milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kesinlikle katılıyorum sana ama bıraz bakımda şart diye dusunuyorum ben kendımı bıldım bılelı ne zaman duştan çıksam oyle krem mrem surmem bebe yağıı hep surmusumdur bebek popousu yumuşaklığında da cıldın oluyor vesselam

evet bende balıkçının yolunu tutacağım bugün :):)

ohhh bol yeşillik balık mis gibi

saol gözdem buraya kopyalaman da iyi oldu inşallah birgün ihtiyacım olur bu yazıya

aynen cnm ben de öyle. evet yaaa pazar da da o sorun oluyor. iki kişiyiz ne yapayım ki yani di mi:)

hiç sorma dalga mı geçiyorsun der gibi bakıyo pos bıyıklı amcalar

valla benim anneşin göbeği fay hattı gibi ben 4 kilo kardeşim de 5 kilo doğmuş sıkıysa çatlamasın

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tosunlar doğmus valla benımm yiğende 4,5 kılo doğmusdu teyzemde çatlamıştı demekki neymıs kılolu olan bebişler anneyı çatlatıyo herhalde

ayyyyyyyyyyyy ciddimisinnn harikaaaaaa oleyy oleyyyyyyyyyyyyyyyy

ben mustela aldım onu kullanıyorum iki gündür ondan öncede kakao kremi kullanıyordum .. inşallah çatlamayız kızlar :)
inşallahhhh
tabii cnm bakım şart
valla benim anneşin göbeği fay hattı gibi ben 4 kilo kardeşim de 5 kilo doğmuş sıkıysa çatlamasın

normal doğum mu:44:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tosunlar doğmus valla benımm yiğende 4,5 kılo doğmusdu teyzemde çatlamıştı demekki neymıs kılolu olan bebişler anneyı çatlatıyo herhalde

iç karın genişliğine de bağlı tabii aldığın kiloya da yapına da bebeğin kilosuna da birçok unsur var

doktor benim kızıma narin olacak çok tosun gibi bi bebek bekleme demişti :):):) belki beni çatlatmaz cadı kızım :):):)

oyy kelebeğimiz narin olucak ne güzel

normal doğum mu:44:

yok canım nerdeee çatısı açılmamış çok dar olduğu için ikimizde sezeryan olmuşuz taa o yıllarda diklemesine kesmişler kesiği çok büyük ve inanılmaz bir dikiş izi var 26 sene önceki sezeryandan ne umalım kii çok şanslıyız gerçekten ölümlerden dönmüş canım annem yaa 20 yaşında beni doğurmuş 23 yaşında kardeşimi ikisinde de aynı tehlikeyi atlatmış ne yapsak hakkını ödeyemeyiz

birde beyazlarımı yıkamaya veriyim azcık karnımı doyurayım gelıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…