milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Maşalallah:nazar::nazar::nazar: Hepsi çok güzeller sağlıklı, huzurlu, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle, bu arada patates soyucu ve ezici çok sevimli:69: acaba nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?:17:

Maşalallah:nazar::nazar::nazar: Hepsi çok güzeller sağlıklı, huzurlu, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle, bu arada patates soyucu ve ezici çok sevimli:69: acaba nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?:17:

çook teşekkür ederim :69: kardeşimin hediyesiydi bi kişi daha sormuş öğrenince buraya yazarım :34:

hepsi çok güzel cnm allah güle güle kullanmanı nasip etsin:12:

herseyın cok güsel canım Allah gule gule ,huzurla kullanmayı nasip etsin insallah :)))

bunlarda beyaz eşyalarım

$22648_5236-NHG_0036_large.webp $22648_5236-NHG_0038_large.webp $25635_9314-FDG_large.webp Eki Görüntüle 222566 $26887_6220-F_large.webp

Kızlar gelinliğimde böyle olacak ama benimkinin önü düz geliyo, düğünüm ekimde olacak şuan dikiliyorrr :)) ayakkabımı henüz almadım ama bunu çok yakıştırdım gelinliğime istediğim model bu

$elie-saab-2011-gelinlik-modelleri.webp $menbur-gelin-ayakkabi-modelleri-2.webp

Gelinliğin çok güzel canım, ayakkabı daha düz bişey olsa daha güzel olur sanki.

Hayırlı olsun :71:

herşey çok güzel :nazar: gelinliğinle ayakkabnn tarzı gerçekten güzel uymuş ayrıca :) mutluluklar dilerm :34:

Çok hoş ve zevkli seçimler tatlım güle güle kullan çeyizlerini:34: gelinliğinde çok hoş genelde hep straplez senin ki farklı bi model olmuş güzel olmuş:40:

Gelinliği de ayakkabıyı da çok beğendim ikiside ayrı ayrı çok güzeller ama sanki o gelinliğin altına farklı bir ayakkabı daha güzel olurmuş gibi geldi bana:26: Tabi senin fikrin eğer beğendiysen içinde kalmasın mutlaka al derim ama ben gelin ayakkabısı alsaydım eğer daha sonrada giyebileceğim tarzda birşey alırdım sanırım:17:

Gelinliği de ayakkabıyı da çok beğendim ikiside ayrı ayrı çok güzeller ama sanki o gelinliğin altına farklı bir ayakkabı daha güzel olurmuş gibi geldi bana:26: Tabi senin fikrin eğer beğendiysen içinde kalmasın mutlaka al derim ama ben gelin ayakkabısı alsaydım eğer daha sonrada giyebileceğim tarzda birşey alırdım sanırım:17:

Ben o güne özel bişe olsun istiyorm sadece o gün giyicem ve saklıcam :77: belki ilerde kızıma giymek nasip olur :98: giymiceğimden adım kadar emin olsamda :69: :60:
Ben platform istiyorum hem daha yüksek sade ve şık dediğin gibi sonrasında da kullanabilirsin :37: sanırım kafam karıştı :26: :64:

milan merhaba bende bu gelinliklere bakıyorum ama hep bu gelinliğe geri dönüyorum benımde istediğim gelinlik bu :69: çok güzelll

Back
X