kaynanaların çukurunda boğulasın myhos karısı.seninki ne zamansa ozaman
ahh canım yaaaaaayok basakcımmm ben uzun dönemim teskere meskere hak getire :)
İYİ AKŞAMLAR BİTANEM GÖRÜŞÜRÜZ YARIN
ONDAN AYAK ÜSTÜ İŞ YAPIYON DİMİ RAHATLIKTAN
seninki ne zamansa ozaman
ayak üstümübu ay ayaküstü bilem olmadı beeeekoskoca ay 3 kere bide ben sıpa geldimi diye umut ediyom ne zmn gelcek anası ile babası koskoca ay 3 kere halvet olabilmişler
kaynanaların çukurunda boğulasın myhos karısı.
4bir yanın kaynana dolsun
sen ne gibi dolaşıyon da tirbiyesizzzzzzbaşaaaaak karısı varya ne derler bilirmisin beddu etme döner dolaşır seni bulur ben demiyom he insanlar diyo duyduklarımı dile getridim sadece
şaka bi yana arkadaşlar allah hepinize kaynanalardan uzak mesafelerde kendi evlerinizi nasip etsin inşalllaaaaahhhhh sonra evin içinde ben gibi dolaşırsınız
bu ay ayaküstü bilem olmadı beeeekoskoca ay 3 kere bide ben sıpa geldimi diye umut ediyom ne zmn gelcek anası ile babası koskoca ay 3 kere halvet olabilmişler
ayak üstümü
sen ne gibi dolaşıyon da tirbiyesizzzzzz
yuhhhhhyaaa sen yat kalk dua ett başak karısı hatun herifi işten çağırıyo halvet için ayak üstü işi bitirip adamı işe postalıyooo
hıı hııııı yidik bizdemecnununa kavuşan leyla gibi diyelim
çalışıyom annem ben yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeebaşakkkkk
Kayınvaliden demiyor mu akşama kadar ne yazıyorsun öyle diye? ( burada geçirdiğin vakit için diyorum)
Benim kaynanam olsa burnumdan getirir
yürü git olumkızçelerim ben kaçar mesaim bitti evden giriş yaparsam yazarım muahh
kızçelerim ben kaçar mesaim bitti evden giriş yaparsam yazarım muahh
çalışıyom annem ben yoksa nerdeeeeeeeeeeeeee:21:[/QUOTE .!.:iyi ki çalışıosun yaa evde olsan daha kötü diye düşünüyorum
tabii ki tatlım çok doğru düşünüyosuniyi ki çalışıosun yaa evde olsan daha kötü diye düşünüyorum
deli karı evin iş yerinin içinde mi nedirBasak karisi geldim bak pilavi koydum ocağa elimi yuzumu yikadim esofmanlari giydim uzandim tv karsisina mecnunumu bekliyorum
deli karı evin iş yerinin içinde mi nedir
ulennnn arkamdan gene bi dunya yazı yazmısınız :) yerim hepinizi evet başakcım ayaküstü adam eve gelse kalabalıktan fırsat olmuyo eve gelmek ıstese patron bırakmıyo anlayacağın benım durum bıraz boktan şimdi mesela kaynanam görmcem yayılmıs içerde uznmış tv izliyolar ben yıne 4köse dunyamda bakmayın aslında ağlancak halıme guluyorum ama esım söz verdı 1 sene sonra cıkcaz ayrı eve dedı ama o zamana kadarda sıpam gelırse ne anlarım ben bu evlılıkten.Demın baska bı topıkte bı hatunda benım gıbı reglıye bı kac gunu varmıs ne agrısı ne sızısı varmıs test yapmıs hamişmiş :)
günaydınnn anammm kımsecıkler yok dahaaaaaaaaaa
günaydın bebişim gelirler birazdan kahvem geldi yudumluyorum ohh missssss gibi olmuşş
içermisin cicim sana da yaptırayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?