milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

cnm bence sen doktorun dediğine çok takılma ALLAH istedikten sonra olmayacak bişey yok anlatmak istersen cnm senin tam olarak sorunun ne cnm banada olumsuz bişey demiyor doktor ama 10 yıllık evliyim ben 9 yıldırda çocuğum olmuyo malesef ama ben yinede umutluyum birgün olacak diye

Tabiki anlatmak isterim canım benm,eşime azosperm teşhisi kondu yani hiç spermimi yok:( tek altarnetif tüp bebekmiş o da bir ihtimal,şuan onu yaptıracak gücümüz yok:( Birde eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu 1yıl beklemek istedi doktorlar bizde bekliyoruz zaten şu durumda yapılacak birşey yok Allahım şifamızı versin hepimiz yaşayalım bu duyguyu inşallah.

Tabiki anlatmak isterim canım benm,eşime azosperm teşhisi kondu yani hiç spermimi yok:( tek altarnetif tüp bebekmiş o da bir ihtimal,şuan onu yaptıracak gücümüz yok:( Birde eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu 1yıl beklemek istedi doktorlar bizde bekliyoruz zaten şu durumda yapılacak birşey yok Allahım şifamızı versin hepimiz yaşayalım bu duyguyu inşallah.

amin cnm eşin için bitkisel kürler denedinizmi hiç araştırıp bulsana alternatif tıptan ALLAH eşine şifa versin en kısa zamanda inş.

amin cnm eşin için bitkisel kürler denedinizmi hiç araştırıp bulsana alternatif tıptan ALLAH eşine şifa versin en kısa zamanda inş.

AMİN kuzum,evet 6gündür keçiboynuzu kürü kullanıorum ve kaan aydos die bi doktor sbuldum onla yazıştım 15gün tüketmesi gereken 2adet ilaç yazdı eşime 1haftadırda onu kullanıyo aralıgın ortasında test yaptırcaz sabırsızlanıorum.Keşke elde avuçta olsada tüp bebek yaptırssakk ama olmayınca:( senin durum tam nedir açıklanamayan infertilitemi

AMİN kuzum,evet 6gündür keçiboynuzu kürü kullanıorum ve kaan aydos die bi doktor sbuldum onla yazıştım 15gün tüketmesi gereken 2adet ilaç yazdı eşime 1haftadırda onu kullanıyo aralıgın ortasında test yaptırcaz sabırsızlanıorum.Keşke elde avuçta olsada tüp bebek yaptırssakk ama olmayınca:( senin durum tam nedir açıklanamayan infertilitemi

cnm benim biraz karışık 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı benim yumurtlamam düşük yani tedavi görmem lazım ama ben erteledim 3 ay kadar inş. kürler işe yarar cnm ALLAH yardımcınız olsun

cnm benim biraz karışık 3 aşılama 1 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı benim yumurtlamam düşük yani tedavi görmem lazım ama ben erteledim 3 ay kadar inş. kürler işe yarar cnm ALLAH yardımcınız olsun

Hmmm,canım kürlere devam et tabi de tedaviyide erteleme derim ikisini birlikte devam ettir bana kalırsa tabi karar yinede senin.Hepimiz şifa bulalım biran önce şuan sıkıntımızı paylaşıoruz inş sevincimizi paylaşacağımız günlerde yakın:)

Hmmm,canım kürlere devam et tabi de tedaviyide erteleme derim ikisini birlikte devam ettir bana kalırsa tabi karar yinede senin.Hepimiz şifa bulalım biran önce şuan sıkıntımızı paylaşıoruz inş sevincimizi paylaşacağımız günlerde yakın:)

cnm doktorum istanbulda git gel zor oluyo diye bide benim adetim düzensiz 3 ay ilaç tedavisi görecem düzene girsin diye sonra başlayacam inş. amin inş. o günler yakın olur

hoşgeldin çok geçmiş olsun allah şifasını versin canım sakın moraller bozulmasın hep pozitif tamam:34:

