• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milaslı olan yok mu? :(

:) milasda deniz yokki. henüz arabam yok 15-20 km yol gitmem lazım deniz için.. ama iyi güldürdün benii :)

Hayallerimin şehrindesin 4 yıl yaşadım orda eşimi kandırabilsem ve iş imkanı bulsam bir dakika durmam burda bence orada yaşadığına şükret tansaşın yanındaki parka git benden bir gazoz iç :)

Hayallerimin şehrindesin 4 yıl yaşadım orda eşimi kandırabilsem ve iş imkanı bulsam bir dakika durmam burda bence orada yaşadığına şükret tansaşın yanındaki parka git benden bir gazoz iç :)

süper yorumm :)
burda yaşamaktan memnunum zaten bilinçli ve güzel bir seçim yaptım. Sorun ne yazık ki kahve içebileceğim, takılabileceğim, gezebileceğim birilerinin olmaması. Kocam dışında tabi. Bence insanın sevgilisinden, kocasından ayrı bir hayatı da olmalı. Atapark a gittim kahve içtim geçen gün :) Senin içinde gazoz içicem bigün :)

süper yorumm :)
burda yaşamaktan memnunum zaten bilinçli ve güzel bir seçim yaptım. Sorun ne yazık ki kahve içebileceğim, takılabileceğim, gezebileceğim birilerinin olmaması. Kocam dışında tabi. Bence insanın sevgilisinden, kocasından ayrı bir hayatı da olmalı. Atapark a gittim kahve içtim geçen gün :) senin içinde gazoz içicem bigün :)

iç valla çok memnun olurum orada gerçekten çok iyi arkadaşlarım var dertleşebileceğin gezebileceğin istersen özelden sana mesaj atabilirim..

Milas lafını duyunca kendimi frenliyemiyorum nedense :)))))) milasın nersindesin benim evim müzenin karşısındaydı en son geldiğimde tadilata sokmuşlardı evi belkide yıkmışlardır bilemedim şimdi

Milasın pazarı ne güzeldir :D
Şimdi yaz geldi gerçi, hala var mıdır bilmiyorum ama halk eğitimin kursları varsa kaydol, arkadaş bulmak için birebir.

aaa evet milas salı pazarı 2004 yılında aldıklarımı hala giyiyorum hem kaliteli hem ucuz :)

milas ın kıyafet pazarını küçültmüşler bayağı bi... ben müftülüğün karşısında oturuyorum ismetpaşada... müzeyi bilemedim şimdi :)

özelden mesaj atsan süper olur süperrrrrrrrrrrr :))))

sen neden milasdaydın?

milas ın kıyafet pazarını küçültmüşler bayağı bi... ben müftülüğün karşısında oturuyorum ismetpaşada... müzeyi bilemedim şimdi :)

özelden mesaj atsan süper olur süperrrrrrrrrrrr :))))

sen neden milasdaydın?

önce okul için geldim sonra kaldım bodrumda falan çalıştım oralar benim için çok özel yerler...müze tansaşın hemen arkası

Başlığı görünce dayanamadım daldım.. ömrümün en güzel günleri milasta geçti. o zamanlarda nişanlım orda sıtkı koçman meslek yüksek okulunda öğrenciydi, öğrenci evinde tek kalıyordu, her firsatta soluğu yanında alıyordum. Minibüse atlayıp bodruma gidiyorduk haftasonları. Mis gibidir oralar mis.. en büyük hayalimdi evlenince oraya yerleşmek.. kısmet olmadı

Başlığı görünce dayanamadım daldım.. ömrümün en güzel günleri milasta geçti. o zamanlarda nişanlım orda sıtkı koçman meslek yüksek okulunda öğrenciydi, öğrenci evinde tek kalıyordu, her firsatta soluğu yanında alıyordum. Minibüse atlayıp bodruma gidiyorduk haftasonları. Mis gibidir oralar mis.. en büyük hayalimdi evlenince oraya yerleşmek.. kısmet olmadı

inşallah ben de güzel günler geçiririm burda canımmm...belki hayatının başka bir döneminde kısmet olur buraya yerleşmek. belli mi olur hayat neler çıkarıyo insanın karşısına

mesaj atamıyormuşum canım ya :( ama milas insanı iyidir hemen yakınlık kurar ama çakaldır da biraz dikkat et :)

küçük yerlere özgü bir kurnazlıkları var. bide herkes birbiriyle akraba gibi. biriyle tanışsam azcık birilerini çekiştirsem kesin kocamın ailesinin tanıdığı filan çıkar... her yaptığımmmı hemen herkes duyuyor filann. 8 yıl İstanbul da yaşadıktan sonra buranın dinginliği ve samimiyeti güzel geliyo ama aynı zamanda herkesin herşeyi bilmek istemesi yorum yapması filan garip geliyor.

Back
X