milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canım,
bence yumurtanın çatlaması önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.
çünkü kasık ağrısı ve akıntı yumurtanın gelişimi habercisi, üstelik 2. çizgi silik diyorsun, tam olarak netleşmesi lazım ki o netleşmeden bile 24-48 saat sonra çatlama oluyor.
sen bugünden itibaren günaşırı ilişkiye dikkat et, altın günlerindesin:1:

ateşe gelince, ben aylardır takip ediyorum ve hi yanıltmadı.
adetinin ilk gününden itibaren ölçmen lazım anlayabilmek için, az önce yazdığım gibi yumurtanın çatlayacağı gün normalden düşük çıkıyor ve çatlama gerçekleştikten sonra da birden yükseliyor. bazen yükselme yavaş da olabiliyor ama normal ısının üzerinde çıkıyor

oh oh oh ellerine ağzına sağlık çok güzel bilgiler olmuş cnm :)

Saol hayatım yapamadık kaçırdık bu ay inş kaçırdığımaa değer yüce rabbimmm :D

Sür ayağını sür cnmmm sonra bana gelsinn o sıraaa:1:

inşallah canım :16:

bu arada detaylı bilgi için teşekkürler canım not ediyorum hemen çok işe yarayacak bi bilgi fakat özellikle marka olarak tavsiye edeceğin bi ateşölçer varmı? :26:

yok canım ben eczaneden 6 tl ye almıştım digital bir derece, aylardır da götürüyor beni

ama kesinlikle ateşinizi ölçmenizi tavsiye ederim, ben gebelikten şüphelendiğim halde ateşe bakarak test yapmadığım ve adet olduğum ayları bilirim, hatta yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bile anlıyorum her ay

oh oh oh ellerine ağzına sağlık çok güzel bilgiler olmuş cnm :)

valla tatlım aylardır hatta yıllardır araştıra araştıra artık öğrenecek bişeyim kalmadı bu konuda :1:
doktorlar bile tatmin etmiyor beni artık :1:

Son düzenleme:
inşallah canım :16:

yok canım ben eczaneden 6 tl ye almıştım digital bir derece, aylardır da götürüyor beni

ama kesinlikle ateşinizi ölçmenizi tavsiye ederim, ben gebelikten şüphelendiğim halde ateşe bakarak test yapmadığım ve adet olduğum ayları bilirim, hatta yumurtamın çatlayıp çatlamadığını bile anlıyorum her ay

kesinlikle alıp takip etmeli vucudumuz nasıl bir mucize dimi? ufacık detaylar gizli harika bi döngüye sahip

kesinlikle alıp takip etmeli vucudumuz nasıl bir mucize dimi? ufacık detaylar gizli harika bi döngüye sahip

evet canım kesinlikle katılıyorum, iğne ucu kadar da olsa ipucu veriyor işte bize.

bazen ateşim yüksek çıkınca sabah seviniyorum eşim de soruyo ne kadar yükselmiş diye, 0.1 derece diyorum allah seni ne yapmasın bende 3-5 derece yükseldi sandım diyo :9:

minicik bir fark ama aslında çok önemli bir fark:1:

Son düzenleme:
evet canım kesinlikle katılıyorum, iğne ucu kadar da olsa ipucu veriyor işte bize.

bazen ateşim yüksek çıkınca sabah seviniyorum eşim de soruyo ne kadar yükselmiş diye, 0.1 derece diyorum allah seni ne yapmasın bende 3-5 derece yükseldi sandım diyo :9:

minicik bir fark ama aslında çok önemli bir fark:1:

harika gerçekten ben bu yöntemi duyuyordum ancak hiç araştırmadım öğrenmem kendi adıma çok iyi oldu

bir de arkadaşlar benim 2-3 gündür başımda çok çok hafif sürekli bi ağrı var hiç azalmıyor artmıyor da

ne olabilir acaba sebebi ilaç almak da istemiyorum ama rahatsız ediyor beni ya
:26:

ayyy hasta oldum olucam gibi grip üşüyorum ediyorum birşeyden tat alamıyorumm ayaklarım buz gibii İlaç almak istemiyorum şuan da ne olcak ne bitcek gibi :S ufffff

harika gerçekten ben bu yöntemi duyuyordum ancak hiç araştırmadım öğrenmem kendi adıma çok iyi oldu

bir de arkadaşlar benim 2-3 gündür başımda çok çok hafif sürekli bi ağrı var hiç azalmıyor artmıyor da

valla canım o konuda bir yorum yapamıycam çünkü birçok sebebi olabilir :26:
ama seni çok rahatsız eden bir ağrıysa al bir ağrı kesici ya, eziyet etme kendine

o ağrı bende de oluyo cumartesi gecesi oldu allahımmm ilaç almıyım almıyım dedim ama çok fena aptı benı içtim en sonunda :S

valla canım o konuda bir yorum yapamıycam çünkü birçok sebebi olabilir :26:
ama seni çok rahatsız eden bir ağrıysa al bir ağrı kesici ya, eziyet etme kendine

çok aşırı bi ağrı değil ama sürekli var hafif hiç geçmedi cumartesi öğleden beri şu an hala var :50:

o ağrı bende de oluyo cumartesi gecesi oldu allahımmm ilaç almıyım almıyım dedim ama çok fena aptı benı içtim en sonunda :S

benim de cumartesi öğleden beri hala var canım ne azaldı ne arttı bu gün de geçmezse içicem bi ağrı kesici :50:

Nabıyosunuz kızlarrrr ses soluk kesildi sıkıldım da .))

selam kizlar bende 2012 de bebek itiyorum insalah kendiliginden olur ilkide tedaviyle olmustu zaten...sizin herhangi bir probleminiz varmi yoksa uzun zamandir bekliyenlerdenmisiniz peki?

selam kizlar bende 2012 de bebek itiyorum insalah kendiliginden olur ilkide tedaviyle olmustu zaten...sizin herhangi bir probleminiz varmi yoksa uzun zamandir bekliyenlerdenmisiniz peki?

hoşgeldin canım, inşallah seni fazla bekletmeden hemen gelir bebeğin.

ben 2 senedir bekliyorum, bende yumurtlama tembelliği eşimde de morfoloji sorunu var, hala uğraşıyoruz bakalım kısmet:31::31:

sen neden tedaviyle hamile kaldın? sorun neydi?

Back
X