milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın kızlar

ışılcım renk tonlarına bayıldım mobilyaların çok güzel ve ilerki yaşlarındada bebişin kullanabileceği şeyler

beşikte yatak oluyodur herhalde ilerde

kaç lira peki bu takım ?

öncelikle günaydın canlarrr :):)

günaydın canım...nülüşüm bende bayıldım renklerine.. ileride evet beşik yatak oluyor... 2100 TL ye kadar indirdiler fiyatını....sıkı pazarlıkla belki 2000 falan olabilir diye düşünüyorum...

Cümleten günaydın:)))))

ben lila olan takımı beğendim . onun uçuk uçuk pembesi olabilir sade şeyleri çok severim ama mavi de çok sade geldi bana

günaydın şekerim....lila takım evet çok güzel bende onu beğenmiştim aama cam kapakları olunca vazgeçtim... ileride bebiş hareketlenince oyuncak falan atar vurur kırılır yüzüne gözüne sıçrar diye düşündük eşimle.... mavi olanın uçuk pembesini yaptırıp gardrobun tek kapaklı kısmına dekoratif ayna koydurmayı düşünüyoruz... ne bileyim yaaa çok zor bişiymiş bu seçim işi :):)

doğru söylüyorsun aslında:44: bu sıpaların ne yağacağı belli olmaz. ama aynaya da dikkat et.

melekim ggünaydın... onu bende sevdim ama cam olduğundan dolayı eşimle vazgeçtik akşam yaa :):)

bebeğim bide yakında görüp incelemek lazım sizz eşinle en iyisini düşünmüşsünüzz
kızz olunca insan böyle süslü püslü şeyler istiyorr hep o yüzden direk lila rengi çekti beni azıcıkk kokoşluk varda

kızlar yeniçarşım.com adresinde PRIMA Bebek Bezi - Premium Care - 1-2-3-4 numara bezler 13,40 ama her boy bezden sadece 1 tane alabiliysunuz ben aldım sizedde hbr edim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…