milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy ben sezeryandan çok korkuyorum zaten:18::18:İnşallah normal doğum olur benim

erkek resmini boşverinde göbişlerinizi koyun da bi görelim yahu ama aaaaaaaaaaaaaaaaa

Bizde kızımın ismine karar verdik sayılır canlarım babasınıda kıramadığımdan 2 isim koyucaz ıns

zehra öyküü

ayy bende normalden çok korkuyorum yaaaa

bunu oku baksana:18::18:

sayın anne adayları bir fakülte mezunu ebe olarak yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum hele konunun başlığı çok tuhaf sezaryen bir doğum şekli değildir sezaryen ameliyattır bir insanın vücudunda eğer akciğerlerinizden yada kalbinizden ameliyat olmıycaksınız hiç bir bölgeniz o kadar kesilmez ve sezaryende 5 dakika içinde sizin kesilip bebek çıkartılmazsa bebeğiniz ex olur yada bebek mosmor doğar pozitif basınç ventilasyon dediğimiz hava pompası tarzı şeylerle bebeğinize işkence yapılır...Eğer sezaryen olmak için kronik bir hastalığınız varsa yada gerçekten sezaryen olmak için geçerli bir endikasyonunuz varsa tabikide olabilirsiniz.Fakat bebeğiniz sarılık olmasın diye emzirmek ona ağrınız sancınız olmadan ve anne ile bebek arasında o enerji bağının en yüksek olduğu ilk saat (bebekler doğumdan sonraki ilk bir saat içinde uyumazlar aktifdirler ve ayrıca bebeği emzirmek sarılıkdan bebeğinizi korur) içinde bebeğinizi emzirmek istiyorsanız ve en önemlisi bence bu anneliği hissetmek istiyorsanız nasıl güçlü bir kadın olduğunuzu hissetmek istiyorsanız NORMAL DOĞUM!Korkularınız varsa bunların üzerine gidin..Ve kendinize sorun korkunuzun sezaryen istemenizin sebebi ne?En basitinden toplum sağlığı merkezlerine yada sağlık kuruluşlarına gidin ebe hanımlarımızdan bilgi alın..Sezaryen düşündüğünüz kadar ağrısız sancısız değildir!Yedi kat deriniz kesilcek bebek çıkartılcak sonra o yedi kat deri dikilcek (diken kişide çok önemli.deriyi tomurcuklamadan dikmesi lazım ki iz daha az kalsın.ayrıca kesiler hiçbiryer eskisi gibi olmaz hangi dikiş olursa olsun ister lazer isterse başka birşey)sonra birde sondanız olacak tabi ağrılarla uyancaksınız bebeğinizi kucağınıza çok zor alcaksınız yada alamayacaksınız çünkü kesi yerinize ağrı olcak zaten kesi yerine kum torbaları konur ve en önemlisi sütünüz hemen gelmiycek bebeğiniz hipoglisemiye gircek belkide bu yüzden mama vs.. başlancak daha sonra sizi emmek istemiycek sonra diyceksiniz beni emmiyo ve daha sonra sütüm gelmiyo yetemiyorum diye bebek emmese süt olmazki!DOĞUM YAPMAMIŞ BİR kadin BİLE BİR BEBEĞİ EMZİRDİĞİ ZAMAN SÜT GELİR!
Herşeyi değişştirdim

oyyy tosun paşa uras

Bizde kızımın ismine karar verdik sayılır canlarım babasınıda kıramadığımdan 2 isim koyucaz ıns

zehra öyküü

adıyla yaşasın miniğimiz :):):) çok güzel canım :)

bn yinede korkuyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…