milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
cumartesi akşam prizden elime elektrik çarptı bebeğe bişi oldu diye öldüm ölüdüm gece acile gittik
doktor canlı bişiyi yok dedi ama içimde korku kaldı bi sürü doktor aradık filan bugün sabahda devlet hastanesine gittim tanıdık biri aracılığıyla rapor aldım 5 gün evdeyim bugünde dinlendim biraz
kızlar bişi olmaz dimi sadece koluma elime çarpmasıyla kolumda hissettim sadece
bebiş canlı ondan yana korkum yok zatern ama hücrelerine sinirlerine organlarına bi zarar vermiş midir ?
hiç duydunuz mu böyle birşey birinden

ya kızlar sızın bebişler ilk oynamaya başladığında ne hissettiniz yani nasıl bişeydi demin galiba bişi hissettim ben ama anlamadım
cnm ilk hareketleri içinde kelebeğin kanat çırpması gibi.böyle kıpır kıpır oluyor.gıdıklıyor sanki içeride seni:))
ohh çatlasın patlasın babamız kızımız naz yapıyo meraklandırıyo ne güzel:nazar:
evet evet nazlı kzım:1:
slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni
cumartesi akşam prizden elime elektrik çarptı bebeğe bişi oldu diye öldüm ölüdüm gece acile gittik
doktor canlı bişiyi yok dedi ama içimde korku kaldı bi sürü doktor aradık filan bugün sabahda devlet hastanesine gittim tanıdık biri aracılığıyla rapor aldım 5 gün evdeyim bugünde dinlendim biraz
bebiş canlı ondan yana korkum yok zatern ama hücrelerine sinirlerine organlarına bi zarar vermiş midir ?

cnm çoookk geçmiş olsun...hiçbir bilgim yok ama korkma, içine şüphe düşürme boşuna. doktor bişey yok dediyse yoktur.çok kurcalayıp bebişini de kendini de üzme:20:

cnm ilk hareketleri içinde kelebeğin kanat çırpması gibi.böyle kıpır kıpır oluyor.gıdıklıyor sanki içeride seni:))

evet evet nazlı kzım:1:

cnm çoookk geçmiş olsun...hiçbir bilgim yok ama korkma, içine şüphe düşürme boşuna. doktor bişey yok dediyse yoktur.çok kurcalayıp bebişini de kendini de üzme:20:

inş yaa Rabbim yardım etsin yaaa iki gündür ağlaya ağlaya cnm çıktı
kızlar çok dikkat edin sizde noluuur

slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni

ahh kuzum çok geçmiş olsun ceanım benim :):)

böyle birşey duymadım ama çok kafanı karıştırma canım benim doktorun iyi dediyse inşallah birşey yoktur...

ahh kuzum çok geçmiş olsun ceanım benim :):)

böyle birşey duymadım ama çok kafanı karıştırma canım benim doktorun iyi dediyse inşallah birşey yoktur...

dr lar canlı hala bişi olmamış diyolar ama yani beynine yada bi organına zarar gelmiş midir diye çok korktum ama sadece koluma etkilediği için bebeğe ulaşmamıştır diyolar ama içimde kaldı bi şüphe
Rabbim yardım etsin

nülüşümm nasıl yaptın peki bu priz işini???

üçlü priz vardı masanın üstünde çekmeceyi açarken yere düştü bende alayım geri yerine koyayım diye elimi uzattım o an çarptı zaten
meğerse yere düşünce altı kırılmış oyüzden çarpmış
olacak olunca işte bi şekilde oldu işte Allah beterinden saklasın
sizde çok dikkat edin böyle şeylere

dr lar canlı hala bişi olmamış diyolar ama yani beynine yada bi organına zarar gelmiş midir diye çok korktum ama sadece koluma etkilediği için bebeğe ulaşmamıştır diyolar ama içimde kaldı bi şüphe
Rabbim yardım etsin

yok canım benim duanı et kalbini ferah tut Allahın izniyle birşeycikler olmamıytır bebeğine... bir dahada prizle falan oynama :(

yok canım benim duanı et kalbini ferah tut Allahın izniyle birşeycikler olmamıytır bebeğine... bir dahada prizle falan oynama :(

inş canm benm nolur sizdde dua edin
cumartesi demiştim ya gidicez doktora die
erkek gibi gördüm ben dedi bebişi
sonra göstermedi bi daha bakamadık
sanırım içime doğan gerçek oluyo

inş canm benm nolur sizdde dua edin
cumartesi demiştim ya gidicez doktora die
erkek gibi gördüm ben dedi bebişi
sonra göstermedi bi daha bakamadık
sanırım içime doğan gerçek oluyo

gözün aydın canım benim :):) hislerin güçlü bak senin :):):)

Allahım elini ayağını sağlam versin aklını güzel versin Rabbine yakışır evlat versin inşallah hepimize....

slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ama lutfen okadar da dert etme bence hıcbırsey olmamıstır..Sakınan goze çöp batar demişler gereklı kontrollerını yaptırmıssın oldu bıttı

cıdden kızlar okadar takmayın kafanıza Rabbım buyuktur...

slm kızlar ben geldim
sormayın başıma geleni

canım benim inşallah bişi yoktur canını sıkma kib

Back
X