milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

çok sade ve çok güzel canım

odasını güzelce boyarsın öyle güzel bi perde ve halı alırsın bi kaçda oyuncak çk şahane bi odası olur eloşun

inşallah nülüşüm..bakalım nasıl olacak minik cadının odası... hayırlısı sağlıkla gelsin kuzumda başka birşeyde gözüm yok Allahın izniyle...

gunaydın canlarım dun gıremedım eşizim izinliydi umarım keyıfler yerındedır hava yanıyor bende yanıyorumm ınanın aman yarabbımmm

bu arada ışılcım bencede mavının pembesı

yine geldım anam ne kadar çabuk yoruluyor ve nefes nefese kalıyorum sızlerede oluyor mu kızlar

bırde bısey daha sorucam bu aralar guzel yuruyusler yapıyorum ama ayaklarım çok ağrıyo sızlerdede oluyormu??

ya benim evimde rezalet durumda ve hiçbişi yapacak durumda değilim :):)

valla ben evi gördükçe ağlamak istiyorum.her akşam bir yarım saat ev çok pis diye eşime bağırıp duruyorum.bir ev bu kadar mı tozlanır, 2 kişi bu kadar mı mutfağı dağıtır anlamıyorum. Topla topla sonu gelmiyor. Ee halim de yok ki.

yine geldım anam ne kadar çabuk yoruluyor ve nefes nefese kalıyorum sızlerede oluyor mu kızlar

bırde bısey daha sorucam bu aralar guzel yuruyusler yapıyorum ama ayaklarım çok ağrıyo sızlerdede oluyormu??

ANAMMM HELE DÜN AKŞAM BEN NEFES BİLE ALMAKTA ZORLANDIM SICAKTAN:)))AYAKLARIM AĞRIMIYOR AMA ÇOK YORULUYORUM CNM

aynen vallaaa bende öyle hiçbirşeye dokunasım gelmiyor... kadın alıyorum kadın geliyor gidiyor gittiğinin ertesi günü benim ev eski halini alıyor eşim saolsun :):)

anam benım eşim dağınık bı gelıyor pantolonunu oraya çoraplarını bı tarafa telefonları bı tarafa aldığını yerıne kaldırsa etse yokkkk su içer o bardağı koy dımı makınaya yok oylece bırakır arkadan .öt topla

ya benım ayaklarım neden çok ağrıyor ozaman:18::18:

aynen yaa bizim ev de sürekli pis geliyo gözüme ama akşamları gözümü açıpda bişi yapamıyorum ki

dün 8 de uyudum şimdiden esnemeye bile başladım

eve gidince bi toplayayım diyorum ama biraz yatınca hiç kalkasım gelmiyo bu seferde

ama benimki hamişlikten değil uyuşukluktan bu arada sayfayı açtım tam yazıcam başımda birileri bitince aşağıya indirdim o arada sayfa bile dğişmiş ben yazana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…