- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
akşam aksiyon vardı herhal anlaşıldııı kaçta yattın![]()
1 de maalesefffffffffffffffffff :78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam aksiyon vardı herhal anlaşıldııı kaçta yattın![]()
bende tavuklar gibi erkenden uyumuşum gece saat 3'te gürültü sebebi ile uyandım
üst kattaki çift feci şekilde kavga ediyorlardı masalar sandalyeler uçtu sanırım
uykumu da almış bulundum bi de o gerginlikle sabaha kadar döndüm durdum yatakta
allahtan ofiste kimse yok bu gün herkes fuarda kafa dinliyorum![]()
ohhh miss bizim öylemiii it sürüsü gibi maşallahh neredeyse başımda 85 tane patron var yahuuu
aman burda da var her personele 1 tane patron düşüyor ama arkadaş ortamımız ve patronlarımız şeker gibi saolsunlar
4 yıldı aynı firmadayım bebek olursa nasıl yapsam da ayrılmasam burdan diye düşünüyorum ama hala o sorunu çözemedim
işimi çok seviyorum sen ne işle mesgulsün gözdecim??
Maşallah maşallah cnm
Ben inşaat sektöründeyım yönetim kurulu başkanının üst düzey asistanlığını yapmaktayım cnm :)
ama bızım patronlar şeker değil maalesef hel bı tane bayan var yerden bıtme anam anamm o ne cazgır başımıza senin ne işi?
Kızlar birşey sorucam folik asit kullanıyorum ya ben folbiol içtiğim zaman baş ağrısı yapıyor.Kullanıpa baş ağrısı olan varmı yoksa sadece banamı özel bu![]()
bende mühendislik ve danışmanlık firmasında müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum canım
eski iş yerimde benim de bi müdürüm vardı akıllara zarar karşılıklı çalışıyorduk bi de her dakka görürdüm yüzünü
şimdi karışan eden yok herkes işini biliyor kimse işini aksatmıyor kimi dönem yoğun oluyoruz
kimi dönem şimdiki gibi daha rahatız işteki huzun çok önemli ha sorunlar tabiki oluyor olmuyor değil ama
çalışmak herşeye rağmen güzel ancak bebiş olursa kim bakacak bilmiyorum ayrılmak zorunda kalırım sanıyorum ki
annem çalışıyor çünkü o bakamaz kayınvalidem de rahatsız ve yaşlı bi kadın nasıl ilgilenir bilemiyorum
bakıcı desen ben güvenemem sanırım ayrılmak zorunda kalırım öyle bi aşamaya gelirsek![]()
prospektüsünü okusana canım yan etkilerde böyle bişey yazıyor mu yazıyor ise normadir
Cnm sizde tanıdık birine baktırırsınız çalışmayı ıstıyorsan benım tanıdığım oyle yaptı ve çokta guzel bakıyor bayan yanıp tutuşutyo defna hanımı görmek için
Ahh ahh o işteki huzur yokmu herşey yolunda ama bağırmak kızmak ısteyecek ya sudan sebepleri çıkarıyor başımıza erkeklere ıyı ama kadınlara karşı bı zaafı var kı yaşıda 55 60 arası dusun :)
Prospektüsü bende olsa kaybettimbravo bana neyse hatırlatıgın ıyı oldu netten bakınıyım barı
bende halamı düşündüm aslında ama zaman neyi gösterecek tabi bilemiyorum şu an önce bebişler bi konsun da göbişlere sonra düşünürüz değilmi?
bu arada o 55-60 yaşları arasındaki cazgırık sanırım hiç evlenmemiş bekar bi hatun olsa gerek onlar genelde böyle olurlar
internetten bak canım yan etkisinde varsa ağrı yapması normal![]()
morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE
megan17_______________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE
listeye yeterli olurmu bilmiyorum sizde fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar eklenmek isteyen yaşını ve batını yazarsa ekliyelim ben kendimi henüz yazmadım denemedik çünkü henüz hepimize bol şans
rabbim hayırlısını versin inşallah![]()
Kızlarrr neredesınızzzz yahuuu bıraz önce tuvalete gittim nasıl bır akıntı gelıyor anlatamam sanırım yumurtluyorum öylemi oluyodu yahu ozaman çalışmalara devamm ama ınanılmazda gaz var ya göbeğim nasıl şiştii
rimel_84 -yaş-27- bat-23 ocak biraz ilerde ama listeye benıde ekleyın kızlar
yımırtlıyon kızzz akşama aksiyonu kaçırmayınnn![]()
yumurtluyomuyum kız harbıden anamm akşama bu fırsatı değrlendirmek lazım ozaman hahahahah ay nasıl gülesim geldi
Tavukmuyuz anacım biz yumurtlama mumurtlama oldu bide kuluçkaya da yatarım yakında![]()
ayyyy inşalaaahhh bizim kuluçka 9 ay sürüyooo biliyosun![]()