıca benim kullanmak zorunda olduğum hap ve göbekten iğnelerim varmış bunların hepsi özelmiş sigorta karşılamıyormuş ve 1,5 yani BİRBUÇUK MİLYAR tutuyormuş buda eczaneye ödeyeceğimiz para maddi açıdan çok büyük rakamlar ama yaptırmak zorundayız kayınvaldemler bize destekler onlar karşılıyo bütün masrafları o yüzden içim rahat ve olmuşken herşeyin en iyisi olsun istiyoruz onlarda bizde o yüzden hakkımız da hayırlısı olsun inşallah tutar allah isteyen herkese nasip etsinn.. arkadaşlar bize söylenen fiyat çok mu fazla sizler kaça yaptırıyorsunuz?
canım tedavin hayırlısı olsun bende izmirdeyim ? doktorun kim hangi hastane bu? benim 4. tedavim histeroskopi mi yapacaklar işlemi merak ettim.özelden veya burdan hast yaneyi doktoru yazarsan sevinirim
ses 82 merhaba. aynı anda yazmışız. ben de senin gibi hsteroskopi olucağını tahmin ettim, ama dr söyledikleri bana biraz abartılı geldi. belki yaşı genç olduğu içindir bilmiyorum.
bende sana katılıyorum senin doktorun kim? ben kent hast. israel aruha gidiyorum. hicbir tedavide %90 bir oran söylenemez..
canım ben bornova şifada rafael leviye gidiyorum.
Canım Erol Tavmergen ile aynı ekiptemi ? Hayırlı olsun tedavin hangi asamadasin?
canım tedavin hayırlısı olsun bende izmirdeyim ? doktorun kim hangi hastane bu? benim 4. tedavim histeroskopi mi yapacaklar işlemi merak ettim.özelden veya burdan hast yaneyi doktoru yazarsan sevinirim
arkadaşım öncelikle tedavin . hayırlı olsun.bende izmirdeyim. o nedenle senin hangi hastaneye gittiğini ve dr öğrenmek istiyorum. dr. söyledikleri biraz kafamı karıştırdı. hiç bir dr ben % 90 larda şans verdiğini duymadım. umudunu kırmak istemem. sana yapılacak operasyon ne . ben de bu ay histeroskopi yaptırdım. rakam 1.350 tl idi . acaba bunu mu kastediyor. normal şartlarda tüp bebek tedavisine özel gittiğinde raamlar üç aşağı beş yukarı 5-6-7 milaar arasında değişiyor. bana nerede tedavi olduğunu yazarsan sana daha net birşeyler söyleyebilirim..
Merhba güzelim maddi olarak sorun olmaması güzel ama doktorundan yapacağı o ektradan tedavinin adını öğrenip bir araştır körü körüne teslim olma en azından doktoruna güvenene kadar tüp bebeği ticarete dökmüş insanlarda var ve uyanık olmalıyız.Belki maddi acıdan değil ama seni sağlığın açısından etkileyecek birşey olmamalı..
Baby yazdıklarını baştan sona okuyunca seninle benim kelimenin tam anlamıyla aynı şeyleri yaşadığımızı gördüm..
Ben 23 yaşındayım .. Benim eşiminde sperm sayısı 4 milyon fakat hızında ve morfolojisinde ciddi anlamda bir sorun yok..
İlk mikroenjeksiyon denemesiyle başlıyoruz tedaviye ..
Benim Dr'um da Tedaviye ginera ile başlattı ve bugün ginerada 2. günüm..
19.günde Lucrin ile başlayacağım ilk önce yumurta bastırma sonra puregon ile yumurta gelitirme yani anlayacağın uzun protokol..
İnşallah bugün için bir sıkıntı yaşamazsın .. Gerçi şu saatlerde çoktan olmuşsundur..
Yalnız bunu neden olduğunu anlamadım ? Hiperzkopiyi dr'un ne için istedi?
Bugün ki
selam canım doktorun bana hiiiç güven vermedi ben ikinciyi yapıyorum,sana şunları tavsiye ediyorum; normal tüp şansın varken mikro yaptırma onun da kendine göre zararları var. sigorta ilaçların büyük bir kısmını karşılıyor 2tüp bebek denemesini ödüyor rapor kolay çıkıyor. kendini kullandırtma biz biraz tecrübe kazandık izmir büyük şehir biraz daha sor soruştur canım.iyi şanslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?