milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

hadi ben bı battaniyeye başladım hayırlısıyla şiş ile tığı beceremedim benlik değil :1::1:

Kızlar guzel olursa sızede yapıp yollayacağım tamam mı canlarım şimdilik kaçar ben orgume yoğunlaşayım opuyorum çokkk:9::9:

hadi ben bı battaniyeye başladım hayırlısıyla şiş ile tığı beceremedim benlik değil :1::1:

Kızlar guzel olursa sızede yapıp yollayacağım tamam mı canlarım şimdilik kaçar ben orgume yoğunlaşayım opuyorum çokkk:9::9:

aaaa bişeyler örsene dedim gitti malzemeyi aldı geldi başladı kız:1::1: maşallah sana yaaa ne çabuk karar veriyorsun :nazar::nazar::nazar: ne renk aldın ipi?? anlat hele sana fikir vereyim:)

Son düzenleme:
aaaa bişeyler örsene dedim gitti malzemeyi aldı geldi başladı kız:1::1: maşallah sana yaaa ne çabuk karar veriyorsun :nazar::nazar::nazar: ne renk aldın ipi?? anlat hele sana fikir vereyim:)

yavru ağzı ve beyaz aldım cnm ole dumduz bısey orecem ama 30ar ilmekle yapıcam en boy bakıcaz snra

ver bakalım fıkır anam benım :1:

valla isteriz :):):) zaten ben bu hızla iki güne kalmaz bitirirsin :):)
örgüye dalıp bizi ihmal etmeyesin sakın....

hadi kızlar görüşürüz hoşçakalınnnnn

hoşcakal canım görüşürüz....

valla isteriz :):):) zaten ben bu hızla iki güne kalmaz bitirirsin :):)
örgüye dalıp bizi ihmal etmeyesin sakın....

hoşcakal canım görüşürüz....

yok nm ıhmal etmem gece ben bı oturuyorum gecen sakallı ıpten klozet takımımı bıtırdım 7 gun surdu ağar ıptı de bakalım bunu yapayım suslıyeceğim de fıyonlar falan yapıcam köşelere aklımda bak neler neler var resım çekıp koyarım eğer beğenırsenız aynısından sızede yaparım hemen :1::1:

yok nm ıhmal etmem gece ben bı oturuyorum gecen sakallı ıpten klozet takımımı bıtırdım 7 gun surdu ağar ıptı de bakalım bunu yapayım suslıyeceğim de fıyonlar falan yapıcam köşelere aklımda bak neler neler var resım çekıp koyarım eğer beğenırsenız aynısından sızede yaparım hemen :1::1:

hele de öykünün marifetli annesini sevsinler :):):):

doğum « Kitubi

ayça ya şuraya bi göz atsana.. çok tatlı hikayeler bunlar yaaaa :)
evet benim gözler hemen doluveriyor okurken istemsiz olarak:49:
yavru ağzı ve beyaz aldım cnm ole dumduz bısey orecem ama 30ar ilmekle yapıcam en boy bakıcaz snra

[/QUOTE
yapıp yapıp birleştireceksin yani anladım. ama birleştirmeyi farklı yap. oarada teyzler varsa sorarasın.
sonra üzerine de çiçekler falan al dik. nazar boncukları dik ara ara;)

midem felaket durumda bu haftalarda reflü başlayacak yazıyordu benim şikayetler hiç şaşmıyor birebir uyumlu maşallah :) inşallah sizde olmaz mahvoldum su bile içemiyorum :):)

canlar ben kaçıoreeee hepinizi öpüoreee :):)

DipNot: yarın herkesi tam kadro burada istiyorum.. sizi seviyorummm :)

evet benim gözler hemen doluveriyor okurken istemsiz olarak:49:

[/QUOTE
yapıp yapıp birleştireceksin yani anladım. ama birleştirmeyi farklı yap. oarada teyzler varsa sorarasın.
sonra üzerine de çiçekler falan al dik. nazar boncukları dik ara ara;)

evett tatlım benım bende oyle dusunuyodum :1::1: ayy bakalım ıns cabuk bıter

midem felaket durumda bu haftalarda reflü başlayacak yazıyordu benim şikayetler hiç şaşmıyor birebir uyumlu maşallah :) inşallah sizde olmaz mahvoldum su bile içemiyorum :):)

canlar ben kaçıoreeee hepinizi öpüoreee :):)

