milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

benimde öyle hem dr hem sağlık ocağı ama kımse bişi demedi neyse ayın 2snde gidince sorarım gözde senın dr saç boyatma konusunda ne dedi

canım boyatabilirsin organik olsa da olmasa da fark etmez dedi ama ben yapamıyorum yınede ne olur ne olmaz dıye beklıyorum valla

ayçacımm ne mutluu sizee yaa :17: valla kızım kızım diye sevmeye çok alıştınn şaşırtmasınn siziii doktorunuzz :18:

kızlarr ben şirkete yenii gelebildimm daha sabah kayınvalidemi doktora götürdümm dizlerinden ameliyatt olacakk olmamak için sürekli doktor değiştiriyorr şansınıı zorluyorr alem kadın ya :9: sizde ne varr ne yok nasılsınızz :3:
aynen cnm alıştık ama bakalım kısmet:1: cnm geçmiş olsun ama iyi yapıyor. çünkü dizlerinden ameliyat olunca daha kötü oluyor çoğu kimse. eskisi gibi bile olamıyorlar.ve doktorlar buna rağmen para için yapıyorlar. benim kayınvalidem 70 küsür yaşında. devlet hastaneleri kesinlikle olmaz bu yaştan sonra diyor.hiçbiri yapmıyor. özel hastaneye gitti geçen gün yaparım ben seni ameliyat demiş. illa yaptıracağım diyor şimdi.bence farklı doktorlara gitmekte fayda var.
kızlar selam nasılsınız bişi soracağım drunuz saç boyama için ne dedi
ben boyamıyorum bu yüzden cvp veremeyeceğim:50::50: fikrimi sorarsan ben karşıyım hamilelikte boyaya:50:bi kaç ay bebek için boyatılmasa da olur diyenlerdenim. tabii benim fikrim:)
günaydın canlarımmmmmmmmmmm nassınızz bakalımmm bende khvaltımı edıyrum bı yandan ohhh :1::1:
bugun aşılar başlıyo gıdelım onları olalım

afiyet olsun. ben de yaptırmadım aşı. doktorum bişey demedi... tarifi verdim aldın mı bu arada :49:

aynen cnm alıştık ama bakalım kısmet:1: cnm geçmiş olsun ama iyi yapıyor. çünkü dizlerinden ameliyat olunca daha kötü oluyor çoğu kimse. eskisi gibi bile olamıyorlar.ve doktorlar buna rağmen para için yapıyorlar. benim kayınvalidem 70 küsür yaşında. devlet hastaneleri kesinlikle olmaz bu yaştan sonra diyor.hiçbiri yapmıyor. özel hastaneye gitti geçen gün yaparım ben seni ameliyat demiş. illa yaptıracağım diyor şimdi.bence farklı doktorlara gitmekte fayda var.

ben boyamıyorum bu yüzden cvp veremeyeceğim:50::50: fikrimi sorarsan ben karşıyım hamilelikte boyaya:50:bi kaç ay bebek için boyatılmasa da olur diyenlerdenim. tabii benim fikrim:)

afiyet olsun. ben de yaptırmadım aşı. doktorum bişey demedi... tarifi verdim aldın mı bu arada :49:

aldım cnm teşekkur etmek içinde gelmenı bekledım kuru kuruya etmıyım dedim saol guzelımm :9:

canım boyatabilirsin organik olsa da olmasa da fark etmez dedi ama ben yapamıyorum yınede ne olur ne olmaz dıye beklıyorum valla

düğün var ya ay başı o yüzden sordum bende arada kaldım ama kafam bildiğiniz 2 renk sarı siyah

düğün var ya ay başı o yüzden sordum bende arada kaldım ama kafam bildiğiniz 2 renk sarı siyah

boşver cnm sen ANNEsinn ister 2 renk olsun ıster 3 renk benımde 2 renk oldu koyu kahve açık kahve karışımı bısey ama olsun bebeğime zarar gelmesınde bana gelsın beeeeeeeeeeee

Ne laf ettım uleynnnnnnn :1::1::1:

boşver cnm hem bahaneyle saçların dinlenmiş olur bu arada.doğumdan sonra yeni bir imaj yaparsın kendine:34: düğünde saçlarına da maşa falan yaprsın salmak istersen. istemezsen de topuz yaparsın güzel olur. herkes biliyor hamiş olduğunu nasılsa.:49:

Ben yavaştan hazırlanıyorum kızlarrr gideyim de aşımı olayım Nasıl bşeydi unuttum en son ılk okulda olduk :18::18::18: acıtıyomuydu acaba hahhahaha tırsak ben :9::9: akşamada teyzemdeyım yemeğe çağırdı benı beklemeyın yanı çok opuyorum herkesı :54::54:

