Eki Görüntüle 437603 Eki Görüntüle 437604
kızlar beğendiğim odalar bunlar.. sanırm mavi olanın açık uçuk pembesini yaptıracağım karar verdim gibi gibi sizce hangisi olsun???
günaydın kızlar
ışılcım renk tonlarına bayıldım mobilyaların çok güzel ve ilerki yaşlarındada bebişin kullanabileceği şeyler
beşikte yatak oluyodur herhalde ilerde
kaç lira peki bu takım ?
Cümleten günaydın:)))))
ben lila olan takımı beğendim . onun uçuk uçuk pembesi olabilirsade şeyleri çok severim ama mavi de çok sade geldi bana
günaydın kızlarr ..
ışılım benimde tercihim liladan yana
öncelikle günaydın canlarrr :):)
günaydın şekerim....lila takım evet çok güzel bende onu beğenmiştim aama cam kapakları olunca vazgeçtim... ileride bebiş hareketlenince oyuncak falan atar vurur kırılır yüzüne gözüne sıçrar diye düşündük eşimle.... mavi olanın uçuk pembesini yaptırıp gardrobun tek kapaklı kısmına dekoratif ayna koydurmayı düşünüyoruz... ne bileyim yaaa çok zor bişiymiş bu seçim işi :):)
melekim ggünaydın... onu bende sevdim ama cam olduğundan dolayı eşimle vazgeçtik akşam yaa :):)
Eki Görüntüle 437603 Eki Görüntüle 437604
kızlar beğendiğim odalar bunlar.. sanırm mavi olanın açık uçuk pembesini yaptıracağım karar verdim gibi gibi sizce hangisi olsun???
ayy iyice kafamı karıştırdınız delilerrrr :):):)
kararsız kaldım yine yaaaaaaaaa ama bu haksızlık :):):):)
hepimiz lila dedik:)))))))))))
evet yaaa hepiniz lila dediniz ama inanın yakından görünce mavi olanı daha kibar duruyorr :):)
evet yaaa hepiniz lila dediniz ama inanın yakından görünce mavi olanı daha kibar duruyorr :):)
bi de lilanın rengide etkili oluyo onun toz pembesini düşününce bence o da çok tatlı olur
yaaa birnide mavi olanın pembesi desin lütfeennn :):):)
tatlım ben diyorum iştee
hatta en başta dedim yani
saol nülüşümmmmm :):):) mavi olanın pembeside güzel olur di miii :):):)
yaaa birnide mavi olanın pembesi desin lütfeennn :):):)
kızlar yeniçarşım.com adresinde PRIMA Bebek Bezi - Premium Care - 1-2-3-4 numara bezler 13,40 ama her boy bezden sadece 1 tane alabiliysunuz ben aldım sizedde hbr edim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?