DipNot: yarın herkesi tam kadro burada istiyorum.. sizi seviyorummm :)

cnaım ya bu arada sabah yazdığını okumustum ama geçmiş olsun dıyemedım bı kusura bakma unutkanlık işte :17: özur dılerım dıkkat et kendıne soda içmeye çalış gunde 1 tane çok ıyı gelıyormussssss

kızlar çok şaşırıyorum sizin şu kocalarınıza yahuu adamlar ev bark kurmuş çocuk yapıyor hala anne anne diye sayıklıyorlar inanamıyorum

benim için de annem babam kardeşim önemlidir şüphesiz ki eşim için de kendi ailesi önemlidir amma velakin

biz evlendikten sonra artık yeni bi aile kuruldu benim için önce kocamın mutluluğu onun için de önce benim mutluluğum huzurum sözkonusudur

aaa kocan evde mi:53::53: ben anlamamışım orayı:))) kaynanan bilmiyormu oğlunun evde olduğunu cnm öyle pat kapı geliyorlar. ayıp gerçekten:20::20:[/QUOTE]

he yaa evdeydi tabısı canım öğlen gıdecek ıse

anam suskun olmayacaksın ezılırsın yoksa tabıkı car car car çaçaron karılar gıbı olmayacaksın herzaman yapmıyorum bende :1::1: yanlış anlaşılmasın ama bu gıbı durumlarda yaparım

Anam KAynana bılmezmı eşimin evde olduğunu ınadına yapıyo karı...

benım kıde başta oyleydı ama yokkkkkkkk kusura bakmasın hergece koynuna gırdiği anası değil BENIM...karnında çocuğunu taşıyan anası değil BENIM... Pıs donlarını kırlı çoraplarını gak demeden guk demeden yıkayan benım oyle yağmaa yokk..

Sevmem ana kuzusu hareketlerı çok sukur yontuldu bıraz aradakı farkı anlamaya başladı :1::1::1:

gözdecimm senden derss almakk lazımm vallahiii tebrikk koyuyorumm sanaa :13:

gerilmiyorum zaten şekerim onlar gerilecekler bundan sonra :):):)

ahanda ışılımda son noktayıı koymuşş ben bugün neler kaçırmışım yahuu kızlarr ne güzell kaynatmışsınızz :9:
melekim napıyon annem

neşemm sürünüyorumm annem senide özledim bu arada :23: 1 haftadırr fırtınaa yağmurr çamurr elektrikler sürekli kesiliyorr bi işimizz düzgün gitmiyorr şirkette :19: izne ayrılmak istiyorumm birileriylr tarihim çakışıyorr aynıı zamanda çıkamazmışımmm amann ne bileyim karışıkk işlerr canım ya senin gibi basıcam istifayı olcuak biticekk:19: sen ne yapıyosunn nasıll gidiyorrrrrrr aşkböcüğüm:23:

neşemm sürünüyorumm annem senide özledim bu arada :23: 1 haftadırr fırtınaa yağmurr çamurr elektrikler sürekli kesiliyorr bi işimizz düzgün gitmiyorr şirkette :19: izne ayrılmak istiyorumm birileriylr tarihim çakışıyorr aynıı zamanda çıkamazmışımmm amann ne bileyim karışıkk işlerr canım ya senin gibi basıcam istifayı olcuak biticekk:19: sen ne yapıyosunn nasıll gidiyorrrrrrr aşkböcüğüm:23:

aman burası da yağışlıydı canım iç karartıcı ve soğuktu yağmurdan dolayı int kesildi elektrikler gitti bu gün yeni yeni yaz günlerini yaşamaya başladık

bende seni özledim konuşamıyoruz eskisi gibi

genel olarak iyiyim işte gün sayıyorum bir haftam kaldı önümüzdeki perşembe son günüm

şimdiden mutluluğa yelken açtık kocacıklaa
:16::16::16::16::16::16:

Back
X