Ben yavaştan hazırlanıyorum kızlarrr gideyim de aşımı olayım Nasıl bşeydi unuttum en son ılk okulda olduk :18::18::18: acıtıyomuydu acaba hahhahaha tırsak ben :9::9: akşamada teyzemdeyım yemeğe çağırdı benı beklemeyın yanı çok opuyorum herkesı :54::54:

:3::3::3::3: biraz ağrı yapabiliyormuş cnm ama kişiye göre değişiyor. inşallah sen hissetmezsin bile;)

ben olmadım tetanoz canım yaaa umarım acımıyordum.. :):)

:3::3::3::3: biraz ağrı yapabiliyormuş cnm ama kişiye göre değişiyor. inşallah sen hissetmezsin bile;)

sen na yaptın ayça oldun mu aşıyı?? olacak mısın??

kızlar selam nasılsınız bişi soracağım drunuz saç boyama için ne dedi

boyama ya boşver siboş neticede kimyasal birşey bebeğini o kokuya maruz bırakma.. toplatırsın saçını olur biter :):)

canım walla olması lazım artık ama o bacaklar onu götürmüyorr :)) önce zayıflaması gerek gerçii her doktor aynı şeyi söylüyor .. artık çok zorlanıyo yürürken bazen oturduğu yerden çok zor kalkıyorr.. bana göre mecbur olucakk ameliyat .. ameliyatı olup iyişende var eskisinden daha kötü olanda ne bileyim ben :31:

ay aslında hamile kalmadan saçları koyu renge boyamak lazımm .. benim saçlarda röflelii süreklii dipp yaptırmak gerekiyorr ama bende boyatmazdım nolurr neolmazz :17:

canım walla olması lazım artık ama o bacaklar onu götürmüyorr :)) önce zayıflaması gerek gerçii her doktor aynı şeyi söylüyor .. artık çok zorlanıyo yürürken bazen oturduğu yerden çok zor kalkıyorr.. bana göre mecbur olucakk ameliyat .. ameliyatı olup iyişende var eskisinden daha kötü olanda ne bileyim ben :31:

benim annanem oldu çokta memnun iki ay önce oldu ve şimdi çok rahat kullanıyor :)

aaaa canım hoşgeldin yaaa
özledik seni
artık buralardasın demi
evvet şekerim burdayım ve sizleri çok özledim
hoşgeldin şekerim.. tatil bitti demek sonunda.. yediklerin içtiklerin senin olsun gördüklerini anlat bakalım...

hoşbuldum şekerim tatilde evdeydim hep öyle kumlara bırakamadım kendimi eşimin işinden dolayı gidemedik ama akşamları yürüyüş yaptık gezdik dolaştık bu arada eşimin sperm testi yaptırmasını istedi doktorum allahtan çok iyi çıktı sonuçlar şimdilik bugün kırmızılar geldi henüz bekliyorum bende geçen ay serephone kullandım progestan kullandım 1 yumurtam gelişmiş demekki tutmadı öyle işte bekliyorum

:54:

kuzuma gelen ciciler şekerler :):):)

$100_1030.webp $100_1031.webp $100_1032.webp $100_1033.webp

Selam canlarım geldim şükür evdeyım teyzem bı doyurdu bı doyurdu ohhh

aşımıda oldum hiç acımıyomus unutmusuz ya bıran tedirginlik oldu

Bu arada 61 kg olmusum ben ya daha gecen 58 dım ne ara aldım bu kadar kılo canım çok sıkıldı sureklı yıyorum ya pfffffffffff o ıncecık hatun gıttı ne tombalak geldı 5 ayda 6 kg :14::14::14::14:

Selam canlarım geldim şükür evdeyım teyzem bı doyurdu bı doyurdu ohhh

aşımıda oldum hiç acımıyomus unutmusuz ya bıran tedirginlik oldu

Bu arada 61 kg olmusum ben ya daha gecen 58 dım ne ara aldım bu kadar kılo canım çok sıkıldı sureklı yıyorum ya pfffffffffff o ıncecık hatun gıttı ne tombalak geldı 5 ayda 6 kg :14::14::14::14:

yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmm o çileğiiiii elbiseyii:nazar::nazar: Rabbim iyi günlerde giymelerini nasip etsin canımmmm :16::16::16:

günaydın canım.. ohhh teyzede ye annede yee oohh mis vallaaa... bende çok kötüydüm dün gece.. öylesine bir mide ağrısı öylesine bir mide bulantısı bir mide yanması...

kilo problemine hiç takılma aldığın gibi verirsin inşallah... bende 7 kilo aldım ama takmıyorum daha da kaç hafta var inşallah çok almam :):)

bu arada daha güzelleri sana olsun canım benim :):)

Back
X