milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ocakta doktor kontrolum var ama icimden bi ses beklemeeeeeeeeee diyo ben su anda folik asit kullanmiyorum sorun yasarmiyim hamilelik olursa?:26:

neşem neden başlamadın ki ben folbiol içiyorum zaten her yerde hamileliğe karar verdiğinizde 3 ay önceden başlayın diyo

neşem neden başlamadın ki ben folbiol içiyorum zaten her yerde hamileliğe karar verdiğinizde 3 ay önceden başlayın diyo

Canim ocakta folik asite başlayıp calismayi da nisanda dusunuyoduk cunku randevumu ocak ayina aldim kendi kafama gore ilaca baslamayayim demistim ama hata etmisim sanirim bicok kisi eczaneden alip kullanmaya baslamis en iyisi ben ocak ayini bekliyeyim

Son düzenleme:
Canim ocakta folik asite başlayıp calismayi da nisanda dusunuyoduk cunku randevumu ocak ayina aldim kendi kafama gore ilaca baslamayayim demistim ama hata etmisim sanirim bicok kisi eczaneden alip kullanmaya baslamis en iyisi ben ocak ayini bekliyeyim

Folik aside erken başlamaktan zarar gelmez o yüzden bebişi nisandada düşünsen sen şimdiden başla folicaside:34:Biz 3 yıldır bebiş istiyoruz ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.Vücutta gebelik öncesi depolanmasında yarar var.Fakat herhangi bir nedenden dolayı yada plansız gebe kalanlar öncesinde folik asid kullanmamış oluyor ve gebe kaldığını öğrenir öğrenmez başlıyor.Oyüzden hiçbirşey için geç değil korkma.Hamile kalmış olsan bile hemen başlarsın ilaca sorun olmaz.Ama sen yinede en kısa zamanda başla derim:38:

Kizlaaaaaaaaar kalbimin sesini dinledim ve bu gece ilk denememizi yaptik çok heyecanliyim payasmak istedimmmm yarinndan itibaren de folik asidi alıp kullanmaya basliycam herkese iii geceeeeeleeeerrr

cnmm tahlil sonuçlarını aldınmı inş. iyiçıkmıştır
İlgin için teşekkür ederim canım:16:Aldım.tsh en son 4.90 dı şimdi 3.75 e düşmüş yani bu benim için iyiye işaret.
Kizlaaaaaaaaar kalbimin sesini dinledim ve bu gece ilk denememizi yaptik çok heyecanliyim payasmak istedimmmm yarinndan itibaren de folik asidi alıp kullanmaya basliycam herkese iii geceeeeeleeeerrr

:52::52::52:Hadi inşallah ilk denmede tutar.Bugünün bir anlam ve önemi olduğundan bugün başlamanız iyi olmuş.Yanlış okumadıysam geçmişte bugün tam evliliğinizde bir yıl bir ay bir gün geride bıraktınız dimi:38:İnşallah hediyeniz bebiş olur:49:

merhaba inş. cnm ALLAH gönlüne göre verir yumurtlama dönemindemisin cnm

İlgin için teşekkür ederim canım:16:Aldım.tsh en son 4.90 dı şimdi 3.75 e düşmüş yani bu benim için iyiye işaret.

:52::52::52:Hadi inşallah ilk denmede tutar.Bugünün bir anlam ve önemi olduğundan bugün başlamanız iyi olmuş.Yanlış okumadıysam geçmişte bugün tam evliliğinizde bir yıl bir ay bir gün geride bıraktınız dimi:38:İnşallah hediyeniz bebiş olur:49:

çok sevindim cnm iyi çıkmasına inş. dahada iyi olur herşey senin adına

N

:52::52::52:Hadi inşallah ilk denmede tutar.Bugünün bir anlam ve önemi olduğundan bugün başlamanız iyi olmuş.Yanlış okumadıysam geçmişte bugün tam evliliğinizde bir yıl bir ay bir
gün geride bıraktınız dimi:38:İnşallah hediyeniz bebiş olur:49:

