milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Anladım hayatım ben senı merak etme :) aynı ondada olur bu ay eğer olmazsam bana ne dıyo dun bıde hasta olursan sakın bana soyleme :D eee ne demek o dedım söyleme ben bılmıyım bız çalışmalara devam edelım olurmu cnm dedım hasta olursam zaten 1 hafa ara verdıgımızden oturu anlayacaksın yanı :)

Tabıkı kadınlar daha çok yıpranıyo cnm katılıyorum

aynen ama umutsuzluk karasarlık yok ÇALIŞMALARAAA DEVAMMMM
:21::21:

aralıkta bu topikten hamiş(ler)çıkacak inş.içime doğdu,ahanda buraya yazıom:10:

selam canım hemen ekliyorum hadi hepimize uğur getirsin bu liste :nazar:

selam canım merhaba hoşgeldin hemen seni de ekliyorum :nazar:

yav neşe bu BAT ne ya SAT BAT KAT :) uyuz oldum benide ekle listeye yaş 27 bat 11 aralık (tabi bu bat dediğiniz adet tarihiyse) yumurtlama tarıhım 22-27 kasım )

yav neşe bu BAT ne ya SAT BAT KAT :) uyuz oldum benide ekle listeye yaş 27 bat 11 aralık (tabi bu bat dediğiniz adet tarihiyse) yumurtlama tarıhım 22-27 kasım )

:1::1::1::1::1::1::1::1:

bat-beklenen adet tarihi canım

senin batın 11 aralık önümüzdeki ay bu tarihte adet olman gerek değil mi??

hemen seni de ekliyorum :1::1::1::1::1::1::1::1:

hoşgeldin canım:42:bat:adetin başlangıç tarihi,sat:son adet tarihi,aman tarihleri aklında iyi tut çünkü gebelikte temel taşlardan biri diyebilirim,her sağlık ocağına gidişimde doktor mutlaka adet tarihlerimi unutmamamı söylüyo(unutmakmı,o da ne:1::1::1:)

ben telefonumda womanlog diye bir program kullanıyorum takip için
ilişki tarihlerini kaydedebiliyorsun periyodlarını da girdiğinde program senin
yerine tüm kayıtları tutuyor
bat sat ovulasyon tarihlerin hepsini program hallediyor çoğunlukla da tutturuyor
1 yıldır bütün bilgilerimi bu programa kaydediyorum ki sıkıntı yaşamayayım diye
ayrıca reklama girmez ise bilgi amaçlı bir site paylaşabilirim sizinle
takip için adettendir.com sitesini de tavsiye edebilirim buraya da tüm bilgilerinizi girerseniz
ovulasyon günlerinizi adet günlerinizi sizin için hesaplayacak ve kaydedecektir.
veri açısından önemli bunlar umarım uyarı almam bunları paylaştığım için
:42:

bat sat ovulasyon tarihlerin hepsini program hallediyor çoğunlukla da tutturuyor
takip için adettendir.com sitesini de tavsiye edebilirim buraya da tüm bilgilerinizi girerseniz
ovulasyon günlerinizi adet günlerinizi sizin için hesaplayacak ve kaydedecektir.

bilgiler için çok saol tatlım:54:
kızlar benim çıkmam lazım,hepiniz Allaha emanet olun:3:

paylaş cnm görelim :D
Cümleten Selamün Aleyküm :27::27:

a.s cnm hg :)

bilgiler için çok saol tatlım:54:
kızlar benim çıkmam lazım,hepiniz Allaha emanet olun:3:

gorusuruz cnm

İnş cnmm aramıza hg bu arada rabbim isteyen her bayana kolay yoldan nasip etsin..
Amin.Hoşbuldum.:38:
herkese günaydınnnnnnn kızlaaaaaaaaarrr :42::42::42:

gerçi kimse yok herkes akşam derin muhabbete dalmış şimdi de uyuyorsunuz sanırımmm :26::26:

geçmişe bi göz atayım dedim oku oku bitiremedim yahuu :9::9:

