- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok pahalı melekim aaa 120 tl diyooo :):)
canım benim dışarıda ne kadar böyle şeylerin fiyatları bilmediğim için bişey diyemicem .. ama benim dışarıda gördüklerimden çok daha güzel eğer arada çok farkk yoksa alınabilir ..
ayy çok pahalı melekim aaa 120 tl diyooo :):)
ışıl eğer imkanınız varsa eşinide al istanbula gelin eminönü bu işler için hem çok uygun hem birsürü çeşit var
ayy dışartakiler 30-40 falan sanırım yaa :):) ama bayıldım inan kii :):) sanırım alıcam ben bunlardan birini yaa :)
kızlar ya kapı süsü istiyorum ama bunlar çok güzeller yaaa.... nereden bulacam ben böylesini :):)
Eki Görüntüle 429893 Eki Görüntüle 429894
ayyy ben de bayıldım.süper fikir oldu bana da:))![]()
:):):) kendimiz yapamayız di mi böyle yaaaa :):):)
ışılım onlar keçeden yapılmış bence rengarenk keçe alıp kesip yapıştırarak yapabilirsin bikaçtane de minik peluş oyuncakla süper olur okadar para verme
becerikli hatun 2 dakikada çözdü olayıı kuzum benimm :)) benim elimden gelmez böyle şeyler hiç ya :)))
neşeeeeeee ne yapıyorsunnnn![]()
ayçaam napimm canım biraz vakit buldum hemen sizi görmeye sohbet etmeye geldim sen napıyosun tatlım prensesimiz nasıl![]()
iyi insan lafının üstüne gelirmiş:)))bu arada nülüşü hiç görmedim bugün yaaaa.... gelmedi mi hiç...cinsiyeti ne yaptı acaba???
bu testi yapsada görsek bakalım neyi olacak :):)
Hamilelik / Gebelik İle İlgili Hesaplayıcı ve Testler - Hamilelik/Gebelik Dönemi - Bebeğinizin cinsiyetini öğrenin - Test - Hürriyet Aile
iyi yapmışsın cnmprenseste iyi. büyüyor maşallah
artık babası da elini koyduğunda hissediyor
ama dün oynadı babayla. inanılmaz hareketli oluyor eşimi çağırıyorum gel gel başladı diyorum geliyor elini koyuyor benim bıcırık duruyor.tekrar tekrar kaç kere böyle oldu
aaaa dedi bu benimle oyun oynuyor
![]()