milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ay yazdığın mesajlarda kendimi görüyorum.Bende ilk aylar aynen böyleydim ay bu ayda olmasın öbür ay olsun öbür ay gelir neden olmadı diye ağlarım.Çok gel gitler yaşadım ama şuan çok iyi biliyorumki ben anne olmayı herşeyden çok istiyorum.Bence sende anne olmayı gerçekten istiyorsan sadece doğumdan korktuğun için erteliyorsan doğumdan kaçış yok erteleme ama hazır değilsen eşin istiyor diye acele etme derim.

Doğumdan bende korkuoyrum:18:Şimdien sezeryanmi?normalmi?sezeryanmi?normalmi?düşnüüp duryuyorum ama hayırlısıyla bir hamile kalayımda gerisi öenmli değil ondan gelecek acıya razıyım ben:49:

Kızlar sizleri tanıdığıma sevindim.Benim çok uykum geldi herkese iyi geceler yarın yine burada görüşmek dileğiyle:3::3::3:
Tatlı ve bebişli rüyalar.

My Hoş cum liste yaparsan benim Beklenen adet tarihim 8 aralık :49:

İyi geceler canım, Allah rahatlık versin.
Yarın görüşmek üzere inşaallah.

Ay yazdığın mesajlarda kendimi görüyorum.Bende ilk aylar aynen böyleydim ay bu ayda olmasın öbür ay olsun öbür ay gelir neden olmadı diye ağlarım.Çok gel gitler yaşadım ama şuan çok iyi biliyorumki ben anne olmayı herşeyden çok istiyorum.Bence sende anne olmayı gerçekten istiyorsan sadece doğumdan korktuğun için erteliyorsan doğumdan kaçış yok erteleme ama hazır değilsen eşin istiyor diye acele etme derim.

Doğumdan bende korkuoyrum:18:Şimdien sezeryanmi?normalmi?sezeryanmi?normalmi?düşnüüp duryuyorum ama hayırlısıyla bir hamile kalayımda gerisi öenmli değil ondan gelecek acıya razıyım ben:49:

Kızlar sizleri tanıdığıma sevindim.Benim çok uykum geldi herkese iyi geceler yarın yine burada görüşmek dileğiyle:3::3::3:
Tatlı ve bebişli rüyalar.

My Hoş cum liste yaparsan benim Beklenen adet tarihim 8 aralık :49:

cnm iyi geceler bende birazdan çıkacam görüşürüz yine inş.

Bakmakta sıkıntı yok da yetiştirmek önemli yoksa bakmaya inan hemen hemen her kadın bakar.
Kendini hazır hissetmen önemli olan.
Bakıcı da belli şimdiden :)
Hayırlı olsun ne diyelim :)

Mecbur..
Çünkü Ben Çalışan Bir Bayanım..
İşimi Bırakamam..
Çalışma Saatlerim Çok İyi..
Allah'ın İzniyle Yetiştiririm de..:16:
Böyle KArmakarışık Düşünceler İşte..:17:

Kızlar ben de kalkıyorum. Çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma. İyi geceler hepinize :16:

kalkmıştım pc nin başından..yeni gördüm selamınızı..

size de selamlar kızlar..:54::54::54::54::54::54::54::54:

ben kaçtım şimdi görüşürüz :3::10:

Kızlar herkese merhaba.Bende 2012 den tek dileği anne olmak olanlardanım.6 yıllık evliyim.3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz.Yapılan tahlillerde bir problem çıkmadı herşey normal gözüküyor.Birtek tsh ım yüksek onun içinde ilaç kulanıyorum.Şuana dek 4 ay yumurta takibi yapıldı du ay bayram dolayısıyla boş geçti ve bitkisel bir ilaç eniyorum.Önümüzdeki iki ay daha yumurta takibi yapılacak ve olmazsa sonrasında aşılamaya geçilecek.İnşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder ve bu bebeksiz son yılbaşımız olur....

İnş cnmm aramıza hg bu arada rabbim isteyen her bayana kolay yoldan nasip etsin..

Günaydınnnn Canlarrrrrrrrr 2012 'nin en güzelll anneleri hamişleriii :))

Nasılsınız ben kankilerim nerelerdeeeee
:90:​

herkese günaydınnnnnnn kızlaaaaaaaaarrr :42::42::42:

gerçi kimse yok herkes akşam derin muhabbete dalmış şimdi de uyuyorsunuz sanırımmm :26::26:

geçmişe bi göz atayım dedim oku oku bitiremedim yahuu :9::9:

önemli noktalara değinmişsiniz fakat şu konuda fikrimi sölemeden geçemiycem

insanların bebek ne zaman sorusundan bende çooooooooookkk sıkıldım fakat bu soruya yapacak birşey yok hatta insanlara yapacak birşey yok konuşmak isteyen konuşuyor çünkü bunu sevgilim olduğu ilk an anlamıştım...

