- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
çok sade ve çok güzel canım
odasını güzelce boyarsın öyle güzel bi perde ve halı alırsın bi kaçda oyuncak çk şahane bi odası olur eloşun
bakıyorum hemen1 numara mı aldın sen??
1ve 2 aldım canım
sen daha önce bu siteden alışveriş yaptın mı cnm? Güvenilirmidir?
gunaydın canlarım dun gıremedım eşizim izinliydi umarım keyıfler yerındedır hava yanıyor bende yanıyorumm ınanın aman yarabbımmm
bu arada ışılcım bencede mavının pembesı
[ı]evi toparlamaya girişiyorum ben canlarım opuyorummm[/ı]
ya benim evimde rezalet durumda ve hiçbişi yapacak durumda değilim :):)
yine geldım anam ne kadar çabuk yoruluyor ve nefes nefese kalıyorum sızlerede oluyor mu kızlar
bırde bısey daha sorucam bu aralar guzel yuruyusler yapıyorum ama ayaklarım çok ağrıyo sızlerdede oluyormu??
valla ben evi gördükçe ağlamak istiyorum.her akşam bir yarım saat ev çok pis diye eşime bağırıp duruyorum.bir ev bu kadar mı tozlanır, 2 kişi bu kadar mı mutfağı dağıtır anlamıyorum. Topla topla sonu gelmiyor. Ee halim de yok ki.
valla ben evi gördükçe ağlamak istiyorum.her akşam bir yarım saat ev çok pis diye eşime bağırıp duruyorum.bir ev bu kadar mı tozlanır, 2 kişi bu kadar mı mutfağı dağıtır anlamıyorum. Topla topla sonu gelmiyor. Ee halim de yok ki.
ANAMMM HELE DÜN AKŞAM BEN NEFES BİLE ALMAKTA ZORLANDIM SICAKTAN:)))AYAKLARIM AĞRIMIYOR AMA ÇOK YORULUYORUM CNM
ANAMMM HELE DÜN AKŞAM BEN NEFES BİLE ALMAKTA ZORLANDIM SICAKTAN:)))AYAKLARIM AĞRIMIYOR AMA ÇOK YORULUYORUM CNM
aynen yaa bizim ev de sürekli pis geliyo gözüme ama akşamları gözümü açıpda bişi yapamıyorum ki
dün 8 de uyudum şimdiden esnemeye bile başladım
eve gidince bi toplayayım diyorum ama biraz yatınca hiç kalkasım gelmiyo bu seferde
ama benimki hamişlikten değil uyuşukluktanbu arada sayfayı açtım tam yazıcam başımda birileri bitince aşağıya indirdim o arada sayfa bile dğişmiş ben yazana kadar
bugün hızlıyız melekim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?