önemli noktalara değinmişsiniz fakat şu konuda fikrimi sölemeden geçemiycem

insanların bebek ne zaman sorusundan bende çooooooooookkk sıkıldım fakat bu soruya yapacak birşey yok hatta insanlara yapacak birşey yok konuşmak isteyen konuşuyor çünkü bunu sevgilim olduğu ilk an anlamıştım...

sevgilim varken söz ne zaman?? :26:
söz yaptık nişan ne zaman?? :26:
nişan yaptık düğün ne zaman?? :26:
düğün yaptık bebek ne zaman?? :26:
bebek yaparız ikincisi ne zaman?? :26:
erkek olursa sünneti ne zaman.......vssss.. :27::27::27:

bu liste böyleeeeeeeeeee uzar gider :51::51::51:

bu sebeple demem o ki boşverin ağzı olan konuşsunnn...

ayrıca liste yapmamı isteyen arkadaşlar olmuş iyi fikir takip açısından güzel olur yapalım

neler belirtmemi istersiniz İSİM YAŞ BAT ?? Yeterli olurmu??

morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
megan17_______________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:

listeye yeterli olurmu bilmiyorum sizde fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar eklenmek isteyen yaşını ve batını yazarsa ekliyelim ben kendimi henüz yazmadım denemedik çünkü henüz hepimize bol şans
rabbim hayırlısını versin inşallah
:nazar::nazar::nazar:
Merhaba topikin hayırlı olsun.Dilerim bol hamilelei bir topik olur.Liste yeterli bence fakat aradaki çizgiler biraz dahamı kısa olsa acaba:26:Hem bir üyenin bilgileri alt sırayada kaymamaış olur:34:Ama yinede sen bilirsin :38:
Cümleten Selamün Aleyküm :27::27:
Merhaba canım.nasılsın:38:

Dün denk geldiğimiz arkadaşlar biliyor bugün kan tahlili sonuçlarımı almaya gidecektim.Bende hipotroid var ve tsh yüksek buda gebelikte riskli.Şuan ilaç kullanıyorum tshın düşmesi için birinci tahlil 14 tü ikinci tahlil 5.90 bugün ise sonucumda tsh 3.75 e düşmüş :46:yani bu benim için olumlu bir gelişme çok mutlu oldum:16:Kızlar ben akşam yemeğini ypayım yemekten sonra burdayım öptüm hepinizi.

kızlar bu hafta hormon testlerimi yaptırdım yarın doktora gideceğim bana göre testler normal ama bakalım doktor ne dıyecek bilmeyenler için tekrar yazayım bende yumurta gelişimi yok :(

Amin.Hoşbuldum.:38:

Merhaba topikin hayırlı olsun.Dilerim bol hamilelei bir topik olur.Liste yeterli bence fakat aradaki çizgiler biraz dahamı kısa olsa acaba:26:Hem bir üyenin bilgileri alt sırayada kaymamaış olur:34:Ama yinede sen bilirsin :38:

Merhaba canım.nasılsın:38:

Dün denk geldiğimiz arkadaşlar biliyor bugün kan tahlili sonuçlarımı almaya gidecektim.Bende hipotroid var ve tsh yüksek buda gebelikte riskli.Şuan ilaç kullanıyorum tshın düşmesi için birinci tahlil 14 tü ikinci tahlil 5.90 bugün ise sonucumda tsh 3.75 e düşmüş :46:yani bu benim için olumlu bir gelişme çok mutlu oldum:16:Kızlar ben akşam yemeğini ypayım yemekten sonra burdayım öptüm hepinizi.

Çok sevındım cnm maşallah devamıda böyle iyi gider :)

demmir_can_____________YAŞ/26________________BAT/28 KASIM__________BEKLEMEDE :49::49::49:
morwenfb_______________YAŞ/25________________BAT/2 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
inci_tanesi______________YAŞ/26________________BAT/4 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
serinserin_______________YAŞ/23________________BAT/6-8 ARALIK________BEKLEMEDE :49::49::49:
megan17________________YAŞ/25________________BAT/8 ARALIK__________BEKLEMEDE :49::49::49:
rimel_84_________________YAŞ/27________________BAT/23 OCAK__________BEKLEMEDE :49::49::49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

liste başı olarak ilk anne adayı olmayı umuyorummmm:52::52::52:

Back
X