Gelinliğiniz, çeyizlikleriiniz her şeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünüp
en güzelini yapmışsınız. Zevkiniz çok güzel.
İnşaalah bir ömür buyu mutlu olursunuz.
Sevgilerle.
çok teşekkür ederim

o güzel sözlerinle beni çok mutlu ettin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinliğiniz, çeyizlikleriiniz her şeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünüp
en güzelini yapmışsınız. Zevkiniz çok güzel.
İnşaalah bir ömür buyu mutlu olursunuz.
Sevgilerle.

teşekkür ederim tatlım gittigidiyor dan baktım henüz almadım ama alıcam kısmetse o zman bilgi veririm

bide tarlatanla düşünsene
Bende çeyize ilk gelinlikten başladımFiyat soruyodum bide baktım sparişi bile vermişim
Ben resimleri senin için gönderirim merak etme

Bu ara çeyizlerin hepside harika
 Bu ara çeyizlerin hepside harika

hayırlı olsun aldıkların
güle güle kullan
ay valla çok sevinirim canım çok mutlu ettin beniBu ara çeyizlerin hepside harika

ağustosta provalar başlıcak tatlım sence bu gelinliğe taş konurmu ?  Böle pırıltılı olsa dahamı iyi olur acaba
 ağustosta provalar başlıcak tatlım sence bu gelinliğe taş konurmu ?  Böle pırıltılı olsa dahamı iyi olur acaba 
Ağustosta provalar başlıcak tatlım sence bu gelinliğe taş konurmu ? Böle pırıltılı olsa dahamı iyi olur acaba

çok fazla taşı sevmiyorun ama az parıltıyada hayır demem
 çok fazla taşı sevmiyorun ama az parıltıyada hayır demem 

olabilir aslında çok boğmadan serpiştirerek ufak dokunuşlarla neden olmasınçok fazla taşı sevmiyorun ama az parıltıyada hayır demem

zevklerimi çok uyuyo buna çok sevindimm
 zevklerimi çok uyuyo buna çok sevindimm  :13:
:13:Heyşey çok güzel, mutlu günlerde kullan..
Gelinliğini de beğendim, bende kolları öyle olsun istiyorum ama yakasını o kadar açık giyemem, ordan kol burdan yaka şurdan etek bişe çıkarcam ortaya bakalım..ayakabını da yine ona benzer dantelli platformlar var öyle bişe de düşünebilirsin istersen..
Birde şu saklama kaplarına bende bakmıştım gittigidiyor dan ama ölçüleri çok ufak gibi gelmişti, sana geldiğinde kalitesi boyları nasıl yazarmısın ona göre alıyım..

boyları çok ufakta değil büyük te değil bnce buzdolabı için ideal senin için resminide çektim kaliteside iyi gibi geldi bana rengine bayıldım
 boyları çok ufakta değil büyük te değil bnce buzdolabı için ideal senin için resminide çektim kaliteside iyi gibi geldi bana rengine bayıldım 

biraz gelin ışığımız olsun dimeeeZevklerimi çok uyuyo buna çok sevindimm
:13:

Bakalım nasıl olucak gelinliğin merakla ebkliyorum
 Bakalım nasıl olucak gelinliğin merakla ebkliyorum
merhaba canımmm saklama kaplarınn cokk hozuma gıttıı renklerı falan nerden almıstın bıde sorun olmazsa fiyatı nekadardı???

sanrım çok mutluyum
 sanrım çok mutluyum 
bugün saklama kapları elime ulaştıboyları çok ufakta değil büyük te değil bnce buzdolabı için ideal senin için resminide çektim kaliteside iyi gibi geldi bana rengine bayıldım
Eki Görüntüle 227070

Çok teşekkür ederim, bende sipariş veriyorum,
güle güle kullanalım, kullanırken seni hatırlıcam

huzurla mutlukla kullan eşinle ve sevdiklerinle
huzurla mutlukla kullan eşinle ve sevdiklerinle 
rabbim ağız tadıyla mutlulukla içinde oturmayı ve kullandırmayı nasip etsin inşallah herşey istediğin gibi olur canım :):):)mutluluklar şimdidden

Gelinliğine de bayıldım doğrusu. Bende nişanlıyım ama henüz düğün tarihimiz belli değil.
 Gelinliğine de bayıldım doğrusu. Bende nişanlıyım ama henüz düğün tarihimiz belli değil.