milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar
ecde olmak ne güzelmiş yaa ne güzel uyudum
sibel yeni adldığı elbiseden bende aldım ama havalar hala soğuk giyemedim bi türlü:9:
ışıl valla sizinkiler bi ilginç hem o kadar laf ediyolar hem o kadar laf yiyolar genede kalıyorlar ama eşine yazık yani olan ona olur

günaydın kızlar
sibel yeni adldığı elbiseden bende aldım ama havalar hala soğuk giyemedim bi türlü:9:
ışıl valla sizinkiler bi ilginç hem o kadar laf ediyolar hem o kadar laf yiyolar genede kalıyorlar ama eşine yazık yani olan ona olur

hangisinden aldın cnm lcw den mi güle güle giy bende üstüme hırka altıma uzun çorapla giydim yoksa yaz gelceği yok:1:

Anam bende geldım erkenden kaldırdılar benı ya :1: tepemdekılerın ayak seslerınden uyanıverdım kımsenın kımseye saygısı kalmamış bu zamanda ınadınamı yaptı ne toe tobe

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :16::16::16:

şafak aydınlık meleğim

ya ben 3 diye kabataslak yazdım geçen ay 3ünde oldu die bu gün 28. günüm yarın olurum canım
:19:

kırmızı kartı görmeden inanmıyoruz biliyosun :1:

günaydın kızlar

güzell olmaz olurmu ya evde olmakk tadını çıakrr nilüfercimm yatt dinlenn bi güzelll ha bide bolbol ye :1:

bu arada sibelcim moda ikonuu oldun topiğinn
:12:

Anam bende geldım erkenden kaldırdılar benı ya :1: tepemdekılerın ayak seslerınden uyanıverdım kımsenın kımseye saygısı kalmamış bu zamanda ınadınamı yaptı ne toe tobe

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :16::16::16:

günaydın uykucu şirinem hakkaten erkencisin bugün saat 12 yi geçmedii daha :16:

ya adam manyak hayatımbana diyor ki sen benim karşımda somurtuyorsun iyi de ağrım var sızım var ben senin soytarın mıyım alla allaa??

ben diyor kardeşimle istersem dışarda da görüşürüm sen buna karışamazsın ve biz et tırnağız bizi koparamazsın.. ya aptal ben sana gelme mi dedim kopun mu dedim... ama amacı kocamla beni kötü etmek... ama o fırsatı asla vermem sana dedim...kocamı arada bırakamazsın ben kendi hakkımı kendim savunurum onada sen niye sustun demem dedim... istemiyorsan gidip otelde kalayım diyor.. valla nasıl arzu edersen ben seni tutmayım dedim.. ama yüzsüz yine evimde kaldı...

ama alıştım artık takmıyorum cevabını alıp oturdu gerizekalı... bu gelişi son bundan sonrada bu evi rüyasında görür :):)

günaydın canım....

:52::52::52: bazı insanların hayatta bir amaçları yok. uklalıklarıyla başkalarının hayatlarına karışmaktan başka:53::53: git kendine kız bak ne bileyim başka uğraşlar bul kendine.:19:

ben pek iyi değilim ayçam bu gün yarın regl olcam belim kopuyo vını cuma günü alıcam hafta içi dışarı çıkamıyorum perşembeden sonra rahatım ilk işim başvuruya gitmek olucak

yine geldi yani zamanı:18::18: tmama cnm al da sensiz bırakma bizi:34:

günaydın uykucu şirinem hakkaten erkencisin bugün saat 12 yi geçmedii daha :16:

ulen ben geldım herkes gıttı :) neyse bakın buyuk gorumcemız bıze neler almıs resmını çekemde onları koyayım bı gorun GÖZLERİM YAŞARDIIIIIIIIIIIII banada hediye almış bebişime bişiler alırken :1::1:

.... senmisin canıım ??

tamam mı hhaha düzelttim pardon bebeğim

Son düzenleme:
İŞte bunlar canlarım :1::1: saolsunnn

Eklentiler

• $IMG-20120529-00043.webp
    $IMG-20120529-00043.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG-20120529-00046.webp
    $IMG-20120529-00046.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG-20120529-00047.webp