inşallah uğurlu olur canım sende hoşgeldin allahım sağlıklı hayırlı bebeişler ve doğumlar nasip eder inşallah :46:

aaa megancım olmadı bak sen ki burda en çok paylaşım yapıp fikir alışverişinde bulunan arkadaşlardan biriydin
biz ne dedik en başında burası neşeli annelerin topiği olacaktı
umut ve ümit besleyen anneler olacaktık
olumsuzluklar hepimiz için var...
ama olumsuzluklar tek başına aşılmaz dost eli varsa kolaylaşır...
içimizden biri hamile kalsa ben kendimde olmuş kadar sevinirim bu bile benim için bi umut olur
dilerim kararını değiştirip tekrar aramıza dönersin üzüldüm
:50::50::50::50::50:

Ayyy ne olur boyle yapma ınan bende çok umıtsızliğe dusuyorum ama napıcaksın hayatım herseyın bır halı vaktı zamanı vardır
Bız burda byle kafa dagıtıyoruz sende sıkma canını burda ol fazlada gebelıkte gezınme bende gezınınce snır oluyorum ama
çaresı var bakmayacaksınnn :D
Dün bir anlık duygu yoğunluğuyla verilmiş bir karardı.Doğru gebelik topiğinden uzak dursamda bu benim deli gibi bebiş istediğim fikrini değiştirmez
selam topiğinize yeni katıldım. 1o ay kadar oldu deniyorum. kist var ve endo olma ihtimali var. bahsettiğin ilacı duymuştum ancak adını bulamıyorum nette. Romanyada bir arkadaşım var. ona aldırabilirim. rica etsem ilacın adını söylermisin.?? sağol şimdiden
Canım özeleine yazdım cevabını

Kayın validem yok.Genç yaşta göğüs kanserinden vefat etmiş.Nur içinde yatsın.Allah mekanını cennet etsin.

mErhaba canım seni yeniden görmek ne güzel hamile kalmş kadar sevndm:) bizim birbirimize ihtiyacımız sizde konu tam olarak nedir sıkıntaı ne kaynaklı

Ayyyy senin adına nekadar mutlu oldum bilemezsin canımmmm ohh maşallah maşallah inş kocişindede bişey çıkmayacak ve bizde ozaman diyeceğiz ki demek ki bebiş yukarıda senin göbişe konmak için diğer çocuklardan zaman kalırsa göbişine konmayı bekliyor :49:

inşallah canım benim ya bakalım bizim beyefendinin keyfi olursa bu aksam baslıcaz calısmaya benım herif hafta içi çok geç geliyo eve iş yüzünden hayırlısı artık

mErhaba canım seni yeniden görmek ne güzel hamile kalmş kadar sevndm:) bizim birbirimize ihtiyacımız sizde konu tam olarak nedir sıkıntaı ne kaynaklı
Teşekkürler:38:Sorun yok aslında en büyük sorunda sorun olmaması 6 Yılık evliyim 3 yıldır bebeğimiz olmuoyr.dr. sebepsiz infertilite diyor.4 ay yumurta takibi yapıldı şimdi 2 ay daha yumurta takibi yapılacak.Hepimizin hakkında hayırlısı Allah tan...

Teşekkürler:38:Sorun yok aslında en büyük sorunda sorun olmaması 6 Yılık evliyim 3 yıldır bebeğimiz olmuoyr.dr. sebepsiz infertilite diyor.4 ay yumurta takibi yapıldı şimdi 2 ay daha yumurta takibi yapılacak.Hepimizin hakkında hayırlısı Allah tan...

HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM BENİMM. SANA BİŞİ SÖYLEYİM Mİ AÇILIŞI BİZ YAPCAZ İLK MÜJDEYİ BİZ VERCEZZZ:) İÇİMDEN GELDİ VALLA :) Hayata pozitif bakmak gerek ama yaaa Rabbim çok büyük bu topikte olupta gebiş olmayan kimse kalmayacakk hayırlısıylaa...

Back
X