Evet canim 1 yil 1ay 1 hafta 1 gün oldu ve tam yumurtlma günüm icimden bi ses nese bekleme bu gece dene dedi bebek konusunda ilk kez içimdeki sesi dinledim ins yanilmam hepimiz icin dua edicem bu gece allah isteyen herkese vetsin seninle ilgili olan gelismeye de cok sewindim coooookk

merhaba inş. cnm ALLAH gönlüne göre verir yumurtlama dönemindemisin cnm

Evet canim tam 14.günüm ve acaip akintim vardi bu gun

N

Evet canim 1 yil 1ay 1 hafta 1 gün oldu ve tam yumurtlma günüm icimden bi ses nese bekleme bu gece dene dedi bebek konusunda ilk kez içimdeki sesi dinledim ins yanilmam hepimiz icin dua edicem bu gece allah isteyen herkese vetsin seninle ilgili olan gelismeye de cok sewindim coooookk

Teşekkürler neşecim:38:

N

aynen benimde ama benim 12. günüm cnm inş. ikimizde hayırlı haberler veririz burda

hayırlısı cnm ben bu ay çörekotu bal tarçın yedim inş. işe yarar yumurtlamamda problem var
İnşalah işe yarar bende bir dönem kullanmıştım.Yumurtlama dönemlerinde akıntı gözle görülür derecede fazlalaşmıştı.Ben bunu bu karışımın olumlu etkisine bağladım.Bence fayda adiyor.Ama çörek otunu bir şekilde dövmek yada öğütmek gerekiyor o şekilde daha çok yarar sağlıyor.Bende bu ay bitkisel bir ilaç deniyorum.Buay araya bayram girdiği için adetim bayrama denk geldi ve yumurta takibine gidemedim.Bende bu ayı bu şekilde değerlendiriyorum inşallah faydasını görürüm ve kışın soğukta hastaneye gidip gelmekten kurtulurum:27:Gerçi faydasını görecek olduktan sonra kışın soğuğun önemi yok ama her gittiğimde alttan muayene ediyorlarya :17:totom donuyor:1:

İnşalah işe yarar bende bir dönem kullanmıştım.Yumurtlama dönemlerinde akıntı gözle görülür derecede fazlalaşmıştı.Ben bunu bu karışımın olumlu etkisine bağladım.Bence fayda adiyor.Ama çörek otunu bir şekilde dövmek yada öğütmek gerekiyor o şekilde daha çok yarar sağlıyor.Bende bu ay bitkisel bir ilaç deniyorum.Buay araya bayram girdiği için adetim bayrama denk geldi ve yumurta takibine gidemedim.Bende bu ayı bu şekilde değerlendiriyorum inşallah faydasını görürüm ve kışın soğukta hastaneye gidip gelmekten kurtulurum:27:Gerçi faydasını görecek olduktan sonra kışın soğuğun önemi yok ama her gittiğimde alttan muayene ediyorlarya :17:totom donuyor:1:

cnm sen nasıl kullanmıştın ben adetin 3. günü başladım bugün bıraktım çörekotunu çektirdim aktardan önümüzdeki ayda deneyecem aslında 3 ay denemeyi düşünüyorum tedaviye başlayana kadar sen ne kullanıyosun inş. şifasını görürsün cnm

cnm sen nasıl kullanmıştın ben adetin 3. günü başladım bugün bıraktım çörekotunu çektirdim aktardan önümüzdeki ayda deneyecem aslında 3 ay denemeyi düşünüyorum tedaviye başlayana kadar sen ne kullanıyosun inş. şifasını görürsün cnm
Ben adetliyken kloemene başlıyordum yumurta gelişsin diye aynı anda ballı karışımıda yiyordum sabah akşam bir kaşık yumurtlama günlerinde bırakıyordum.Diğer ay yine aynı şekilde ama bir kaç ay kullandım ben sonra sıkıldım tadı kötü gelmeye başladı bıraktım.Soğan suyununda çok faydalı olduğunu duyuyorum okuyorum ama tadı çok kötü denemeye kalktım ama olmadı:37:

Ben şuan tavşancıl otu tentürü kullanıyorum belki kkda denk gelmişsindir bir topikte kullananlar var.Ama ilacı temin etmek zor bana bir arkadaş getirtmişti romanyada satılıyor.

Back
X