milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

İYİ AKŞAMLAR BİTANEM GÖRÜŞÜRÜZ YARIN

ONDAN AYAK ÜSTÜ İŞ YAPIYON DİMİ RAHATLIKTAN

seninki ne zamansa ozaman

bu ay ayaküstü bilem olmadı beeee koskoca ay 3 kere bide ben sıpa geldimi diye umut ediyom ne zmn gelcek anası ile babası koskoca ay 3 kere halvet olabilmişler

kaynanaların çukurunda boğulasın myhos karısı.
4bir yanın kaynana dolsun

başaaaaak karısı varya ne derler bilirmisin beddu etme döner dolaşır seni bulur ben demiyom he insanlar diyo duyduklarımı dile getridim sadece

şaka bi yana arkadaşlar allah hepinize kaynanalardan uzak mesafelerde kendi evlerinizi nasip etsin inşalllaaaaahhhhh sonra evin içinde ben gibi dolaşırsınız

sen ne gibi dolaşıyon da tirbiyesizzzzzz

bu ay ayaküstü bilem olmadı beeee koskoca ay 3 kere bide ben sıpa geldimi diye umut ediyom ne zmn gelcek anası ile babası koskoca ay 3 kere halvet olabilmişler

neeeeeeeeeeeeeeee 3 kere miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben haftada 3 kez yapsam evin içinde haldır haldır herifimi ararım nasıl dayanıyonuz bacım yaaa yavrum sıpa gelmez tabi ya kaçıyo yumurtlama filan normaldir:18::18::18:

yaaa sen yat kalk dua ett başak karısı hatun herifi işten çağırıyo halvet için ayak üstü işi bitirip adamı işe postalıyooo

başakkkkk

Kayınvaliden demiyor mu akşama kadar ne yazıyorsun öyle diye? ( burada geçirdiğin vakit için diyorum)
Benim kaynanam olsa burnumdan getirir

kızçelerim ben kaçar mesaim bitti evden giriş yaparsam yazarım muahh

yaaa sen yat kalk dua ett başak karısı hatun herifi işten çağırıyo halvet için ayak üstü işi bitirip adamı işe postalıyooo
yuhhhhh düştüğümüz hallere bak.
ama heyecanlı oluyodur bence

mecnununa kavuşan leyla gibi diyelim
hıı hııııı yidik bizde
başakkkkk

Kayınvaliden demiyor mu akşama kadar ne yazıyorsun öyle diye? ( burada geçirdiğin vakit için diyorum)
Benim kaynanam olsa burnumdan getirir
çalışıyom annem ben yoksa nerdeeeeeeeeeeeeee
kızçelerim ben kaçar mesaim bitti evden giriş yaparsam yazarım muahh
yürü git olum

Basak karisi geldim bak pilavi koydum ocağa elimi yuzumu yikadim esofmanlari giydim uzandim tv karsisina mecnunumu bekliyorum

ulennnn arkamdan gene bi dunya yazı yazmısınız :) yerim hepinizi evet başakcım ayaküstü adam eve gelse kalabalıktan fırsat olmuyo eve gelmek ıstese patron bırakmıyo anlayacağın benım durum bıraz boktan şimdi mesela kaynanam görmcem yayılmıs içerde uznmış tv izliyolar ben yıne 4köse dunyamda bakmayın aslında ağlancak halıme guluyorum ama esım söz verdı 1 sene sonra cıkcaz ayrı eve dedı ama o zamana kadarda sıpam gelırse ne anlarım ben bu evlılıkten.Demın baska bı topıkte bı hatunda benım gıbı reglıye bı kac gunu varmıs ne agrısı ne sızısı varmıs test yapmıs hamişmiş :)

günaydınnn anammm kımsecıkler yok dahaaaaaaaaaa

hadi hayırlısı bitanem ateşin düşmedi dimi inşallah güzel haberlerini alırız senden ya umutluyum inşallah

hem bak öyle deme 1 sene sonra da olsa çıkın evinize ne anlarım evlilikten falan demişsin de okadar çok şey anlarsın ki evlilik 35 inden sonra güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…