cnm yaaa ben biraz genetik biraz da senin yapınla ilgili diye biliyorum bu çatlak işini.bazıları da hergün yağlanıp kremlenmesine çok dikkat etmesine ve özen göstermesine rağmen çatlamış. bilemiyorum kiben de aktardan aldım kakao ve kayısı yağı. kullanıyordum sonra sıkıldım hergün hergün.. pastane gibi kokuyordum. zaten bulantılarım vardı.üstüne tuz biber oldu.şimdi yağlar bana ben yağlara bakıyporum çok üşeniyorum
evet bende balıkçının yolunu tutacağım bugün :):)
Kıxlar bu arada hamişleremize ve hamiş adaylarımıza bi yararı dokunur belki çatlaklar için önlemler diye bi yazı okumuştum geçen
Bende olmadı inşş da olmaz
doğum yapalı 4 ay oldu tüm gebeliğim boyunca çatlaklarım olur korkusuyla yağlanıp durdum sonunda emeklerim boşa gitmedi doğum yaptıktan sonra ilk işim göbeğime bakmak oldu ve hiç bir iz çatlak yoktu size kullandıgım karışımı yazayım doktoruma evigen iğne ve rodexson iğne yazdırdım (evigen e vitaminidir,rodexson ise c vitamini)yani gebelikte güvenle kullanılabilir .vaselin marka kakao yağlı bir krem aldım siz başka bir krem alabilirsiniz ama kakao yağlı olsun ,ayrıca en önemlisi kakao yağı çok faydalı doğum sonrası göbeğim biraz kakardı ama geçiyor .kutu kremi ikiye bölüp yarım kutusuna bir şişe kakao yağını 5 tane evigen ampulü ve rodexson iğnelerin hepsini kırıp karıştırıyorum bu kadar son ayda göbeğim felaket şişmişti bu karışımı günde 5 ,6 kez sürüyordum pis kokuyordu ama hiç pes etmedim eski bir atletim vardı onu sadece göbeğimi saracak şekilde kestim ve her yağlanmamdan sonra onu taktım karnıma hiç yıkamadım zamanla o yağından ağırlaşmıştı artık sadece onu sarsam bile karnım yağlı oluyordu .iğrenç belki ama çok faydasını gördüm .şimdi aynaya baktıgımda sanki hiç doğum yapmamışım gibi karnım da çizgi bile yok .inşalllah sizede faydası olur .çünkü ben hamileyken denenmiş işe yarayan bir formül bulmak için çok çabaladım hayırlı doğumlar
aynen cnm ben de öyle. evet yaaa pazar da da o sorun oluyor. iki kişiyiz ne yapayım ki yani di mi:)
ben mustela aldım onu kullanıyorum iki gündür ondan öncede kakao kremi kullanıyordum .. inşallah çatlamayız kızlar :)
valla benim anneşin göbeği fay hattı gibi ben 4 kilo kardeşim de 5 kilo doğmuş sıkıysa çatlamasın
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tosunlar doğmus valla benımm yiğende 4,5 kılo doğmusdu teyzemde çatlamıştı demekki neymıs kılolu olan bebişler anneyı çatlatıyo herhalde
ayyyyyyyyyyyy ciddimisinnn harikaaaaaa oleyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy
inşallahhhhben mustela aldım onu kullanıyorum iki gündür ondan öncede kakao kremi kullanıyordum .. inşallah çatlamayız kızlar :)
tabii cnm bakım şart
kesinlikle katılıyorum sana ama bıraz bakımda şart diye dusunuyorum ben kendımı bıldım bılelı ne zaman duştan çıksam oyle krem mrem surmem bebe yağıı hep surmusumdur bebek popousu yumuşaklığında da cıldın oluyor vesselam
valla benim anneşin göbeği fay hattı gibi ben 4 kilo kardeşim de 5 kilo doğmuş sıkıysa çatlamasın
gözdecim ya sen bi arada hamam otu falan diyordun ne yaptın kullandın mı onu???
yok cnm daha kullanmadım bırazda tuyler uzasın kullanacağım doktorumada sordum hıc bır zararı olmaz dedı ayrıca ağdayıda sordum onunda zararı yokmuş
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tosunlar doğmus valla benımm yiğende 4,5 kılo doğmusdu teyzemde çatlamıştı demekki neymıs kılolu olan bebişler anneyı çatlatıyo herhalde
doktor benim kızıma narin olacak çok tosun gibi bi bebek bekleme demişti :):):) belki beni çatlatmaz cadı kızım :):):)
normal doğum mu:44:
ben ayvayı yedim desenize babası 4,5 kilo doğmuş uras daha 18 haftalık 18 cm ve 240 gr
ben ayvayı yedim desenize babası 4,5 kilo doğmuş uras daha 18 haftalık 18 cm ve 240 gr
bızım kızımız da 18 haftalık 19 cm 230 grbende yedım ozaman bızımde babamız 4 kg doğmus
valla benim dr diğer bebeklere göre biraz iri olacak dedi
:):):):):) yandınız uleynn siz :):):)
bu arada nülüşümün dişi çok ağrıdı izin aldı çıktı heraldeeeekıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?