İsmim Hülya. Kız çocuklar bir başka oluyor :) Elif ismine de bayılıyorum. Erkekte de Furkan ismini çok seviyorum.
Benim adımda zeynep.
İstanbulluyum yaşım 25
Benim adımda zeynep.
İstanbulluyum yaşım 25
inş. cnm çok uzun zaman oldu çünkü çocuk istememiz 9 yıldır istiyoruz bence eşimizin yanımızda olması çok iyi gerisini boşver inş. seninde hemencecik olur çocuğun artık kimsenin sorularına maruz kalmazsın
aynen cnm benim abimin kızı var 3 yaşında onun için deliriyorum resmen 1 ay önce dayımın oğlu oldu adını FURKAN koydular
İnşallah hayırlısıysa olsun.9 yıl içinde yalnızca bir kez tüp bebekmi denediniz yumurtlama probleminden başka bir sorun varmı spermogram rahim filmi vs. yaptırdınızmı?
Evet adaşızadaşız cnm memnun oldum bende 31 yaşındayım
İki Zeynep'in arasında kaldım :) Memnun oldum canım. 6 yıllık evliydin yanlış hatırlamıyorsam. Ne kadar erken evlenmişsin öyle :)
Allah bağışlasın ikisini de. Hala olmak güzel bir duygudur. İleride ben de olacağım inşaallah :)
Evet adaşızBende memnun oldum
Bird ilek tut ama bize söylemenede olsa tahmin edebiliriz bende memnun oldum evet 6 yıllık evliyim 19 yaşında evlendim.
Aşk aşk aşk aşk
aminn cnm 3 aşılama 1 tüp yaptırdık 2007 film çektirmiştim ozaman sağ tüpüm kapalı çıkmıştı 2 ay önce yeniden film çektirmemi istedi doktor çektirdim tüplerim açık çıktı cnm tek görünen problem yumurtlama eşimde hiçbir problem yok çok şükür
Dileğim o kadar belli yaniİnsan genç olunca gözü aşktan başka bir şeyi görmüyor değil mi :) Kızlar siz çalışıyor musunuz?
amin cnm hayırlı evlat olsunlar inş. inanırmısın kendi çoçuğum gibi seviyorum düşünemiyorum kendi çocuğum olsa nasıl severim diye onun sevgisi böylesi kendi çocuğunun sevgisi nasıldır
dileğin en kısa zamanda gerçekleşir inş. ben çalışmıyorum cnm evdeyim sen ?
Amin canım amin. Yeğenleri olan arkadaşlarım da öyle diyor :) Bir annelik bir de halalık duygusunu (teyze olamayacağım maalesef :)) çok merak ediyorum.
Dileğim o kadar belli yaniİnsan genç olunca gözü aşktan başka bir şeyi görmüyor değil mi :) Kızlar siz çalışıyor musunuz?
Amin inş :) Ben de bayram öncesi ayrıldım işten. Bakıyoruz yeni bir iş. Hayırlı bir kapı açılır inş.
Hepimizin dileği bir inşallah rabbim bu hayırlı dileğimizi en kısa sürede gerçkeleşmesini nasip eder.Ben şuan çalışmıyorum çünkü hem hipotroid için tahlilllerim oluyor hastaneye gidip geliyorum.Hemde yumurta takibi için sıksık gidip gelemk gerekiyor.Çlaışmayı istesemde izin almak sorun olur diye tedavim sürdüğü sürece evdeyim.Sonrasındada inşallah evde bebişime bakarım
Ama yaza kadar bir sonuç alamazsam kendi haline bırakmayı düşünüyorum.
bende cnm teyze olamayacağım ama çok isterdim kız kardeşim olmasını
Hepimizin dileği bir inşallah rabbim bu hayırlı dileğimizi en kısa sürede gerçkeleşmesini nasip eder.Ben şuan çalışmıyorum çünkü hem hipotroid için tahlilllerim oluyor hastaneye gidip geliyorum.Hemde yumurta takibi için sıksık gidip gelemk gerekiyor.Çlaışmayı istesemde izin almak sorun olur diye tedavim sürdüğü sürece evdeyim.Sonrasındada inşallah evde bebişime bakarım
Ama yaza kadar bir sonuç alamazsam kendi haline bırakmayı düşünüyorum.
Bende teyze olamıcam.Ama hala olmayı (tabi önce abimin evlenmesi lazım)çok isityorum.Amin canım amin. Yeğenleri olan arkadaşlarım da öyle diyor :) Bir annelik bir de halalık duygusunu (teyze olamayacağım maalesef :)) çok merak ediyorum.
İnşallah hayırlısyla istediğin gibi bir iş bulursun.Ama bence iş değilde inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruzda beraber göbüşleri büyütürüz...Amin inş :) Ben de bayram öncesi ayrıldım işten. Bakıyoruz yeni bir iş. Hayırlı bir kapı açılır inş.
bende cnm teyze olamayacağım ama çok isterdim kız kardeşim olmasını
inş. cnm istediğin gibi bi iş bulursun
inş. cnm sen tedavini hastanedemi görüyosun ben tiroidin de çocuk olmaması için sebep olduğunu biliyorum ölemi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?