- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İŞte bunlar canlarımsaolsunnn
güle güle sağlıklı günlerde kullanın cnminsan çok tuhaf oluyor di mi eline alınca:))) ben iş yerindeydim ilk hediyeler geldiğinde ( bir siteye üyeydim oradaki çekilişten biberon, kaşık,çatal , emzik, diş kaşıyıcı falan çıkmıştı) gözlerim doldu, ağlayacaktım ama utandım ağlayamadım
kırmızı tişörtten benim de var![]()
Babaannesi de uyku seti takımımı ne oluyomuş yok yorganı yastığı çarşafı yastık kılıfı yan korumalık falan gormus alacakmıs bugun yarın dun oda öyle dıyor ne oldu kafanıza bıseymı dustu dıyecektım de eşim suratıma baktı anladı susturdu gözlerıyle![]()
aynen cnm sus sen de seslenme artıkım:))) bırak alsınlar ne yapacaksın...benim kayınvalidemde yün yatak, yorgan dikeceğim dedi. iyi dik dedim.hevesleniyorlar bırak yapsınlar.
evet yaaaaa harıka dusunulmek bıle yetıyo bunları almasalarda olur bılıyormusun dusunduklerını sevdıklerını hıssettırsınler yeter o bana... o hangi sıte gızz banada soylede bende uye olayım banada gelsın :))))
yemek sepeti:)))
ışılllll yaaa senin çok az kaldı bea:))) 79 gün dedğin nedir ki![]()
İŞte bunlar canlarımsaolsunnn
evet canım ya çok az kaldı vallaaa :):):) ama heyecan basıyor beni inan ki :):)
ayy çok tatlılarr... güle güle giyinsin canım benim bebişin :):)
sürekli yemek söylüyorum ben oradan. sonra yemek söylediğim sayfanın alt kısmında hediyeler var. onlardan istediğin birini işaretliyorsun. çıkarsa çıkıyor. mesela bir senedir sinema bileti işaretliyorum. o çıkmadı bir türlü:))))
e ben uyeyım oraya 2 senedır neredeyse nıye gondermedıler nasıl oluyor ogerçi 2 sene once hamıle değil evlı bıle değildim de o ayrı konu ne yapmam gerekıyo ozaman
![]()
evet canım ya çok az kaldı vallaaa :):):) ama heyecan basıyor beni inan ki :):)
sürekli yemek söylüyorum ben oradan. sonra yemek söylediğim sayfanın alt kısmında hediyeler var. onlardan istediğin birini işaretliyorsun. çıkarsa çıkıyor. mesela bir senedir sinema bileti işaretliyorum. o çıkmadı bir türlü:))))
valla ben bile heyecanlanıyorum normal. ama ben de çok şükür ki hiç korku yok. sanki bir anda doğuruvereceğim:))))
valla ben bile heyecanlanıyorum normal. ama ben de çok şükür ki hiç korku yok. sanki bir anda doğuruvereceğim:))))
ayy bi de ben korkmamayı becersem :):)
bir de ben normal istiyorum düşün. sezeryandan ödüm patlıyor:)))
canım sıkılıyo anam ne yapmak lazım![]()
değişik yemekler deneyebilirsin. mantı açabilirsin mesela:)) ciddi söylüyorum haa...dene bilmiyorsan.. ben bir akşam deneyeceğim valla:)))
ya da yaprak sar.![]()
değişik yemekler deneyebilirsin. mantı açabilirsin mesela:)) ciddi söylüyorum haa...dene bilmiyorsan.. ben bir akşam deneyeceğim valla:)))
ya da yaprak sar.![]()
allahım ya rabbimkaşını bıyığını al o zaman
ne bileyim aklıma bu geldi bir anda:)))))