milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çocuk gibiler yahu:))) bal tarçının tadı da kötüydü bana göre:50: ama bir çırpıda atıveriyordum ağzıma:30:

annem ben ne karışımlı ballar yedim kobay oldum resmen :1: burnumu tıkayıp atıyodum ağzıma Allahım o nasıl bi kokuu bak aklıma geldi şimdi :120: onun yemesi gerekseydi hayatta yediremezdim biz kadınlar böyle şifa olsun yeter atıveriyoruz ağzımıza :111:

annem ben ne karışımlı ballar yedim kobay oldum resmen :1: burnumu tıkayıp atıyodum ağzıma Allahım o nasıl bi kokuu bak aklıma geldi şimdi :120: onun yemesi gerekseydi hayatta yediremezdim biz kadınlar böyle şifa olsun yeter atıveriyoruz ağzımıza :111:

:1::1: doğru diyorsun valla :))

kocişler büyümeyen bebek modundalar yaa :):):)

zoraki ağzına sokacaksın melekim başka çaresi yok :):) burnunu tıka gözünü kapa ve ağzını aç bakiiimm de :):)

günaydın canımm nasıl gidiyor kaynın gittimii :))

yok be melekim nereye gidecek yüzsüz hariff...dün akşam öküz gibi kuruyemişleri yiyor bi de benim duyacağım şekilde "biz yiyoruz diye bayatları mı çıkarıyorsunuz " diyor..

Allahım sabır dedim.... eşime de "zıkkım yesin şöyle şuna sesini kessin" dedim.. sonrada ders çalışmaya gittim :):):)

o gidine kadar benim sinirlerimle oynamaya kararlı bende onu takmamaya kararlıyım :):)

kocişler büyümeyen bebek modundalar yaa :):):)

zoraki ağzına sokacaksın melekim başka çaresi yok :):) burnunu tıka gözünü kapa ve ağzını aç bakiiimm de :):)

aynen öyle canım koca bebekk :19: aslında kendine çok bakar ışılım ama görüntüsünü beğenmediysede biraz zorr ikna olurr :)))

yok be melekim nereye gidecek yüzsüz hariff...dün akşam öküz gibi kuruyemişleri yiyor bi de benim duyacağım şekilde "biz yiyoruz diye bayatları mı çıkarıyorsunuz " diyor..

Allahım sabır dedim.... eşime de "zıkkım yesin şöyle şuna sesini kessin" dedim.. sonrada ders çalışmaya gittim :):):)

o gidine kadar benim sinirlerimle oynamaya kararlı bende onu takmamaya kararlıyım :):)

pesss vallahiii adamdakii rahatlığa bakk :))))) canım bunlar nereliydi ya

ayyyy ışıl allah sabır versin sana yaa:16::16: çekilecek gibi değil adam:1: neyseki ders çalışma bahanen var...
kayınvaliden yardım ediyor mu sana? yani gittiğinde yemek falan pişirmiş oluyor mu?

yok cnm sene de 1 değil:)) uzaktalar ama ışılın hasretinden sık sık geliyorlar:))

olsunn ayçacım ben bazen eşimin akrabalarının şehir dışında olduklarını düşünüyorum Allahım ne büyük mutlulukk :))) ama ışılınkilerin bundan sonra böyle sık geleceklerini sanmıyorum vermiş ışılım ağızlarının payınıı :)))))))

ayyyy ışıl allah sabır versin sana yaa:16::16: çekilecek gibi değil adam:1: neyseki ders çalışma bahanen var...
kayınvaliden yardım ediyor mu sana? yani gittiğinde yemek falan pişirmiş oluyor mu?

evet eşim söylemiş geldiğinden bu yana yemekleri yapıyor bu kez :):)

aman neysekii uzaktalar senede 1 kere görüyorsunn ışılımm sıkk dişinii azıcık daha :)))

senede bir kez mi :):):) üç ayda bir kayınvalide gelir kaynımsa bi aralar 15 günde birdi sonra ayda bire çıktı en son üç ayda bir annesi ile geliyordu..:):) bundan sonrada senede bir anca görür bu evi :):):)

Back
X