Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet eşim söylemiş geldiğinden bu yana yemekleri yapıyor bu kez :):)
senede bir kez mi :):):) üç ayda bir kayınvalide gelir kaynımsa bi aralar 15 günde birdi sonra ayda bire çıktı en son üç ayda bir annesi ile geliyordu..:):) bundan sonrada senede bir anca görür bu evi :):):)
günaydın kızlar
ışıllcımm bunlarr kaç kardeş çok merakk ettim :))) senden başka gidecek kapı yokmuu yahuu :))))
günaydınn canım nasılsınn ?
ışıllcımm bunlarr kaç kardeş çok merakk ettim :))) senden başka gidecek kapı yokmuu yahuu :))))
günaydın kızlar
günaydın kızlar
bugünlerde geçicek ve iyi olcam herhalde cnm 1 haftadır kötüyüm iyiye giden hiçbişey yok
bugünlerde geçicek ve iyi olcam herhalde cnm 1 haftadır kötüyüm iyiye giden hiçbişey yok
canımcım bunlar 5 kardeş biz ankaradayız o gerizekalı istanbulda diğerleri de memleketteler (en doğudaki ilimiz olur memleketleri) :):)
diğer yengeleri ile küsler kimsenin evine giremiyorlar işte bana dadandılar ama artıkın bu kapıda onlara kapandı :):):)
benimkilerde 5 kardeşş ışılımm ya bi evin bi oğlu bulamadımm gerçi o zaman anasıyla uğraşamazdım :))))))
günaydın canım... hayırdır ya hala ev meselesi mi??
ne olur üzme kendin yaaa....![]()
küstüme yürüdüğünden beri konuşmuoruz ışıl eve gitmek istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum
kuzum en iyisi çöpsüz üzüm :):) ne ana ne baba ne kardeş ama öylesini de bulmak zorrr :):):)
ne anaları bitiyor ne kardeşleri bitiyor aman ya cazgır olmak lazım şekerim :):)
bana cazgırr olmayııı öğrett ışılımmm beceremiyorum benn yaa :)))))) aman kırmiyim üzmiyimm ağzımdan yanlış bişey çıkmasınn![]()
Günaydın canlarım ciğerlerimm
anam bir rüya görmüşüm yataktan ağlayarak kalktım rüya tabirlerine bakıyorum ama bulamadım![]()
yaa aslında ben de cazgır olacağım da benim eşim aileme karşı çok çok iyi:))) yani kendi ailesine göstermediği saygı ve sevgiyi gösteriyorAma Allah var bizimkilerinde tek kırıcı sözü olmamıştır eşime karşı
o yüzden ben onun ailesine karşı çok konuşmak istemiyorum. gerçi bana bişey söyleyen olursa eşim benden önce davranıyor o da var tabiigeçenlerde görümcem beni üzdü biraz..benimde o gün karnımın alt kısmına bir sancı girdi. söylediklerini düşüneceğim diye:))) eşimde bana çok kızdı. bi daha sana birşey söylerse git kardeşinle konuş ben karışmıyorum diyeceksin dedi...
![]()
ben de çok ağladımhamilelikte böyle rüyalar görmek normalmiş
![]()
Günaydın canlarım ciğerlerimm
anam bir rüya görmüşüm yataktan ağlayarak kalktım rüya tabirlerine bakıyorum ama bulamadım![]()
amannn yarabbımmm ılk gece grdumğüm ruyanm harıka bebeğim doğmuş onu emzırıyorum ama sabaha karşı gorduğum ruya fena bebeğimi karnımda kaybediyorum tobe tobeeeşime dedım sen iyicene sapıttın dıyo
![]()
sen evde neye kafanıı yoracağını şaşırdınn artıkk kuzummgüzell şeylerr düşünn bebem unut gitsin rüya işte kötü rüyalar böyle yorumlanır
![]()
amannn yarabbımmm ılk gece grdumğüm ruyanm harıka bebeğim doğmuş onu emzırıyorum ama sabaha karşı gorduğum ruya fena bebeğimi karnımda kaybediyorum tobe tobeeeşime dedım sen iyicene sapıttın dıyo
![]()