milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

İnşallah hayırlısıysa olsun.9 yıl içinde yalnızca bir kez tüp bebekmi denediniz yumurtlama probleminden başka bir sorun varmı spermogram rahim filmi vs. yaptırdınızmı?

aynen cnm benim abimin kızı var 3 yaşında onun için deliriyorum resmen 1 ay önce dayımın oğlu oldu adını FURKAN koydular

Allah bağışlasın ikisini de. Hala olmak güzel bir duygudur. İleride ben de olacağım inşaallah :)

İnşallah hayırlısıysa olsun.9 yıl içinde yalnızca bir kez tüp bebekmi denediniz yumurtlama probleminden başka bir sorun varmı spermogram rahim filmi vs. yaptırdınızmı?

aminn cnm 3 aşılama 1 tüp yaptırdık 2007 film çektirmiştim ozaman sağ tüpüm kapalı çıkmıştı 2 ay önce yeniden film çektirmemi istedi doktor çektirdim tüplerim açık çıktı cnm tek görünen problem yumurtlama eşimde hiçbir problem yok çok şükür

adaşız cnm memnun oldum bende 31 yaşındayım
Evet adaşızBende memnun oldum
İki Zeynep'in arasında kaldım :) Memnun oldum canım. 6 yıllık evliydin yanlış hatırlamıyorsam. Ne kadar erken evlenmişsin öyle :)

Bird ilek tut ama bize söylemenede olsa tahmin edebilirizbende memnun oldum evet 6 yıllık evliyim 19 yaşında evlendim.

Aşk aşk aşk aşk

Allah bağışlasın ikisini de. Hala olmak güzel bir duygudur. İleride ben de olacağım inşaallah :)

amin cnm hayırlı evlat olsunlar inş. inanırmısın kendi çoçuğum gibi seviyorum düşünemiyorum kendi çocuğum olsa nasıl severim diye onun sevgisi böylesi kendi çocuğunun sevgisi nasıldır

Evet adaşızBende memnun oldum

Bird ilek tut ama bize söylemenede olsa tahmin edebilirizbende memnun oldum evet 6 yıllık evliyim 19 yaşında evlendim.

Aşk aşk aşk aşk

Dileğim o kadar belli yani İnsan genç olunca gözü aşktan başka bir şeyi görmüyor değil mi :) Kızlar siz çalışıyor musunuz?

Anladım canım inşallah tedavin olumlu sonuç verir.Aslında üçümüzünde problemin yok denecek gibi bişey yani rabbim ne zaman nasip ederse o zman olacak yoksa olmaması için çok cidi sebepler yok zamanı var demkki nazlı kızlarımız gelecek inşşallah

amin cnm hayırlı evlat olsunlar inş. inanırmısın kendi çoçuğum gibi seviyorum düşünemiyorum kendi çocuğum olsa nasıl severim diye onun sevgisi böylesi kendi çocuğunun sevgisi nasıldır

Amin canım amin. Yeğenleri olan arkadaşlarım da öyle diyor :) Bir annelik bir de halalık duygusunu (teyze olamayacağım maalesef :)) çok merak ediyorum.

Dileğim o kadar belli yani İnsan genç olunca gözü aşktan başka bir şeyi görmüyor değil mi :) Kızlar siz çalışıyor musunuz?

Hepimizin dileği bir inşallah rabbim bu hayırlı dileğimizi en kısa sürede gerçkeleşmesini nasip eder.Ben şuan çalışmıyorum çünkü hem hipotroid için tahlilllerim oluyor hastaneye gidip geliyorum.Hemde yumurta takibi için sıksık gidip gelemk gerekiyor.Çlaışmayı istesemde izin almak sorun olur diye tedavim sürdüğü sürece evdeyim.Sonrasındada inşallah evde bebişime bakarım

Ama yaza kadar bir sonuç alamazsam kendi haline bırakmayı düşünüyorum.

inş. cnm sen tedavini hastanedemi görüyosun ben tiroidin de çocuk olmaması için sebep olduğunu biliyorum ölemi cnm

bende cnm teyze olamayacağım ama çok isterdim kız kardeşim olmasını

Aynen :)

Evet işten izin almak büyük sorun gerçekten. Hangi hastaneye gidiyorsun? Ben de bir kaç hastane arasında gidip geliyorum :26:

Amin canım amin. Yeğenleri olan arkadaşlarım da öyle diyor :) Bir annelik bir de halalık duygusunu (teyze olamayacağım maalesef :)) çok merak ediyorum.
Bende teyze olamıcam.Ama hala olmayı (tabi önce abimin evlenmesi lazım)çok isityorum.

Amin inş :) Ben de bayram öncesi ayrıldım işten. Bakıyoruz yeni bir iş. Hayırlı bir kapı açılır inş.
İnşallah hayırlısyla istediğin gibi bir iş bulursun.Ama bence iş değilde inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruzda beraber göbüşleri büyütürüz...
bende cnm teyze olamayacağım ama çok isterdim kız kardeşim olmasını

Bende çok isterdim bir kız kardeşim olmasını ama malesef yok.Üçümüzde teyze olamıcaz ama hala olucaz demkki hepimizin erkek kardeşi var tesadüfün bölesi

inş. cnm istediğin gibi bi iş bulursun

Amin inşaallah canım.

inş. cnm sen tedavini hastanedemi görüyosun ben tiroidin de çocuk olmaması için sebep olduğunu biliyorum ölemi cnm

Evet onu ben de duymuştum. Baktırmak gerekiyormuş.

Bu arada bugün tv izlerken Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un sunduğu yarışmaya denk geldim. Çağla'nın göbeği çıkmış artık. Şimdiki mankenler çatır çatır doğuruyor helal olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…