valla evet cnm nkadar kolay anlattın keşke dediğin gıbı olsa yada ıns oyle olur![]()
olurr olurr gözdecimm en güzel zamanlarınızz böyle boş şeyleri düşünerek geçirmeyin derim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla evet cnm nkadar kolay anlattın keşke dediğin gıbı olsa yada ıns oyle olur![]()
olurr olurr gözdecimm en güzel zamanlarınızz böyle boş şeyleri düşünerek geçirmeyin derim benhele de normal doğum istiyosun sen hiç düşünme
azıcık yediklerine dikkat edersin birazda spor
![]()
slm nasılsınız kızlar ben geldim nanen hamiş galiba tebrikler eeeeeeee herkesin keyfi yerinde mi![]()
Kızlar bakın biraz önce meleğime neler aldım ınternetten
![]()
slm nasılsınız kızlar ben geldim nanen hamiş galiba tebrikler eeeeeeee herkesin keyfi yerinde mi![]()
bu arada günaydın kıssslar![]()
Kızlar bakın biraz önce meleğime neler aldım ınternetten
![]()
hoşgeldin şekerim.. tatil bitti demek sonunda.. yediklerin içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat bakalım...
günaydın cicim.. doktorun ne dedi test sonuçlarına :
ayy şokkk şekerrrrrrrrrrr :):):)
çok güzel sonuçlarınız korkacak bişi yok demiş
eşim sormuş o aklıma takılan değeride
onlar tek başına bişi ifade etmiyo hepsi birlikte bişiler anlatıyo korkacak bişi yok normal demiş çok şükür
çok şükür canım hadi gözümüz aydın....bu arada bende dün annemleere gitmiştim hamile butikten iki gömlek birde pantalon aldım...valla gebede bir patalon 130 lira burada hepsini 120 ye aldım.. :):)
hayırlı olsun canım
sanada yaptılar mı üstündeki etiket bu ama indirim var diye :)
pantolondan çok memnunum ben ya kanvas lardan siyah aldım ben sen hangisini aldın![]()
yine devamsızlık yapıyorsunuz kızlarrr yaaa![]()
kimsecikler yok
dediğin gibi robunson ve cuma olarak devam biz![]()
günaydın kızlar... ben yine yoğundum baya. dün girdim hatta ama bişey yazamadan çıkmak zorunda kaldım:))
şimdi de acele acele bir slm vereyim dedim.
herkes iyidir inşallah
biz iyiyiz. artık daha net hissediyorum bebişimi:)) gün içinde mutlaka hissediyorum bir kaç defa:)) hatta ne zman kımıldasa eşime gel bak diyordum o elleyince duruyordu. o da kızıyordu benimle dalga geçiyor, canı sıkılıyor oyun oynuyor diye:))
dün yine oynuyordu, gel gel dedim bak hareketlendi bizim tosbağa.geldi bekliyordu yok dedi yine vurmaycak. sonra bir vurdu pat diye:))ilk defa hissetti o da . bütün gece onu konuştuk artık deli gibi:)))
günaydın kızlar... ben yine yoğundum baya. dün girdim hatta ama bişey yazamadan çıkmak zorunda kaldım:))
şimdi de acele acele bir slm vereyim dedim.
herkes iyidir inşallah
biz iyiyiz. artık daha net hissediyorum bebişimi:)) gün içinde mutlaka hissediyorum bir kaç defa:)) hatta ne zman kımıldasa eşime gel bak diyordum o elleyince duruyordu. o da kızıyordu benimle dalga geçiyor, canı sıkılıyor oyun oynuyor diye:))
dün yine oynuyordu, gel gel dedim bak hareketlendi bizim tosbağa.geldi bekliyordu yok dedi yine vurmaycak. sonra bir vurdu pat diye:))ilk defa hissetti o da . bütün gece onu konuştuk artık deli gibi:)))
evet cnm ikinci de herşeyi bilitorsun sonuçta.ilk olunca galiba herşey daha bir heyecanlı oluyor:)ayy ne güzel canım en güzel heyecanlırı yaşıyoruz zaten şu aralar helede ilk bebiş olunca daha bi özel
:):):) iyiyiz canım biz..
bak senin tosbaa hızlandı annesi :):) artık hiç yerinde durmayaacak inşallah.. öyle bi oynuyor ki benim tontiş sabahtan yatana kadar.. hem kız çocukları çok hareketli oluyormuş :):) şanslıyız yani biz şekerim :):)
evet ışıl yaa hızlandı.bi ara hiç hissedemeyeceğim zannediyordum:))14. haftalarda hissediyorum diyenler vardı çünkü. psilojiktir diye düşünüyorum onlarınkiniyarından sonra randevum var. bakalım netleşecek kız mı değilmi:) ben hala inanaamıyorum da:)) pozisyon olarak görünmüyordu çünkü bişey. o yüzden eşim de ben de kesin kız diyemiyoruz. alışverişe bile başlamadık o yüzden:)) ama perşembe günü Allah izin verir de kesinleşirse iş çıkışı alışverişeeeeeeeeee:)))