önceki gün bende öyle yaptım cnm.altıma kullanmadığım bir çarşafı bi kaç kat katlayıp serdim.çamaşırımı çekip sabaha kadar öyle yattım.Allah affetsin:)ulaşan ulaşıodur aslında ama sanki kalkınca herşey gidiomuş gibi geliyor insana:)
birde diğer topicte arkadaşın eşi bazayı kaldırıyormuş onu anlatmıştım.yazık eşim diyor ki bazayı kaldırayım mı
değiliz cnm babası yapmış evi müstakil bır daırede resmen ormanın içinde oturuyoruz kavacık çavuşbaşı alttan ustten yanmadığı ıcın 5 aya kadar önce acayıp nem oluyoduu
şimdi az da olsa kesıldı duvar boyalarım gıttı parkelerım kuf olduuuuu anasııı hıc bısı yapmadı sağolsunnn attı bızı o evepıssssssss
bu baza olayı bitirdi beni ya
anamm kaç kere yazmışım yaaaaaaa
mantolama izolasyon filan yok mu içerden ve dışardan yaptırılırsa kesilir ancak canım :26:
ay sorma yaa ben hala nasıl öyle durduklarını düşünüyorum da şaka gibi
kaynanaya kızdın ya 3 er 5 er sıralamışsın mesajları
Canım sorduk mantoloma yaptırmayı valla yukarıya geldıler yaptırsınlarr ole 3 5 mılyarlık bırsey değil ki tamamı 30 bıne yakın tutar oda neredeeeeeeeeee
bu baza olayı bitirdi beni ya
[B .!.:ay sorma yaa ben hala nasıl öyle durduklarını düşünüyorum da şaka gibi[/B]
ilişkiden sonra dışarı çıkmasın diye öyle eşin kaldırıyor sende öyle duruyorsun işte ki dışarı çıkmasınlar..Öyle demeyin ayyy az önce topicte okudum.evet herşey sebeptir ama çok şükür bu ay hamile :))))
en azından içten yaptırın siz canım çok etkili olmaz ama yine korur ayrıca kopmle parayı sizin verecek haliniz yok kim oturuyorsa ortaklaşa verirsiniz sürekli burda oturcaksanız buna çözüm bulmanız gerek çünkü rutubet bebek için de çok sakıncalı olur ilerde sizin için de sakıncalı olur rutubetten astım olan arkadaşlarım var benim allah korusun ama ayrılmayı düşünüyorsanız bu evden hiç masraf etmeyin tabiki
ahhhh ahhhhh ayrılmayı çokkkk ıstıyorumm çokkkkkkkkkkk daa bu ara arabamızın taksıdı var onu bıtıremeden bı yere kıpırdayamıyruz adam akıllı yaaaa yoksa delı olcammm
akşam ne yemek var kızlar:26:
ben ateş ölçmeye başladım bu ay bakalım bundan bişey çıkıcakmı
1.gün regl-----2 ocak----36,2
2.gün regl-----3 ocak----36,1
3.gün regl-----4 ocak----36,3
4.gün regl-----5 ocak----36,4
şimdilik böyle vucudumu daha iyi tanıyayım diyorum hem
bende şimdilikk işkembe çorbası ve biberli salçalı makarna yanına ne yaparım bılemedım :)
neşe unutma ama her sabah yataktan cıkmadan ölçcen bebeğem
kız bunun şekerlik demesi de beni öldürüyoiyiyim tatlımm sen nasılsın şekerlikkkkkkkk ayy artıkk takmamaya çalıçşıyorum cıddennn ama bazen çileden çıkarıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?