Bende teyze olamıcam.Ama hala olmayı (tabi önce abimin evlenmesi lazım)çok isityorum.
İnşallah hayırlısyla istediğin gibi bir iş bulursun.Ama bence iş değilde inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruzda beraber göbüşleri büyütürüz...
Bende çok isterdim bir kız kardeşim olmasını ama malesef yok.Üçümüzde teyze olamıcaz ama hala olucaz demkki hepimizin erkek kardeşi var tesadüfün bölesi
Bende teyze olamıcam.Ama hala olmayı (tabi önce abimin evlenmesi lazım)çok isityorum.
İnşallah hayırlısyla istediğin gibi bir iş bulursun.Ama bence iş değilde inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruzda beraber göbüşleri büyütürüz...
Bende çok isterdim bir kız kardeşim olmasını ama malesef yok.Üçümüzde teyze olamıcaz ama hala olucaz demkki hepimizin erkek kardeşi var tesadüfün bölesi
çok güzel bi duygu hala olmak abimin 1 kızı 1 oğlu var, 2 tane bekar erkek kardeşim var yani daha çok yeğenim olacak inş. böle giderse
Bende aslında haşimeto var.Yani boğazda nodül yok.Müzmin troid bezi iltihabıymış.Beni rahatsız eden hiçbir belirti yada şikayeti yoktu bu rahatsızlığın.Bebk istediğimiz için yapılan hormon tahlilleri sonucu ultrason istendi.tsh t3 t4 anti tipo vs tahlilleri istendi ve dr. haşimeto teşhisi koydu.TSH ilk başlarda çok düşüktü yani hipertroid olarak başladı sonra hipotroide çevirdi.Biraz karışık bir anlatım oldu ama neyse...Şuanda haşimeto hipotroide çevirdi yani yüksek tsh var bunun için ilaç kullanıyorum.Ve dr. ilacı kullandığın sürece sorun yok bebek olmasında dedi yanlız bu rahatsızlık varken ilacı içmezsem bebeğim engelli olabilirmişçYoksa gebe kalmaya engel değil ama böyle kötü ve büyük bir riski var.Bu rahatsızlık ömür boyu geçmeyeceği için ve bu ilacı ömüğr boyu kullanacağım için bende bebek düşünmeyi etelemiyorum.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İnşallah rabbim hayırlıysa sağlıklı bir evlat nasip eder.inş. cnm sen tedavini hastanedemi görüyosun ben tiroidin de çocuk olmaması için sebep olduğunu biliyorum ölemi cnm
Ben istanbulda kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesine gidiyorum.Devlet hastanesi ben şuan memnunum.Ama işte herşey sırası ile tüp bebek raporu alabilmek için öncesinde yumurta takibi ve aşılama yaptımak zorundayım.Tabi inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe kısmet...Aynen :)
Evet işten izin almak büyük sorun gerçekten. Hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de bir kaç hastane arasında gidip geliyorum :26:
Oooo siz bayağı kalabalıkmışsınız. Tek kız sensin. Benim 1 erkek kardeşim var. 4 kuzenim var sadece biri kız, hepsi de benden küçük. Kardeşimin evlenmesine de daha çookkk var :)
Bende aslında haşimeto var.Yani boğazda nodül yok.Müzmin troid bezi iltihabıymış.Beni rahatsız eden hiçbir belirti yada şikayeti yoktu bu rahatsızlığın.Bebk istediğimiz için yapılan hormon tahlilleri sonucu ultrason istendi.tsh t3 t4 anti tipo vs tahlilleri istendi ve dr. haşimeto teşhisi koydu.TSH ilk başlarda çok düşüktü yani hipertroid olarak başladı sonra hipotroide çevirdi.Biraz karışık bir anlatım oldu ama neyse...Şuanda haşimeto hipotroide çevirdi yani yüksek tsh var bunun için ilaç kullanıyorum.Ve dr. ilacı kullandığın sürece sorun yok bebek olmasında dedi yanlız bu rahatsızlık varken ilacı içmezsem bebeğim engelli olabilirmişçYoksa gebe kalmaya engel değil ama böyle kötü ve büyük bir riski var.Bu rahatsızlık ömür boyu geçmeyeceği için ve bu ilacı ömüğr boyu kullanacağım için bende bebek düşünmeyi etelemiyorum.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İnşallah rabbim hayırlıysa sağlıklı bir evlat nasip eder.
Ben istanbulda kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesine gidiyorum.Devlet hastanesi ben şuan memnunum.Ama işte herşey sırası ile tüp bebek raporu alabilmek için öncesinde yumurta takibi ve aşılama yaptımak zorundayım.Tabi inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe kısmet...
