milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

evet eşim söylemiş geldiğinden bu yana yemekleri yapıyor bu kez :):)

senede bir kez mi :):):) üç ayda bir kayınvalide gelir kaynımsa bi aralar 15 günde birdi sonra ayda bire çıktı en son üç ayda bir annesi ile geliyordu..:):) bundan sonrada senede bir anca görür bu evi :):):)

ışıllcımm bunlarr kaç kardeş çok merakk ettim :))) senden başka gidecek kapı yokmuu yahuu :))))

günaydın kızlar

günaydınn canım nasılsınn ?

ışıllcımm bunlarr kaç kardeş çok merakk ettim :))) senden başka gidecek kapı yokmuu yahuu :))))

canımcım bunlar 5 kardeş biz ankaradayız o gerizekalı istanbulda diğerleri de memleketteler (en doğudaki ilimiz olur memleketleri) :):)

diğer yengeleri ile küsler kimsenin evine giremiyorlar işte bana dadandılar ama artıkın bu kapıda onlara kapandı :):):)

bugünlerde geçicek ve iyi olcam herhalde cnm 1 haftadır kötüyüm iyiye giden hiçbişey yok

oğluşunu kucağına aldığın zamann daha güçlü hissedeceksin kendini sibelcimm .. bak geçen gün arkadaşım bi mail atmış bana bu bebek için verdiğim mücadeleyi bilen tek arkadaşım ...

Zor diyorsun , zor olacakki, imtihan olsun .Hz. Mevlana

hepimizin vermesi gereken sınavv farklıı senn gönlünüü ferah tut ve dua et canım benim ..

canımcım bunlar 5 kardeş biz ankaradayız o gerizekalı istanbulda diğerleri de memleketteler (en doğudaki ilimiz olur memleketleri) :):)

diğer yengeleri ile küsler kimsenin evine giremiyorlar işte bana dadandılar ama artıkın bu kapıda onlara kapandı :):):)

benimkilerde 5 kardeşş ışılımm ya bi evin bi oğlu bulamadımm gerçi o zaman anasıyla uğraşamazdım :))))))

küstüme yürüdüğünden beri konuşmuoruz ışıl eve gitmek istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum

kuzum ben üstüne yürüdüğünü bilmiyordum :(:( sıkma canını lütfen hamilesin ve bebeğin seninle aynı duyguları yaşıyor....kocanda annesi ve örümceğin etkisinde kalıyordur... Allah onları bildiği gibi etsin yaaa :(:(:(

sen güçlü ol annesi uras için güçlü oll....

kuzum en iyisi çöpsüz üzüm :):) ne ana ne baba ne kardeş ama öylesini de bulmak zorrr :):):)

ne anaları bitiyor ne kardeşleri bitiyor aman ya cazgır olmak lazım şekerim :):)

bana cazgırr olmayııı öğrett ışılımmm beceremiyorum benn yaa :)))))) aman kırmiyim üzmiyimm ağzımdan yanlış bişey çıkmasınn :17:

bana cazgırr olmayııı öğrett ışılımmm beceremiyorum benn yaa :)))))) aman kırmiyim üzmiyimm ağzımdan yanlış bişey çıkmasınn :17:

yaa aslında ben de cazgır olacağım da benim eşim aileme karşı çok çok iyi:))) yani kendi ailesine göstermediği saygı ve sevgiyi gösteriyor:nazar::nazar::nazar: Ama Allah var bizimkilerinde tek kırıcı sözü olmamıştır eşime karşı:nazar::nazar::nazar:
o yüzden ben onun ailesine karşı çok konuşmak istemiyorum. gerçi bana bişey söyleyen olursa eşim benden önce davranıyor o da var tabii:1: geçenlerde görümcem beni üzdü biraz..benimde o gün karnımın alt kısmına bir sancı girdi. söylediklerini düşüneceğim diye:))) eşimde bana çok kızdı. bi daha sana birşey söylerse git kardeşinle konuş ben karışmıyorum diyeceksin dedi...:nazar::nazar:

Günaydın canlarım ciğerlerimm

anam bir rüya görmüşüm yataktan ağlayarak kalktım rüya tabirlerine bakıyorum ama bulamadım :(

yaa aslında ben de cazgır olacağım da benim eşim aileme karşı çok çok iyi:))) yani kendi ailesine göstermediği saygı ve sevgiyi gösteriyor:nazar::nazar::nazar: Ama Allah var bizimkilerinde tek kırıcı sözü olmamıştır eşime karşı:nazar::nazar::nazar:
o yüzden ben onun ailesine karşı çok konuşmak istemiyorum. gerçi bana bişey söyleyen olursa eşim benden önce davranıyor o da var tabii:1: geçenlerde görümcem beni üzdü biraz..benimde o gün karnımın alt kısmına bir sancı girdi. söylediklerini düşüneceğim diye:))) eşimde bana çok kızdı. bi daha sana birşey söylerse git kardeşinle konuş ben karışmıyorum diyeceksin dedi...:nazar::nazar:

aynen canım benim eşimde aileme karşı çok saygılıı ailemde eşimi çok sever belki bende bu yüzden ne eşime onun ailesini şikayet edebiliyorum nede ailesene ben bişey söyleyebiliyorum :))) çok şükür büyük bi sıkıntı da yaşamadım genel laf sokmalar dışında :96:

ben de çok ağladım:5: hamilelikte böyle rüyalar görmek normalmiş:34:

amannn yarabbımmm ılk gece grdumğüm ruyanm harıka bebeğim doğmuş onu emzırıyorum ama sabaha karşı gorduğum ruya fena bebeğimi karnımda kaybediyorum tobe tobee :14::14::14: eşime dedım sen iyicene sapıttın dıyo :1:

amannn yarabbımmm ılk gece grdumğüm ruyanm harıka bebeğim doğmuş onu emzırıyorum ama sabaha karşı gorduğum ruya fena bebeğimi karnımda kaybediyorum tobe tobee :14::14::14: eşime dedım sen iyicene sapıttın dıyo :1:

sen evde neye kafanıı yoracağını şaşırdınn artıkk kuzumm :19: güzell şeylerr düşünn bebem unut gitsin rüya işte kötü rüyalar böyle yorumlanır :9:

tamam işte bunlar normal rüyalar. hamilelerin genelinde oluyor bu tarz rüyalar cnm:34: ölü doğumlar, doğduktan sonra ölümler, bir organlarının ya da elsiz ayaksız doğması falan gibi....hiççç korkma.daha önce bir doktorun yazısını okudum bununla ilgili;)
Allahın izniyle sağ salim kucağımıza alacağız inşallah yavrularımızı:16::16:

Back
X