sevgilim varken söz ne zaman?? :26:
söz yaptık nişan ne zaman?? :26:
nişan yaptık düğün ne zaman?? :26:
düğün yaptık bebek ne zaman?? :26:
bebek yaparız ikincisi ne zaman?? :26:
erkek olursa sünneti ne zaman.......vssss.. :27::27::27:

bu liste böyleeeeeeeeeee uzar gider :51::51::51:

bu sebeple demem o ki boşverin ağzı olan konuşsunnn...

ayrıca liste yapmamı isteyen arkadaşlar olmuş iyi fikir takip açısından güzel olur yapalım

neler belirtmemi istersiniz İSİM YAŞ BAT ?? Yeterli olurmu??

herkese günaydınnnnnnn kızlaaaaaaaaarrr :42::42::42:

gerçi kimse yok herkes akşam derin muhabbete dalmış şimdi de uyuyorsunuz sanırımmm :26::26:

geçmişe bi göz atayım dedim oku oku bitiremedim yahuu :9::9:

önemli noktalara değinmişsiniz fakat şu konuda fikrimi sölemeden geçemiycem

insanların bebek ne zaman sorusundan bende çooooooooookkk sıkıldım fakat bu soruya yapacak birşey yok hatta insanlara yapacak birşey yok konuşmak isteyen konuşuyor çünkü bunu sevgilim olduğu ilk an anlamıştım...

sevgilim varken söz ne zaman?? :26:
söz yaptık nişan ne zaman?? :26:
nişan yaptık düğün ne zaman?? :26:
düğün yaptık bebek ne zaman?? :26:
bebek yaparız ikincisi ne zaman?? :26:
erkek olursa sünneti ne zaman.......vssss.. :27::27::27:

bu liste böyleeeeeeeeeee uzar gider :51::51::51:

bu sebeple demem o ki boşverin ağzı olan konuşsunnn...

ayrıca liste yapmamı isteyen arkadaşlar olmuş iyi fikir takip açısından güzel olur yapalım

neler belirtmemi istersiniz İSİM YAŞ BAT ?? Yeterli olurmu??

Tatlışşş nbrrrr :)
Yavrucugum ne belırtıyorsan belırt :D

Tatlışşş nbrrrr :)
Yavrucugum ne belırtıyorsan belırt :D

günaydın gözdecim iyi valla senden naber??

az biraz hapşuruyorum grip olmam inşallar

bu kış öyle bi grip atlattım ki bi kez daha yakalanmak istemiyorum :2::2:

öyleyse ben listeye başlıyorum haydi hayılrlısı
:nazar:

günaydın gözdecim iyi valla senden naber??

az biraz hapşuruyorum grip olmam inşallar

bu kış öyle bi grip atlattım ki bi kez daha yakalanmak istemiyorum :2::2:

öyleyse ben listeye başlıyorum haydi hayılrlısı
:nazar:

Vallahiii havalar bır garip dikkat etmek lazım bol bol vitamın takvıyesı yap ben de hasta olmakla olmamak arasında gidip gelıyorum hayırlısı bakalım
Haydi lıstenı gorelım kuzum :D kolay gelsın :1:

morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
megan17_______________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:

listeye yeterli olurmu bilmiyorum sizde fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar eklenmek isteyen yaşını ve batını yazarsa ekliyelim ben kendimi henüz yazmadım denemedik çünkü henüz hepimize bol şans
rabbim hayırlısını versin inşallah
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
listeyi ilk sayfaya da yapıyorum geneli oradan takip edilebilir ara ara sohbet bölümüne de yapıştırırız

bize uğur getirir umarımm

günaydın kızlar :3:

yaa 24. günüm hala ateşimde fazla bir yükselme yok :14:
bu ay da boş çıktı :14::14:

morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
megan17_______________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:

listeye yeterli olurmu bilmiyorum sizde fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar eklenmek isteyen yaşını ve batını yazarsa ekliyelim ben kendimi henüz yazmadım denemedik çünkü henüz hepimize bol şans
rabbim hayırlısını versin inşallah

ben de ben deeee :46::46::46:

yaş 26
bat 28 kasım:emir_bebek::emir_bebek:

eveeeeeeeeeettt yeni yılda bebek düşleyen tüm arkadaşlarım

sevinçlerimizi,hüzünlerimizi,adım adım gelişmelerimizi paylaşmak adına hepinizi bekliyorum...meleklerimiz bizi üzmez ve tez zamanda gelirler inşallahh...

:49::49::49::49:

yeni yıl bize uğur getirir tüm arkadaşlarımızın göbişleri büyür kocamaaann olur inşallah (listemiz sürekli güncellenecek)

morwenfb_______________yaş/25________________bat/2 aralık__________beklemede :49::49::49:
Megan17_______________yaş/25________________bat/8 aralık__________beklemede :49::49::49:

ayyy çok güzel olmuşşşşşşşşş heyecanlı bekleyiş başladı :d

günaydın kızlar :3:

yaa 24. günüm hala ateşimde fazla bir yükselme yok :14:
bu ay da boş çıktı :14::14:

Gunaydın cnm ya ben ınanmıyorum ateşe ona buna ama :D bılmıyorum tutarmı tutar Rabbımın bıleceği iş dımı ama sıkıntıya sakın sokmaaaaaaaa kendını :D

Back
X