milan::)) çeyiz hazırlıkları ...

Öncelikler herşey çok güzel hayırlı olsun :)) Ben en baştaki çiçekli yatak örtüsüne bayıldımm ... nerden alındı acaba? daha yeni çeyiz hazırlamaya başlayan birisi olarak çok fikre ihtiyacım var çoook:))

çok teşekkür ederim canım :69: pembe olanını kastediyosun sanırım :26: sarev den almıştım
ama nevresim alıcaksan netten siteler var ordaki kampanyaları takip etmeni tavsiye ederim:61: çok şık ve güzel şeyleri uygun fiyata yakalayabilirsin
nevresimevi . com
markafoni

bu sitelerden takip edebilirsin canım

öncelikle hayirli olsun insaAllah iyi günlerde kullanmak nasip olur :)

kahvalti takimini ve kücük ev aletlerini ne kadar aldigini sorabilirmiyim?

fiyat karsilastirmasi yapmam gerekiyorda :)

teşekkür ederim canım :70: kahvaltı takımım schafer den 200 tl ye almıştım, küçük ev aletlerini arçelik lal serisi 750 tl di sanırım toplu alışveriş yapmıştık hatırladığım kadarıyla öyleydi yani

cnm herşeyin çok özenle hazırlanmış çok güzel.
allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

anahtarlıgınını nerden aldın acabaa :77::78:

JULİGUUUUUUUUUUUUU :))) ne kadar enerjik bir mesaj bu çoook mutlu oldummm bu arada gelinlik provalarıma başlıyorum kısmetse bu ay sonuu :66: gelinlikçim diyo ekimde düğünü olanlara başlamadık daha ilk seni alcamm :32: her gün başının etini yiyorum heralde beni alcak dimeee :1:

o senin enerjin canım.çok beğendim o yüzden heralde:)gelinlik fotoğraflarını bekliyorum çok şık bir gelin adayı olarak hayal ettim seni.inş herşey gönlünce olur.duvağını nasıl düşünüyorsun?

$untitled (2).webp

1 Adet Sürehi
6 Adet Su Bardağı
6 Adet Ayaklı Kadeh
6 Adet M.suyu Bardağı
6 Adet Çay Bardağı
6 Adet Çay Tabağı

ve hepsi tammm :61: :52:
Fiyatı : 190,00 TL + KDV
Kdv dahil : 224,20 TL
K.Kartı ile : 226,44 TL

kargo ücretsiz :10:

http://www.netteucuzluk.com/asp/product/33686/Miras-1113-31-Parca-Kristal-Cam-Set

Son düzenleme:
arçelikten aldığım süpürgemi ve blendırımı iade edip bunları aldım

arnica bora su filtreli süpürgem
$Arnica-Bora-2400-Watt-Su-Filtreli-Supurge__43012523_0.webp

BRAUN BLENDER SETIM
$BRAUN-MR-330-SAUCE-BLENDER-SETI-SOK-INDIRIM__43247506_0.webp

arçelik küçük ev aletlerinde çok kötü hatta artık tüm ürünlerinde de kötü..bence diğerlerinide iade et:50:

bi sonraki ikea gezintim benm de böyle sonuçlanıcak sanrm, çok kullanışlı seyler almıssın cnm güle güle kullannn:nazar:

teşekkür ederim canım :70: toplamda 136 tl tuttu sanada fikir olur , çokta keyifliydi ramazanda dayanamam diyodum ama söz konusu alışveriş olunca cin gibiydimm :60:

aldıkların cok güzelmiş bende birkaç şey almıstım ikedan orayagidince insan alamıyor kendini=) milan gelinlik provaları nasıl gidiyor merak:69: ettimde

Kızlar gelinliğimde böyle olacak ama benimkinin önü düz geliyo, düğünüm ekimde olacak şuan dikiliyorrr :)) ayakkabımı henüz almadım ama bunu çok yakıştırdım gelinliğime istediğim model bu

Eki Görüntüle 222571 Eki Görüntüle 222572

Gelinlik ve Ayakkabı Seçimin Harika.
Bu Ayakkabıyı bende endless'te görmüştüm ama şuan satılmıyor :(
Eğer Bulursan bana da bilgi verirsen çok mesud oluyrum (L) :)

Gelinlik ve Ayakkabı Seçimin Harika.
Bu Ayakkabıyı bende endless'te görmüştüm ama şuan satılmıyor :(
Eğer Bulursan bana da bilgi verirsen çok mesud oluyrum (L) :)

gelinliğim kesin öyle olacakta ayakkabıda ne yakışır die netten öle bi baktım bende bunun hoş olucağını düşünmüştüm :69: bide saçlarımı böle s şeklinde bi topuz varya fransız modeli cansu dere çok yapıyodu o modeli ama ben bulamıyorm nette umarım anlatabilmişimdir :61:
Ayakkabı için mutlaka sana geri dönüş yapıcağımdan emin olabilirsin :70:

Back
X