çok güzel bi duygu hala olmak abimin 1 kızı 1 oğlu var, 2 tane bekar erkek kardeşim var yani daha çok yeğenim olacak inş. böle giderse
Bende aslında haşimeto var.Yani boğazda nodül yok.Müzmin troid bezi iltihabıymış.Beni rahatsız eden hiçbir belirti yada şikayeti yoktu bu rahatsızlığın.Bebk istediğimiz için yapılan hormon tahlilleri sonucu ultrason istendi.tsh t3 t4 anti tipo vs tahlilleri istendi ve dr. haşimeto teşhisi koydu.TSH ilk başlarda çok düşüktü yani hipertroid olarak başladı sonra hipotroide çevirdi.Biraz karışık bir anlatım oldu ama neyse...Şuanda haşimeto hipotroide çevirdi yani yüksek tsh var bunun için ilaç kullanıyorum.Ve dr. ilacı kullandığın sürece sorun yok bebek olmasında dedi yanlız bu rahatsızlık varken ilacı içmezsem bebeğim engelli olabilirmişçYoksa gebe kalmaya engel değil ama böyle kötü ve büyük bir riski var.Bu rahatsızlık ömür boyu geçmeyeceği için ve bu ilacı ömüğr boyu kullanacağım için bende bebek düşünmeyi etelemiyorum.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İnşallah rabbim hayırlıysa sağlıklı bir evlat nasip eder.
Ben istanbulda kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesine gidiyorum.Devlet hastanesi ben şuan memnunum.Ama işte herşey sırası ile tüp bebek raporu alabilmek için öncesinde yumurta takibi ve aşılama yaptımak zorundayım.Tabi inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe kısmet...
Allah bağışlasın yiğenlerinizi.4Kardeşsiniz yani benim bir abim var iki kardeşiz onunda evlenmeye hiç niyeti yok.Bu gidişle annem ve babam biraz zor torun sevecek
Allah bağışlasın yiğenlerinizi.4Kardeşsiniz yani benim bir abim var iki kardeşiz onunda evlenmeye hiç niyeti yok.Bu gidişle annem ve babam biraz zor torun sevecek
Hoşgeldiniz
cnm çok geçmiş olsun ALLAH şifanı versin inş. ama ne zamana kadar erteleyebilirsinki
Hoşgeldiniz
Teşekkürler.Evet işte ömür boyu geçmeyebilirmiş o yüzden bende ertelemiyorum başka çarem yok Rabbime sığınıyorum ve ilaçlarımı düzenli kullamıyorum düzenli aralıklarla tahllillerimi yeniliyorum.Tsh 14 tü 5.90 a düştü şimdi yarın çıkacak tahlil sonucum var bakalım şimdi kaç çıkacak 2 ye düşse tam ideal benim için.
Görümcemdede vardı troidle ilgili sorun oda ilaç kullanarak hamile kaldı iki çocuğu var ve mahşallah ikiside çok sağlıklı.
Şimdi bizimki sebepsiz infertilite olduğu için öncesinde yumurta takibi ve aşılama yöntemlerini deneyip bir sonuç alınamzsa tüp bebek raporu alabiliyorsun.Ama erkekte çok düşük sper sayısı olursa veya tüp bebekten başka çaresi olmayanlar olursa onlarda öyle bir zorunluluk yok.Sadece durumunun tek çaresinin tüp bebek olduğunun belgelenmesi gerekiyor.Çok geçmiş olsun aman dikkat et canım. Yumurta takibi ve aşılama yaptırmadan rapor alınamıyor mu? Biraz yabancı olduğum için soruyorum. Şu ilk görüşmeyi hayırlısı ile atlatsam da bilgilensem biraz :)
amin cnm hayırlısı olsun cnm zamanı gelince oda evlenir
Hoşbuldum
Nasılsınız Hatunlar ..
Şimdi bizimki sebepsiz infertilite olduğu için öncesinde yumurta takibi ve aşılama yöntemlerini deneyip bir sonuç alınamzsa tüp bebek raporu alabiliyorsun.Ama erkekte çok düşük sper sayısı olursa veya tüp bebekten başka çaresi olmayanlar olursa onlarda öyle bir zorunluluk yok.Sadece durumunun tek çaresinin tüp bebek olduğunun belgelenmesi gerekiyor.
Birde bayanın en az 23 en fazla 39 yaşında olması şartı var.
Öyle tabi kısmet....
Doğru ben ne güne duruyorumBazı erkeklerin evlilikle pek ilgisi olmuyor, bizim akrabalarda da var öyle :) Severler inş severler. Sen ne güne duruyorsun :) Abinin de bir nasibi vardır bir yerlerde.
Teşekkürler ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın.Kaç yıllık evlsiin kaç yıldır bebiş istiyorsun kendinden bahsedermisin birazHoşbuldum
Nasılsınız Hatunlar ..
İnşallah düşmüştür tsh yarın akşam mutlaka yazarım sonucumu burada olursanızcnm ALLAH herşeyin hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inş. yarınki tahlillerinde güzel çıkar
Doğru ben ne güne duruyorumİnşallah:26:
Teşekkürler ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın.Kaç yıllık evlsiin kaç yıldır bebiş istiyorsun kendinden bahsedermisin biraz
İnşallah düşmüştür tsh yarın akşam mutlaka yazarım sonucumu burada olursanız
Kızlar konu sahibi arkadaş bir liste yapmayı düşünüyormu acaba güzel olmazmı ki herkez beklenen adet tarihini yazsa ???
Doğru ben ne güne duruyorumİnşallah:26:
Teşekkürler ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın.Kaç yıllık evlsiin kaç yıldır bebiş istiyorsun kendinden bahsedermisin biraz
İnşallah düşmüştür tsh yarın akşam mutlaka yazarım sonucumu burada olursanız
Kızlar konu sahibi arkadaş bir liste yapmayı düşünüyormu acaba güzel olmazmı ki herkez beklenen adet tarihini yazsa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?